- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #6.181
Ben de varimŞu coine dalmayan bir ben kaldım.
Herkes zengin oluyo..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de varimŞu coine dalmayan bir ben kaldım.
Herkes zengin oluyo..
Gecmis olsun simdi gördüm.Şükür ciddi bişey yok saolun kızlar. Kaza bu istemesek de bazen oluyor ama servis şoförlerinin dikkatli olması lazımken en çok da onlar kötü kullanıyor. Minicik çocuklar doluydu araçta ana yolda hızlı giderken olsaydı allah korusun.
Düssün ki alayim diye bakiyorum olaya. Ne de olsa birgün gene yükselecek.Altından iyice fakirleştim bugünnn. Daha da düşecekmişşşşşş
Düssün ki alayim diye bakiyorum olaya. Ne de olsa birgün gene yükselecek.![]()
çok çok geçmiş olsun mihail.Kreş servis minibüsü arkadan vurdu nomum, saolasın. Şükür cana gelen bişey yok.
bu bitcoinciler sanki yabancı bilmediğim bir dil konuşuyorlar.Hiç bir şey anlamıyorummmmmmmBiz paribudan yaptık ama btc türk değil bizimki canim duz binance
Altın gümüş alınca dolar da almış sayılıyoruz diyorum ben, dolar fırlarsa altın da fırlar zaten. Tek istisnası yurtdışında onsun düşmesi olur o da olur mu bilmemBen de dussun diye bekliyorum ama acaba biraz da dolar mi alsam. Dolarin de firlayacagini dusunuyorum yaza dogru.
Bence de.Ben de dussun diye bekliyorum ama acaba biraz da dolar mi alsam. Dolarin de firlayacagini dusunuyorum yaza dogru.
geçen gece tv de kore deki virüsü anlatan bir film izledimmm korkunçtuuu.o hallere düşersek ya birgün diye düşündümmmm.ne doları ne parası ne altınıı.hastalığa yakalananları imha ediyorlardı vallaBence de.
Coronavirus ile ilgili film de yakinda gösterime girecekmis.geçen gece tv de kore deki virüsü anlatan bir film izledimmm korkunçtuuu.o hallere düşersek ya birgün diye düşündümmmm.ne doları ne parası ne altınıı.hastalığa yakalananları imha ediyorlardı valla![]()
Gelmis Geçmiş olsun mihail dediğin gibi minicik yavruları emanet etmişler şoför efendi daha dikkatli kullan demiŞükür ciddi bişey yok saolun kızlar. Kaza bu istemesek de bazen oluyor ama servis şoförlerinin dikkatli olması lazımken en çok da onlar kötü kullanıyor. Minicik çocuklar doluydu araçta ana yolda hızlı giderken olsaydı allah korusun.
Altın gümüş alınca dolar da almış sayılıyoruz diyorum ben, dolar fırlarsa altın da fırlar zaten. Tek istisnası yurtdışında onsun düşmesi olur o da olur mu bilmem![]()
Kız valla bak bende bilmiyorum işte bir iki bir sey gosterdiler ordan zaten bu para yükleme etme islerinide baskalari yaptıbu bitcoinciler sanki yabancı bilmediğim bir dil konuşuyorlar.Hiç bir şey anlamıyorummmmmmm![]()
Çok lazimdı film gibi yaşıyoruz zatenCoronavirus ile ilgili film de yakinda gösterime girecekmis.![]()
ahmet mergen mi yoksa o anlatan.adam hergün biz de.bir eve de her gün her gün gelinir mi diyorum ama aldırmıyorBugun bloombergde sey dinledim.
Altin dolara endeksli
Dolar dustukce altin dusuyor
Ancak altin zaten trump zamaninda acayip sismisti.
Bidenin programi cok farkli
Dolar ciktikca altin da cikacak ama ayni oranda tirmanisa gecmeyecek.
Baya grafikle anlatti iste 2020 ocakta gram 300 dolar 6
Zirve olarak biri 545 gordu digeri 8.52
Altin hizli cikti hizli indi, hareket paralel ama oranlar degil falan filan, sayilari net hatirlayamamis olabilirim
Yorumlayacak durumda degilim sadece duydugumu yazdim
Ama beni etkiledi adam, 35 lirami dolara yatirdim hahaha![]()
ahmet mergen mi yoksa o anlatan.adam hergün biz de.bir eve de her gün her gün gelinir mi diyorum ama aldırmıyor![]()
senin dolar kesin vefat etti mi şimdi?Çok lazimdı film gibi yaşıyoruz zaten
No o öyle işte gittimi gidiyor 11 dalırs uçtusenin dolar kesin vefat etti mi şimdi?suni teneffüs falan yaptırsan dönmez mi geri?
ben de de ölümlüğüm biraz dolar var ama senelerdir aynı miktar üstüne 100 dolar ekleyemedimmm hep yedim hep yedimmm paralarıııNo o öyle işte gittimi gidiyor 11 dalırs uçtu1.150 dolarım var ama bende değil
![]()