• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de dussun diye bekliyorum ama acaba biraz da dolar mi alsam. Dolarin de firlayacagini dusunuyorum yaza dogru.
Altın gümüş alınca dolar da almış sayılıyoruz diyorum ben, dolar fırlarsa altın da fırlar zaten. Tek istisnası yurtdışında onsun düşmesi olur o da olur mu bilmem 🤷‍♀️

Şükür ciddi bişey yok saolun kızlar. Kaza bu istemesek de bazen oluyor ama servis şoförlerinin dikkatli olması lazımken en çok da onlar kötü kullanıyor. Minicik çocuklar doluydu araçta ana yolda hızlı giderken olsaydı allah korusun.
Gelmis Geçmiş olsun mihail dediğin gibi minicik yavruları emanet etmişler şoför efendi daha dikkatli kullan demi

Altın gümüş alınca dolar da almış sayılıyoruz diyorum ben, dolar fırlarsa altın da fırlar zaten. Tek istisnası yurtdışında onsun düşmesi olur o da olur mu bilmem 🤷‍♀️

Bugun bloombergde sey dinledim.
Altin dolara endeksli
Dolar dustukce altin dusuyor
Ancak altin zaten trump zamaninda acayip sismisti.
Bidenin programi cok farkli
Dolar ciktikca altin da cikacak ama ayni oranda tirmanisa gecmeyecek.

Baya grafikle anlatti iste 2020 ocakta gram 300 dolar 6
Zirve olarak biri 545 gordu digeri 8.52
Altin hizli cikti hizli indi, hareket paralel ama oranlar degil falan filan, sayilari net hatirlayamamis olabilirim

Yorumlayacak durumda degilim sadece duydugumu yazdim 🤣🤣🤣

Ama beni etkiledi adam, 35 lirami dolara yatirdim hahaha 😁😁

Bugun bloombergde sey dinledim.
Altin dolara endeksli
Dolar dustukce altin dusuyor
Ancak altin zaten trump zamaninda acayip sismisti.
Bidenin programi cok farkli
Dolar ciktikca altin da cikacak ama ayni oranda tirmanisa gecmeyecek.

Baya grafikle anlatti iste 2020 ocakta gram 300 dolar 6
Zirve olarak biri 545 gordu digeri 8.52
Altin hizli cikti hizli indi, hareket paralel ama oranlar degil falan filan, sayilari net hatirlayamamis olabilirim

Yorumlayacak durumda degilim sadece duydugumu yazdim 🤣🤣🤣

Ama beni etkiledi adam, 35 lirami dolara yatirdim hahaha 😁😁
ahmet mergen mi yoksa o anlatan.adam hergün biz de.bir eve de her gün her gün gelinir mi diyorum ama aldırmıyor :rolleyes:

Back
X