- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #6.541
Hoşgeldiiinben topicte yeniyim ama bir yerlerden başlamak istiyorum yatırımlara. vereceğiniz akıllara hazırımi beni aranıza alır mısınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiiinben topicte yeniyim ama bir yerlerden başlamak istiyorum yatırımlara. vereceğiniz akıllara hazırımi beni aranıza alır mısınız :)
Öğle arası yok :) 10:00-18:00 arasında işlem yapıyorsunŞubeyi aradım bakıp döncez dediler.
Bu ne zulümdür anlamadım.
Şimdi bir kaç sorumu da sorayim onlar sorunu çözene kadar.
Inşallah yani :)
Malûm kendimizi begendiremedik bir türlü..
1) Bazı hisseler bazı günler yok mu olur?
Geçen investing de bir hisse araması yaptigimda bilgisi çıkmıştı.
Bugün çıkmadı hissesini almak istedigim de de göremedim.
2) Borsada işlem yapılamayan öğle arası gibi bir zaman dilimi var mi?
Kactan Kaça işlem yapabiliriz?
Tamam cahil sorusu kabul ama bilmiyorum gayrii napiimm :)
Mor tosuncuk hedefine emin adımlarla ilerliyordu .ÖHÖM ÖHÖM...
Yatırıma başlayamamış, cesaret edememiş veya teknik sebeplerle engellenmiş sevgili halkımız
Fırsat ayağınıza geldi, paraları aşağıda paylaştığım İBAN'a yolluyorsunuz, portakal girişim sizin için çalışıyor.
TR80 0006 2000 asdsffajsgskaajak
Şaka bir yana bana ciddi ciddi başlarda para yollamak isteyenler olmustu hahahaha
Dinimiz aminbenimki de dusuyor ama yukselecekmıs :)
astrojurnal hosgeldin
Ee şeyy
Astrolog musun, bi dogum haritamiza bakmayani topige almiyoruz da biz aslinda
Sen gel yine de ama aklında bulunsun![]()
Burcun ne mor cuumastrojurnal hosgeldin
Ee şeyy
Astrolog musun, bi dogum haritamiza bakmayani topige almiyoruz da biz aslinda
Sen gel yine de ama aklında bulunsun![]()
ayy demeye utanıyorum ama evet :) utanıyorum çünkü burada kaç kişi sordu ama aynı zamanda beyaz yakalı köle olduğum için bir türlü bakamadım :)
ÖHÖM ÖHÖM...
Yatırıma başlayamamış, cesaret edememiş veya teknik sebeplerle engellenmiş sevgili halkımız
Fırsat ayağınıza geldi, paraları aşağıda paylaştığım İBAN'a yolluyorsunuz, portakal girişim sizin için çalışıyor.
TR80 0006 2000 asdsffajsgskaajak
Şaka bir yana bana ciddi ciddi başlarda para yollamak isteyenler olmustu hahahaha
Ben öyle bakmıyorum portakalım, 30 tlden 150 tlye çıktın, sermayen beşe katlandı (eklemeler de oldu biliyorum). Ben ise 50 tl ile başladım hala tersteyimHahaha 149 tl deydim suan ama sen beni milyona layik gorduysen seref verdin![]()
ayy demeye utanıyorum ama evet :) utanıyorum çünkü burada kaç kişi sordu ama aynı zamanda beyaz yakalı köle olduğum için bir türlü bakamadım :)
Burcun ne mor cuum
Ben öyle bakmıyorum portakalım, 30 tlden 150 tlye çıktın, sermayen beşe katlandı (eklemeler de oldu biliyorum). Ben ise 50 tl ile başladım hala tersteyimcoinde bile uzun vadeyi aramış bulmuşum
![]()
Saka yapiyorum, hosgeldin
Ben egitim almak istiyorum, musait bi zamaninda bununla ilgili aydinlatirsan bana yeter de artar bilehaziranda istifa edicem simdiden planlari yapiyorum
Ikizler. Hayirdir yuppim sende de mi var biseyler acebaaa hahaha
Oooo yüzde 50 kardasın ama miktara değil orana bakmak lazım.70 ekledim canim toplam 100 tale para az mi hahaha
ojgeldin astro, yükselir o merak etme. Benim de 470ten falan altınlarım var yatıyor kenarda.ay peki yükselcek mi bi dahaaa sence ? zira yüksekten aldıklarım şu an sırtımda yük :)
Sen topige bak yeter
Topigin açildigi gün saat incele herkes zengin olacak bolluk bereket görüyorum de yeter hahah
Ne dalga geçiyon.
Belkisi çok fakirdi.
Sen onlar için bir umuttun. :)
ojgeldin astro, yükselir o merak etme. Benim de 470ten falan altınlarım var yatıyor kenarda.
neyse asıl meseleye gelelim yükseleni de ikizler olan ikizler burçları en mükemmel insanlardır değil mi![]()
Ne almistin acaba coinZengin arkadaşlarım selamlar
Coinlerim düşüyor zalimlar
Saka yapiyorum, hosgeldin
Ben egitim almak istiyorum, musait bi zamaninda bununla ilgili aydinlatirsan bana yeter de artar bilehaziranda istifa edicem simdiden planlari yapiyorum
Ikizler. Hayirdir yuppim sende de mi var biseyler acebaaa hahaha
Coook tatlisin yaYedirecegim ya caaaaaanim topik arkadaşlarıma feda olsun :)
ay burda da anlat ya çok zevkli oluyor bu konular :))tamam isimler öneririm :) ben farklı kişilerden eğitimler aldım sırayla, anlatırım.
ojgeldin astro, yükselir o merak etme. Benim de 470ten falan altınlarım var yatıyor kenarda.
neyse asıl meseleye gelelim yükseleni de ikizler olan ikizler burçları en mükemmel insanlardır değil mi![]()