• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de de ölümlüğüm biraz dolar var ama senelerdir aynı miktar üstüne 100 dolar ekleyemedimmm hep yedim hep yedimmm paralarııı :rolleyes:
Benimde 100 dolar vardı 70 doları bugün coine yatırdım ya batarım ya alnımın akıyla çıkarım 😅Baskada dolarım yok ama olmayacak anlamına gelmiyor belki coin göz kırpar dolar atar bana :süslü:

Bitcoinden 48 saatim dolmadan ilk koydugum paranin yarisini kazandim.

24 saat dolmadan da ekleme yaptigim paranin yuzde 20sini kazandim.

Böyle dedigime bakmayin kazancim toplam 29 tale hahahaha. Toplam para 100 tl

Neyse trendyoldan almak istedigim sey 99dan 89a düsmüs. 1 haftada alirim bunu inş 😁😁

Neyse trendyoldan almak istedigim sey 99dan 89a düsmüs. 1 haftada alirim bunu inş 😁😁
Ama 2 gunde yüzde elli cok para zaten onun fazla olduğunu düsunsene 🤪

Ama 2 gunde yüzde elli cok para zaten onun fazla olduğunu düsunsene 🤪

Evet evet guzel para. Borsaya kiyasla sahane.
Ama buna cok guvenip para koyamam ya ben... en azindan bir sure daha direneyim hahaha 😄

Borsada dusunmeden 1 milyon liralik islem yapiyorum 😁 buna 30 tl ile girdim 😁😁😁😁

Sen bitcoin mi aldın canım? Btc türkten mi alıyorsunuz siz kızlar bu paribu minik minik rehin aldı paralarımı bişey kazanamadım ya 😂

Sen bitcoin mi aldın canım? Btc türkten mi alıyorsunuz siz kızkar bu paribu minik minik rehib aldı paralarımı bişey kazanamadım ya 😂

Bitcoin degil agiz aliskanligi oyle yazmisim.
Ada sindan atomuna hepsine daldim ciktim 3 kurus parayla hahaha

Btc pro evet
Ama cok takiliyor. Suan satis yapmak istiyorum. Ama satamiyorum mesela. Sayfayi acmiyor.

Son düzenleme:
Btc pro.
Sanirim bunda hepsi yokmus ama ben cok hakim degilim.
Takiliyor bu, pek memnun degilim. Satis yapamiyorum suan. Acilmiyor
Benimkinde takılma olmuyor ama dediğim gibi kırpık kırpık bırakıyor parayı.Binance asıl acaba?kızlar kullanan varsa binanceden bahseder misiniz?

Benimkinde takılma olmuyor ama dediğim gibi kırpık kırpık bırakıyor parayı.Binance asıl acaba?kızlar kullanan varsa binanceden bahseder misiniz?

Ben de ilk paribu yükledim sonra burda herkes btc kullanıyor bir şey olursa sorarım diye btc kullanayım dedim hatta 600 TL de hesaba attım ama şimdi siz böyle diyince kararsız kaldım. Parayı tırtıkloypr mu yani btc:))

Back