• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saolasın canım ben uzayım o zaman bunlardan
Borsada sönen ocaklar hikayelerinin benzerini kripto paralarda da duyacağız anlaşılan :))
Ay allah korusun düşündüm de çok kötü ya
bu bitcoin bana saadet zinciri gibi geliyor.önce az az yemliyorlar kazandırıyorlar.sonraki zamanlarda millet büyük paraları yatırınca fişi çekiverecekler paralar puffffffff

bu bitcoin bana saadet zinciri gibi geliyor.önce az az yemliyorlar kazandırıyorlar.sonraki zamanlarda millet büyük paraları yatırınca fişi çekiverecekler paralar puffffffff
Ya bunu yapan en azindan bizim yapanlar biliyorlar su anda revaçta ne koparsak kar gözüyle bakıyoruz ama sanal para demekte çok şey değil çünkü hersey sanal artık 🤷🏼‍♀️ eskiden sanal magazada olmazdı ve elon mask gibi adamlar aliyor

İnsanoğlunda para kazanma hırsı oldukça şaşırmam yani. Hep dua ederim allah mantığımızı bizden almasın diye.
Ben kripto paraların kalıcı hale geleceğini düşünüyorum. Evet manipülasyon var, bugün elon musk tivit atmış coinler çakılmış, daha önce de bir tivitiyle uçurmuştu. E iyi de bu yöntem zaten merkez bankası paralarında da yapılıyordu :D trumptan bi tivit hoop dolar oynuyor, veya türkiyede kurun baskılanması da bir çeşit manipülasyon. Biz küçük insancıklar olarak kendi önlemimizi alacaz artık :))

Ya bunu yapan en azindan bizim yapanlar biliyorlar su anda revaçta ne koparsak kar gözüyle bakıyoruz ama sanal para demekte çok şey değil çünkü hersey sanal artık 🤷🏼‍♀️ eskiden sanal magazada olmazdı ve elon mask gibi adamlar aliyor
şimcikkkkk gazeteci sen de dinleeee benim goca dedi ki:elon alsa ne olacak adamın serveti yanında o para mı.?ha bir de elon o bitcoinleri çoktannnn elden çıkarmış karıyla bile olabilir dediydiiiii.ufak paralarla bend e oynardım ama 50 bin 100 bin 500 000 tl leri bir hayale asla yatırmazdımmmm dedüüüüüüüüü. :rolleyes:

İnsanoğlunda para kazanma hırsı oldukça şaşırmam yani. Hep dua ederim allah mantığımızı bizden almasın diye.
Ben kripto paraların kalıcı hale geleceğini düşünüyorum. Evet manipülasyon var, bugün elon musk tivit atmış coinler çakılmış, daha önce de bir tivitiyle uçurmuştu. E iyi de bu yöntem zaten merkez bankası paralarında da yapılıyordu :KK70: trumptan bi tivit hoop dolar oynuyor, veya türkiyede kurun baskılanması da bir çeşit manipülasyon. Biz küçük insancıklar olarak kendi önlemimizi alacaz artık :))
ama dolar altın borsa vs.iniş çıkışlarının bir ekonomik karşılığı var az ya da çok.bitcoin bambaşkaa benceee.farklı bir amaçla piyasaya sürüldü.zararını da zaman gösterecek derim ben

şimcikkkkk gazeteci sen de dinleeee benim goca dedi ki:elon alsa ne olacak adamın serveti yanında o para mı.?ha bir de elon o bitcoinleri çoktannnn elden çıkarmış karıyla bile olabilir dediydiiiii.ufak paralarla bend e oynardım ama 50 bin 100 bin 500 000 tl leri bir hayale asla yatırmazdımmmm dedüüüüüüüüü. :rolleyes:
O kadar bilemenko adam birsey bilmese almaz ki zaten olay al sat elde tutmak değil 😁

