- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #6.001
altın yüzüktü o amaaaaaaBenim favorim pirlanta satip kayinvalidesine et pisiren.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
altın yüzüktü o amaaaaaaBenim favorim pirlanta satip kayinvalidesine et pisiren.
Yarın bak nasil aciliyor yatirimlar
düşecek deniyor valla ben almayacağım.aldıkça fakirleşiyorummmmHahaha benim 1 gram altin param duruyor ya alalim mi dusecek mi yoksa
Aaaa bildim onu pırlantamiydı ki o altindi sanki fakir olduğu belli olmasinBenim favorim pirlanta satip kayinvalidesine et pisiren.
altın yüzüktü o amaaaaaa
düşecek deniyor valla ben almayacağım.aldıkça fakirleşiyorummmm
ben yıl sonuna dek 25 gram hedef koydum bu haftadan beri henüz 0 gram altın aldımmmmAaa kacirmisim hahahha
Valla 40 gram hedef koydum. Bu ay bir gram daha almam lazimmmm.
Napsam acabaaa
Canım sen Konya'li misin.. Bende ilcesindeyim...Bolu iyidir arada biz de gideriz. konyanın eski esnaflarının öyle dükkanı büyütelim derdi olmuyor, öğleden sonra kapatıp gidiyorlar hatta bir kısmı. mesela benim en sevdiğim etliekmekçi sanayide lastikçilerin içinde tıklım tıkış bi yer, adamın oğlu da memur olmuş usta ölürse yandık yani :))
Etliekmek genelde güzel yapılır ya konyada, şuraya gidin şuraya gitmeyin diyemem. Bolu, cemo, havzan, konya mutfağı bunlar turistlerin bildiği yerler güzel de. Sadece yapış şekli farklı oluyor, bolu geniş-yumuşak yapar, ben ince-çıtır-yağlı severim mesela.
En güzel yemekler sanayide oluyor ama. Gelin ısmarlayım size.
İns. Banlanmam burası lazım bana banlanırsam 10 gün burdan el sallayın bana okuyorum dışardan
Vukuatsız günüm yok kiVukuata mi karistin kiz
Ceycey ihmal etme demeye geldim. Bende de siskinlik hazimsizlik oluyordu pandemi sebebiyle gitmedim tam 5 ay geciktirdim, gastrit olmusum ve bu surecte ilerlemis midemin tümünü kaplamis. Korkutmak icin yazmadim ama gorunce kayıtsız kalamadim. 20 gün olduysa demekki bir sebebi vardır artık. Henuz basinda yakalarsan iyi olursun. Cift maskeni tak git. Bir seycik olmaz. Ben endoskopide oldum bu surecte mecburen, gittim geldim hastanelere cok şükür virüs kapmadım.20 günü aşkındır ağrıyor ama virüs korkusundan doktora gitmedim.geçmezse haftaiçi randevu alacağımmm.yakınımda pandemi olmayan bir hastane var .
haklısın ama kronik hastalığım da var ondan korkuyorum.bir de ne hastalıktan gitsem tetkikler sonucu büyük bir hastalıkla karşılaşıyorummmm.Ceycey ihmal etme demeye geldim. Bende de siskinlik hazimsizlik oluyordu pandemi sebebiyle gitmedim tam 5 ay geciktirdim, gastrit olmusum ve bu surecte ilerlemis midemin tümünü kaplamis. Korkutmak icin yazmadim ama gorunce kayıtsız kalamadim. 20 gün olduysa demekki bir sebebi vardır artık. Henuz basinda yakalarsan iyi olursun. Cift maskeni tak git. Bir seycik olmaz. Ben endoskopide oldum bu surecte mecburen, gittim geldim hastanelere cok şükür virüs kapmadım.
Cok gecmis olsun umarim gecer gerek kalmaz. Daha küçük az sayida hastasi olan ozel bir hastane tercih edebilirsin. Mide agrisi cok zor.haklısın ama kronik hastalığım da var ondan korkuyorum.bir de ne hastalıktan gitsem tetkikler sonucu büyük bir hastalıkla karşılaşıyorummmm.
sağlık sigortam var ama virüs ten tırsıyorum işte.bakalım geçmezse haftaiçine giderim doktora.ilgine teşekkürlerCok gecmis olsun umarim gecer gerek kalmaz. Daha küçük az sayida hastasi olan ozel bir hastane tercih edebilirsin. Mide agrisi cok zor.