• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tam orası işte.2. katta nevresim havlu vs satardı.nete yaz sosyete pazarı dudu diye çıkar izle videoyu gül gül ölürsünnn.bana ve diğer kadınlara hep şunu derdi:kocalarınızın parasını çatır çatır yiyinn yoksa başkaları yerrrr.bir de pankartı vardı-zenginn koca arıyorumm diye.barbie bebek resmini de asmıştı duvara dudun gençlik resmi diyeeeee. :rolleyes:
Çok bombaymış bu yaaa :KK37: :KK37:

bu mor portakal buralara da gitmiştirrrr.gitmediği yer yok kadınınnnn.ondan korkuyorumm ben artıkkkkkk.kastamonuda ki kaplumbağalı yeri bile bildiii pessssss

Yok canim bilmiyorum maleseff
Gecen sinop yazmistin onu biliyorum korkumdan yazamadim.
Ankarada biyere gittik adini unuttum.
Baharda bir suru pembe kiraz cicegi. Japonya gibi hahaha
Gunlerdir aklim orda.
kaplumbagali yerden sonra da bibinin evini bildim hahaha

😂 valla gitmiş olabilir.Bende midem kazındı GeyikliGece GeyikliGece a söylesekte bize tost yapsa diycektim 😂

Kiz valla tost yiyoruz suan hahahaha
Kilo almisim ama bir kismi odemdir cunku kardan dolayi yuruyuse cikmiyorum

Bak C ceycey0406 o kaplumbagali yeri nasil kesfettim hahaha

Yemek yedik nasrullahta.
Helva aldik sepetcioglunda. Adama sordum nerde cay kahve icebiliriz... o tarif etti hahaha 😃😃😃

Sokak sokak her yeri bildigimden degil.
Anneme sordum ankaradaki yer dikmen vadisiymis 😃😃

Gunlerdir aklim orda.

Bak C ceycey0406 o kaplumbagali yeri nasil kesfettim hahaha

Yemek yedik nasrullahta.
Helva aldik sepetcioglunda. Adama sordum nerde cay kahve icebiliriz... o tarif etti hahaha 😃😃😃

Sokak sokak her yeri bildigimden degil.
Anneme sordum ankaradaki yer dikmen vadisiymis 😃😃
sosyete pazarının gülü duduyu tanımadın amaaaa ohhhh canımaa değsinnnnnnn

Eklentiler

• AB529C7C-B2F3-4467-A59F-C27D0EDC25CA.jpeg
    AB529C7C-B2F3-4467-A59F-C27D0EDC25CA.jpeg
    282,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 24A0B5AE-F040-4F0C-9893-23B3AAEFE7D5.jpeg
    24A0B5AE-F040-4F0C-9893-23B3AAEFE7D5.jpeg
    282,6 KB · Görüntüleme: 46
Sabahtan beri kar hic durmadi desem... bi ara cok hafif yagdi ama hep yagdi. Suan cok haşin yagiyor.
resmini attım.bizim duduya da borsayı öğret.seneelrdir zengünnn koca arıyorummm yazısıyla dolaşıyor kadın pazar pazarrrr.sevaptırrrr :rolleyes:

Gunlerdir aklim orda.

Kilo almisim ama bir kismi odemdir cunku kardan dolayi yuruyuse cikmiyorum
Oyy bildim ben zaten tost saati olduğunu.Açım aççç 😪 ama bende ödem mödem değil bildiğin sağlam yağ deposu olduğundan aç yatmam lazım 😂 neyse sabah yapar yerim artık. seninde bana tost borcun olsun 😜 sabah herkesi zengin görmek istiyorum hadi iyi gecelerr

Oyy bildim ben zaten tost saati olduğunu.Açım aççç 😪 ama bende ödem mödem değil bildiğin sağlam yağ deposu olduğundan aç yatmam lazım 😂 neyse sabah yapar yerim artık. seninde bana tost borcun olsun 😜 sabah herkesi zengin görmek istiyorum hadi iyi gecelerr
iyi geceler komşuuuuuuuuuu:anneadayı:

@Chelzy mavimli mavimli kızlar ben diyetisyen+antrenörle çalıştım geçen yaz doğum kilolarından kurtuldum. Tavsiye ederim gerçekten. Mevcut tempoda kuzularla düzenimizi kendi başımıza değiştirmemiz çok zor bence. Ben aylarca kendi başıma denedim, boşa kürek çekmişim.
Ben diyetisyen ile denedim iki kere olmadi basaramadim. Devamli basa sariyorum 🙄 ah bana da iyi bir diyetisyen ve antrenör lütfen.

Ben diyetisyen ile denedim iki kere olmadi basaramadim. Devamli basa sariyorum 🙄 ah bana da iyi bir diyetisyen ve antrenör lütfen.

Mavicim ben diyetisyenim aslinda. Ama akli olan benden uzak dursun gece 12 1 arasi benim mayonezli yarim ekmek tost saatim 🤪🤪

sen iyi zayoflamışsın ama bravo.benim eczacı arkadaş da oldu ameliyat ama o halaaa kiloluu
Ya bazısı 6 ayda gazlı icecek icmeye basliyor iste katiyla sivıyı karıstıriyor 🤷🏼‍♀️ ben gazlı çok çok nadir icerim oda bir iki yudum zaten midem doluyor hemen.
Katı sıvıda 2,5 sene oldu yemeğin kahvaltının yaninda birsey icmemek yarim saat önce veya sonra iciyorum bazen daha uzun midemin sisligine bağlı bitek aksam cay icerken ufak tefek seyler yiyorum o kadar ki onu bile yapmamak lazim.
Ama genede pandemide normalden fazla yiyorum hic iyi olmadi süper bi duZen kurmustum spor la hersey bozuldu ☹️

Back