Su anda cok garip bir donem, hem cıkıs sezonu hemde birsuru firma tarafindan girisimler basladi cok daha kalıcı hale gelecegini dusunuyorum, surekli bir haber karsima cıkıyor cok fazla yatırım var insanlar ozellikle madencilik konusuna egilmisler tabiki ciddi butceler ve egitimler gerekiyor
Kimi duysam doge almıs kimi duysam ucretli grupta bu adımlar tartisilmasi gereken bambaska basliklar
Yurtdisinda, sanirim Norvecti bitcoin ile maas odeme konusunda arastirmalar yapilacakmis devlet kurumu , bende devlette olunca ilgimi cekti.
Simdi acikcasi o kdr can yanmisken 40 dolardan bu firtinada anca 4 liraya cikmis bir coin bana cok uzak geliyor
Benim arkadasim ilk ciktigindan beri aliyordu banada soyluyordu o yuzden Bitcoin, Ripple, etheryum ismini gordummu haberleri okurdum asinayim. ( YTD )

Üff ben de cok korkuyorum. Sermayemi 100e cikarttim hahaha. 100 talemi kaptirmam.

Borsa da bugun hic kirmizi degildi cok sukur. Bi tavan bir kac yuzde 2,3. Bir kac da 1 2 kurus artan.

Yarin mor havuc sirkesi, nar sirkesi, balli elma sirkesi alcam bimden hahaha 19.50 tale.

Son düzenleme:
O kadar bilemenko adam birsey bilmese almaz ki zaten olay al sat elde tutmak değil 😁

Aslinda tam tersi olay elde tutmak.
Ilk girdigimde Ada coin alsaydim 1.5 ay ekrani hic acmasaydim 3 katindan fazla artmisti
Tam tersi Elon musk gibi bir adamin bugun yarin icin ugrasacagini dusunmuyorum onun hedefi en az 100bin dolardir oda benim kisitli aklim ile aklima gelen
Ztn Teslaya odeme alinacagini acikladi

ben alıp unutmayı falan düşünüyordum bibi, bu kripto dünyası için fazla naifim sanırım :KK70: allahım suyuma ilaç katmazlar inşallah
Onda bitcoin acayip oldu ha alıcam komple unutucam o başka zaten altin gibi su anda ama alsatla cok iyi kazanıliyor. Tabi suda var amaç zaten ilerde bu paralar kullanilacak sadece diye birsey, bu paralardan olmazsa bittik 🤣

Ya onun da cesitleri var. Reklam olmasin diyorsan özelden atar misin hangisi oldugunu?
Madem bi uzmanlik sozkonusu hemen degerlendirelim hahaha...
Koskoca fairy benim reklamıma ihtiyacı yoktur :rolleyes: fairy platinumu kullanıyorum ortadan ikiye kesiyorum ama keserken içindeki sıvı illaki akıyor o yüzden makinanın tablet koyma kısmının orada kesiyorum ki akan sıvı oraya aksın zaten çok akmıyor. Akanın çoğu kum tanecikleri gibi olan deterjan kısmına akıyor orada hapsoluyor. Makinam benim iyi yıkıyor şu ana kadar sorun yaşamadım hem daha az kimyasal kullanmış oluyorum hemde tasarruf etmiş oluyorum :halay:

Koskoca fairy benim reklamıma ihtiyacı yoktur :rolleyes: fairy platinumu kullanıyorum ortadan ikiye kesiyorum ama keserken içindeki sıvı illaki akıyor o yüzden makinanın tablet koyma kısmının orada kesiyorum ki akan sıvı oraya aksın zaten çok akmıyor. Akanın çoğu kum tanecikleri gibi olan deterjan kısmına akıyor orada hapsoluyor. Makinam benim iyi yıkıyor şu ana kadar sorun yaşamadım hem daha az kimyasal kullanmış oluyorum hemde tasarruf etmiş oluyorum :halay:
Hadi ya o kapsüller de kesiliyor mu? Ben zaten makine gözüne koymam hiç tabletleri direk makinenin içine atarım. Diğer parça hemen kurumuyor değil mi? Platinium plus kullanıyotum ben de ama makine bitirip kapağını açınca limon limon geliyor kokusu, zaten sudan geçirip yıkıyorum yarım tableti ben de deneyim.

Back