• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubeyi aradım bakıp döncez dediler.
Bu ne zulümdür anlamadım.
Şimdi bir kaç sorumu da sorayim onlar sorunu çözene kadar.
Inşallah yani :)
Malûm kendimizi begendiremedik bir türlü..

1) Bazı hisseler bazı günler yok mu olur?

Geçen investing de bir hisse araması yaptigimda bilgisi çıkmıştı.
Bugün çıkmadı hissesini almak istedigim de de göremedim.

2) Borsada işlem yapılamayan öğle arası gibi bir zaman dilimi var mi? :KK70:

Kactan Kaça işlem yapabiliriz?

Tamam cahil sorusu kabul ama bilmiyorum gayrii napiimm :)
Öğle arası yok :) 10:00-18:00 arasında işlem yapıyorsun

ÖHÖM ÖHÖM...

Yatırıma başlayamamış, cesaret edememiş veya teknik sebeplerle engellenmiş sevgili halkımız

Fırsat ayağınıza geldi, paraları aşağıda paylaştığım İBAN'a yolluyorsunuz, portakal girişim sizin için çalışıyor.

TR80 0006 2000 asdsffajsgskaajak

Şaka bir yana bana ciddi ciddi başlarda para yollamak isteyenler olmustu hahahaha
Mor tosuncuk hedefine emin adımlarla ilerliyordu .
evrupedan görüntüler atacak bizlere 🥳🥳
benimki de dusuyor ama yukselecekmıs :)
Dinimiz amin 🙏🙏

astrojurnal astrojurnal hosgeldin

Ee şeyy
Astrolog musun, bi dogum haritamiza bakmayani topige almiyoruz da biz aslinda 🤪🤪🤪
Sen gel yine de ama aklında bulunsun 😁😁😛😛

ayy demeye utanıyorum ama evet :) utanıyorum çünkü burada kaç kişi sordu ama aynı zamanda beyaz yakalı köle olduğum için bir türlü bakamadım :)

ayy demeye utanıyorum ama evet :) utanıyorum çünkü burada kaç kişi sordu ama aynı zamanda beyaz yakalı köle olduğum için bir türlü bakamadım :)

Sen topige bak yeter

Topigin açildigi gün saat incele herkes zengin olacak bolluk bereket görüyorum de yeter hahah

ÖHÖM ÖHÖM...

Yatırıma başlayamamış, cesaret edememiş veya teknik sebeplerle engellenmiş sevgili halkımız

Fırsat ayağınıza geldi, paraları aşağıda paylaştığım İBAN'a yolluyorsunuz, portakal girişim sizin için çalışıyor.

TR80 0006 2000 asdsffajsgskaajak

Şaka bir yana bana ciddi ciddi başlarda para yollamak isteyenler olmustu hahahaha

Ne dalga geçiyon.
Belkisi çok fakirdi.
Sen onlar için bir umuttun. :)

Saka yapiyorum, hosgeldin 😇😇

Ben egitim almak istiyorum, musait bi zamaninda bununla ilgili aydinlatirsan bana yeter de artar bile 😍😍😍 haziranda istifa edicem simdiden planlari yapiyorum 😍😍😍

Burcun ne mor cuum

Ikizler. Hayirdir yuppim sende de mi var biseyler acebaaa hahaha

Ben öyle bakmıyorum portakalım, 30 tlden 150 tlye çıktın, sermayen beşe katlandı (eklemeler de oldu biliyorum). Ben ise 50 tl ile başladım hala tersteyim :KK70: coinde bile uzun vadeyi aramış bulmuşum :deli:

70 ekledim canim toplam 100 tale para az mi hahaha

ay peki yükselcek mi bi dahaaa sence ? zira yüksekten aldıklarım şu an sırtımda yük :)
ojgeldin astro, yükselir o merak etme. Benim de 470ten falan altınlarım var yatıyor kenarda.
neyse asıl meseleye gelelim yükseleni de ikizler olan ikizler burçları en mükemmel insanlardır değil mi :deli:

Ne dalga geçiyon.
Belkisi çok fakirdi.
Sen onlar için bir umuttun. :)

Yani 1 milyon teklif eden oldu hahahaha. O vekaletle dedi ama direkt yollim sana demedi. Baska hesaba gonderme ve nakit cekme hakki olmadan gir hesabima al sat dedi hahaha

ojgeldin astro, yükselir o merak etme. Benim de 470ten falan altınlarım var yatıyor kenarda.
neyse asıl meseleye gelelim yükseleni de ikizler olan ikizler burçları en mükemmel insanlardır değil mi :deli:

Yooo ikizlerin yukseleni basaksa mukemmeldir hahaha

Saka yapiyorum, hosgeldin 😇😇

Ben egitim almak istiyorum, musait bi zamaninda bununla ilgili aydinlatirsan bana yeter de artar bile 😍😍😍 haziranda istifa edicem simdiden planlari yapiyorum 😍😍😍

Ikizler. Hayirdir yuppim sende de mi var biseyler acebaaa hahaha

tamam isimler öneririm :) ben farklı kişilerden eğitimler aldım sırayla, anlatırım.

ben de o civardan almıştım :) şu an gözlerim yaşlı :)

yükseleni ikizler olan ikizlerin güneşi haritada 12. eve düşüyorsa sıkıntı, 1. evdeyse holleyyyy

Back