• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında şimdiye kadar borsaya hep birikim için ayırdığım parayla girdim üç beş maaştan ekledim ama işin içine iyice girince hırs mı oluyor nedir nerden ne aetırırım diye düşünmeye başladım riskli biraz bu yol evet haklısınız 😏

Zengin olmak istiyoruz tamam ama hırs yapmıyoruz çok tehlikeli ;)
sosyete pazarının gülü duduyu tanımadın amaaaa ohhhh canımaa değsinnnnnnn

O kadar gittm hiç denk gelmedim :)
4 yıl önce falan gittim tabi ben..

Mavicim ben diyetisyenim aslinda. Ama akli olan benden uzak dursun gece 12 1 arasi benim mayonezli yarim ekmek tost saatim 🤪🤪

Sen ezber bozan bir kadınsın.
Şaşırmadık:)

Günaydın herkese..

Kızlar hisseleri banka yatırım hesabıyla mı alıyosunuz yoksa ayrıca aracı kurum hesabınız var mı? Varsa hangileri yazarsanız çok sevinirim 😊
Ben çok az miktar aldım 1000 tl civarı öğrenmek amaçlı aldığımdan banka hesabımdan aldım.Ama yüksek miktar işlem yapan arkadaşlar aracı kurumlarla çalışıyorlar.Daha avantajlı oluyor sanırım,komisyon oranı daha az vs. diye duydum

Ben çok az miktar aldım 1000 tl civarı öğrenmek amaçlı aldığımdan banka hesabımdan aldım.Ama yüksek miktar işlem yapan arkadaşlar aracı kurumlarla çalışıyorlar.Daha avantajlı oluyor sanırım,komisyon oranı daha az vs. diye duydum
Açıkçası komisyon şu aşamada önemli değil benim için çünkü işlem hacmim düşük olacak benim de. Sadece arayüzü/kullanımı rahat bişey olsun istiyorum. Bir de temettülü/uzun vadeli hisseler ile haftalık/aylık al-satı karışmasın diye ayıracağım, uzun vadeler banka yatırım hesabında durur. Olmadı al-satı da diğer bankamdan yaparım, kullanımı kolay değil mi bankanın?

İşlem hacminiz yükselirse aracı kurumlarla komisyon pazarlığı da yapabilirsiniz ancak ufak miktarlara pas vermezler diye düşünüyorum.

İşlem hacminiz yükselirse aracı kurumlarla komisyon pazarlığı da yapabilirsiniz ancak ufak miktarlara pas vermezler diye düşünüyorum.
İşlem hacmim düşük olacak yüzüme bakmazlar pek :)) arayüzü rahat olsun yeter bana, anladığım kadarıyla bankadan yürümek şu aşamada daha mantıklı.

İşlem hacmim düşük olacak yüzüme bakmazlar pek :)) arayüzü rahat olsun yeter bana, anladığım kadarıyla bankadan yürümek şu aşamada daha mantıklı.
Kesinlikle öyle
Sermayeyi yükseltip işi öğrendikten sonra daha rahat karşılarına geçip pazarlık yapılıyor
Tecrübe ile sabit :)

Back