• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de ilk paribu yükledim sonra burda herkes btc kullanıyor bir şey olursa sorarım diye btc kullanayım dedim hatta 600 TL de hesaba attım ama şimdi siz böyle diyince kararsız kaldım. Parayı tırtıkloypr mu yani btc:))
Yok paribu kullanıyorum ben.Tırtıklıyor derken mesela 100 tl lik bir coin aldım diyelim 1,65788 gibi alıyoruzya ,satarken 1,5 satıyor kalan kısım satamazsın diyor.Kalan kısım hala cüzdanımda görünüyor ama tl ye çeviremiyorum.Oda birike birike işte 30 tl kar ettiysem 10 tl si coinlerde kalmış görünüyo şu an.

Yok paribu kullanıyorum ben.Tırtıklıyor derken mesela 100 tl lik bir coin aldım diyelim 1,65788 gibi alıyoruzya ,satarken 1,5 satıyor kalan kısım satamazsın diyor.Kalan kısım hala cüzdanımda görünüyor ama tl ye çeviremiyorum.Oda birike birike işte 30 tl kar ettiysem 10 tl si coinlerde kalmış görünüyo şu an.

Allah Allah ben tamamını satmak ısteyıp kusuratına kadar aynısını gırmıstım sıkıntı olmamıstı ama (tl olarak az bıraz vardı, komısyonu oradan aldı buyuk ıhtımalle)

sımdı sızın kalan kısmı satamama sebebı "benım komısyon ne olacak"dıye sorması aslında. Hesapta 3 5 tl olsa tamamını satarsınız, komısyonu da bu 3 5 tl den keser.

Benimkinde takılma olmuyor ama dediğim gibi kırpık kırpık bırakıyor parayı.Binance asıl acaba?kızlar kullanan varsa binanceden bahseder misiniz?
Ben binancedan aldım ama kafam götürmedi benim bu coin işini ya. bu baynınsın global sitesi (çok çeşit coin) ve tr versiyonu (az çeşit coin) var. Tr versiyonuna vakıftan 7/24 ücretsiz para atıyosun. trden de globale 7/24 ücretsiz coin atıyosun. Kesinti olmadı da kafam döndü ay bir sürü bir sürü hangi birini alacağımı şaşırdım. Bi de bir coin mesela tr, dolar, euro veya başka bir coin cinsinden satılıyor onlar da ayrı coin gibi işlem görüyor :D

Bu ne yaw. sadece tr cinsinden iki çeşit coin aldım bıraktım. 50 lirada toplam karım 2 lira mı ne :D sabahtan bu yana.
GeyikliGece GeyikliGece helal valla sermayenin yarısını çıkardım demişsin nasıl yaptın al satla mı. benim kafam kaldırmadı bu kadarını :))

Satarken en altta minik oranlar var 25 50 75 100 ben fiyatı yazıp satılıcak miktara 100 diyorum %100 ünü yani hepsini sat demek oluyor. Umarım anlatatabildim ☺️

Ben binancedan aldım ama kafam götürmedi benim bu coin işini ya. bu baynınsın global sitesi (çok çeşit coin) ve tr versiyonu (az çeşit coin) var. Tr versiyonuna vakıftan 7/24 ücretsiz para atıyosun. trden de globale 7/24 ücretsiz coin atıyosun. Kesinti olmadı da kafam döndü ay bir sürü bir sürü hangi birini alacağımı şaşırdım. Bi de bir coin mesela tr, dolar, euro veya başka bir coin cinsinden satılıyor onlar da ayrı coin gibi işlem görüyor :KK70:

Bu ne yaw. sadece tr cinsinden iki çeşit coin aldım bıraktım. 50 lirada toplam karım 2 lira mı ne :KK70: sabahtan bu yana.
GeyikliGece GeyikliGece helal valla sermayenin yarısını çıkardım demişsin nasıl yaptın al satla mı. benim kafam kaldırmadı bu kadarını :))
Ay ben gene bi 10 dolar atmak istiyorum heycanlı ama bi yandan da dur be diyorjm 🤣

Allah Allah ben tamamını satmak ısteyıp kusuratına kadar aynısını gırmıstım sıkıntı olmamıstı ama (tl olarak az bıraz vardı, komısyonu oradan aldı buyuk ıhtımalle)

sımdı sızın kalan kısmı satamama sebebı "benım komısyon ne olacak"dıye sorması aslında. Hesapta 3 5 tl olsa tamamını satarsınız, komısyonu da bu 3 5 tl den keser.
Yok hesapta tl varkende aynısını yaptı.kolay al sattan yaptım ben işlemleri ki zaten satıp üstünden alması lazım diye düşünüyorum.Anlamadım bir tek benmi yaşadım bu sorunu acaba 🤔

Grafiklere bakıyorum hep 5 ve 7 saatlerinde en düşük seviyede, hep böyle midir acaba sabaha 3 alarm kurdum herşry 3-5 kuruş param için 🤪

Yok hesapta tl varkende aynısını yaptı.kolay al sattan yaptım ben işlemleri ki zaten satıp üstünden alması lazım diye düşünüyorum.Anlamadım bir tek benmi yaşadım bu sorunu acaba 🤔

bak yukarıda arkadas da demıs ben de yazacaktım 25 50 75 100 falan yazıyor yanı yuzde kacını satmak ıstıyorsun gıbı. oradan 100 secıp yapmayı denesen olur belkı de

İşte neresi heyecanlı bibi bana da söyle ben hiç zevk almadım :)) nereden anlıyosun mesela hangi coini alacağını yüzbin çeşit var isimleri de değişik zaten. üff
Ben foto attim görmûsmuydun onu bi video cekmistim biraya gelse atardım hemen al sat gozum birine takıliyor vadeli islemlerde biraz bakiyorum ekranda donen rakamlardan biraz asaği düsunce aliyorum sonra start veya düsukten emir giriyorum alinca heyevcam basliyor artı eksi arti eksi derken gizel ni artı yakalarsam hemn pozisyonu kapat diyorum yükseliyor oyle öyle

Satarken en altta minik oranlar var 25 50 75 100 ben fiyatı yazıp satılıcak miktara 100 diyorum %100 ünü yani hepsini sat demek oluyor. Umarım anlatatabildim ☺️
Bende öyle bir seçenek yokki .tam olarak nasıl bir sıralamayla yapıyotsun anlatabilir misin?ben kolay al sat yapıyorum yada direk coin in üstünden satış yapıyorum.Ama iki türlüde dediğin gibi bi seçenek göremedim.

Back