• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

grupta konusulanlara bak yeter ya

atom
neo
dash
ada
dot
link

bu kadarcık :)

ytd:)
ama mesela atoma baktım %30 artmış bu alınır mı şimdi pahalı pahalı günah değil mi :)) o alınmaz bu alınmaz şunu tanımıyorum (ki benim için coinlerin %90ı :KK53: ) diye diye hepsini saldım iki tane aldım onlar da kesin saçma sapan coinlerdir ha :KK70:

Ben binancedan aldım ama kafam götürmedi benim bu coin işini ya. bu baynınsın global sitesi (çok çeşit coin) ve tr versiyonu (az çeşit coin) var. Tr versiyonuna vakıftan 7/24 ücretsiz para atıyosun. trden de globale 7/24 ücretsiz coin atıyosun. Kesinti olmadı da kafam döndü ay bir sürü bir sürü hangi birini alacağımı şaşırdım. Bi de bir coin mesela tr, dolar, euro veya başka bir coin cinsinden satılıyor onlar da ayrı coin gibi işlem görüyor :KK70:

Bu ne yaw. sadece tr cinsinden iki çeşit coin aldım bıraktım. 50 lirada toplam karım 2 lira mı ne :KK70: sabahtan bu yana.
GeyikliGece GeyikliGece helal valla sermayenin yarısını çıkardım demişsin nasıl yaptın al satla mı. benim kafam kaldırmadı bu kadarını :))

10 kere aldim sattim. Yüzde 10 kar gördüysem %12ye satis emri verdim hahahaha. Simdi en son sabah 113ten aldigim atomu 174ten sattim.

Bakma yüzde 50 falan dedigime. 30un %50si 15 hahahaha 15 tl icin 48 saat mesai. Kazanmak mi kaybetmek mi bu aceba

Kızlar anlatmaya çalıştığım şey bu daha önce alıp sattığım bir coin mesela kalan kusurat bu satamıyorum.Dediğiniz gibi bir şey göremiyorum emirlede girsem kolay al satta yapsam

Eklentiler

• Screenshot_20210215-225745_Paribu.jpg
    Screenshot_20210215-225745_Paribu.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20210215-225702_Paribu.jpg
    Screenshot_20210215-225702_Paribu.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 40
Ben foto attim görmûsmuydun onu bi video cekmistim biraya gelse atardım hemen al sat gozum birine takıliyor vadeli islemlerde biraz bakiyorum ekranda donen rakamlardan biraz asaği düsunce aliyorum sonra start veya düsukten emir giriyorum alinca heyevcam basliyor artı eksi arti eksi derken gizel ni artı yakalarsam hemn pozisyonu kapat diyorum yükseliyor oyle öyle
yani şu fiyata düşünce al mı diyosun? stop emri de veriyo musun?
Allahım üç aylığını çekemeyen teyzeyim resmen

10 kere aldim sattim. Yüzde 10 kar gördüysem %12ye satis emri verdim hahahaha. Simdi en son sabah 113ten aldigim atomu 174ten sattim.

Bakma yüzde 50 falan dedigime. 30un %50si 15 hahahaha 15 tl icin 48 saat mesai. Kazanmak mi kaybetmek mi bu aceba
Ben daha emir vermeyi çözemedim baynınsta, beynim aktı sitede yeter bugünlük :D
Yarın biraz daha bakarım yitip gitmem inşallah sitede

Aha zengin olmuş insan girişi 😆

Hayir ya, olamadim ama tosuncuk olma yolundayim bugun is arkadasim araba parasini vermeyi teklif etti😂😂😂😂
Baska bir arkadasim gecen hafta 40 bin kaybetmis üstün bir basari olarak goruyorum tecrubelerinden faydalanmak lazım :D
Bir yandan atom'a sövüyorum az kibar ol az yavas kos insanlara aman ver dimi😡

Hayir ya, olamadim ama tosuncuk olma yolundayim bugun is arkadasim araba parasini vermeyi teklif etti😂😂😂😂
Baska bir arkadasim gecen hafta 40 bin kaybetmis üstün bir basari olarak goruyorum tecrubelerinden faydalanmak lazım :D
Oyyy araba parasımı 😱 40 bin kaybetmekte kötüymüş.Atom bilmiyorum bende yok 😂

Baska bir arkadasim gecen hafta 40 bin kaybetmis üstün bir basari olarak goruyorum tecrubelerinden faydalanmak lazım :KK70:
Hojam ben şimdi xlm ve xrp aldım bunlar çöp mü

Hojam ben şimdi xlm ve xrp aldım bunlar çöp mü

Degil ama cabuk dusup cabuk cikan coinler
Kar gordunmu kac, simdi dusuk illa cikacaktir.
Ayrica xrp davalik yaklasik 40 dolardan aniden dusmus 22 subatta dava var surec degisecektir, iyi gecerse de kotu gecersede yansir.
Bir gecede listelerden cekilmis insanlar mahvolmus.
(YTD)

Degil ama cabuk dusup cabuk cikan coinler
Kar gordunmu kac, simdi dusuk illa cikacaktir.
Ayrica xrp davalik yaklasik 40 dolardan aniden dusmus 22 subatta dava var surec degisecektir, iyi gecerse de kotu gecersede yansir.
Bir gecede listelerden cekilmis insanlar mahvolmus.
(YTD)
Saolasın canım ben uzayım o zaman bunlardan
Borsada sönen ocaklar hikayelerinin benzerini kripto paralarda da duyacağız anlaşılan :))
Ay allah korusun düşündüm de çok kötü ya

Back