• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bolu iyidir arada biz de gideriz. konyanın eski esnaflarının öyle dükkanı büyütelim derdi olmuyor, öğleden sonra kapatıp gidiyorlar hatta bir kısmı. mesela benim en sevdiğim etliekmekçi sanayide lastikçilerin içinde :KK70: tıklım tıkış bi yer, adamın oğlu da memur olmuş usta ölürse yandık yani :))

Etliekmek genelde güzel yapılır ya konyada, şuraya gidin şuraya gitmeyin diyemem. Bolu, cemo, havzan, konya mutfağı bunlar turistlerin bildiği yerler güzel de. Sadece yapış şekli farklı oluyor, bolu geniş-yumuşak yapar, ben ince-çıtır-yağlı severim mesela.

En güzel yemekler sanayide oluyor ama. Gelin ısmarlayım size.
Canım sen Konya'li misin.. Bende ilcesindeyim... :KK200:

Kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun,eşim sevgililer günü için bana parfüm almış.. Sonrada çok sıkma çok para verdim dedi😂 Ben güldüm geçtim 11 yıllık evli olunca artık ne niyetle söylediğini anlıyorum alınıp kirilmayiz birbirimize.. İnternetten fiyatına baktım 600 lira vermiş bana nakit vereydin dedim nasıl üzüldüm ben o parayla hem gram hem hisse hem coin dalardim dedim :halay:

20 günü aşkındır ağrıyor ama virüs korkusundan doktora gitmedim.geçmezse haftaiçi randevu alacağımmm.yakınımda pandemi olmayan bir hastane var .
Ceycey ihmal etme demeye geldim. Bende de siskinlik hazimsizlik oluyordu pandemi sebebiyle gitmedim tam 5 ay geciktirdim, gastrit olmusum ve bu surecte ilerlemis midemin tümünü kaplamis. Korkutmak icin yazmadim ama gorunce kayıtsız kalamadim. 20 gün olduysa demekki bir sebebi vardır artık. Henuz basinda yakalarsan iyi olursun. Cift maskeni tak git. Bir seycik olmaz. Ben endoskopide oldum bu surecte mecburen, gittim geldim hastanelere cok şükür virüs kapmadım.

Ceycey ihmal etme demeye geldim. Bende de siskinlik hazimsizlik oluyordu pandemi sebebiyle gitmedim tam 5 ay geciktirdim, gastrit olmusum ve bu surecte ilerlemis midemin tümünü kaplamis. Korkutmak icin yazmadim ama gorunce kayıtsız kalamadim. 20 gün olduysa demekki bir sebebi vardır artık. Henuz basinda yakalarsan iyi olursun. Cift maskeni tak git. Bir seycik olmaz. Ben endoskopide oldum bu surecte mecburen, gittim geldim hastanelere cok şükür virüs kapmadım.
haklısın ama kronik hastalığım da var ondan korkuyorum.bir de ne hastalıktan gitsem tetkikler sonucu büyük bir hastalıkla karşılaşıyorummmm. :kızgın:

haklısın ama kronik hastalığım da var ondan korkuyorum.bir de ne hastalıktan gitsem tetkikler sonucu büyük bir hastalıkla karşılaşıyorummmm. :kızgın:
Cok gecmis olsun umarim gecer gerek kalmaz. Daha küçük az sayida hastasi olan ozel bir hastane tercih edebilirsin. Mide agrisi cok zor.

Cok gecmis olsun umarim gecer gerek kalmaz. Daha küçük az sayida hastasi olan ozel bir hastane tercih edebilirsin. Mide agrisi cok zor.
sağlık sigortam var ama virüs ten tırsıyorum işte.bakalım geçmezse haftaiçine giderim doktora.ilgine teşekkürler

Bugün eşimden bir iş teklifi aldım 🤩
50 TL kazanmak ister misin? dedi.
Evet dedim. 🤑🤑🤑
Yarına iş yerine poğaça almak için para verdiler poğaçaları sen yapar mısın? dedi.
Acıyan bileğimi umursamadan gelen uykumu yok ederek poğaça yaptım 👍🧿💪

Sonra maaş yatmış. Bi 50 de öyle yolladı hesabıma 🤑🤑🤑🧿

Bi 100 de kızımın kumbarasından almıştım babamın parasını vermek için. Babam da sen onu bana verme sermaye yap kendine dedi. Vee yarın sabah hesabıma geçecek hepsi 🤲🧿

520
520
520
520

52025
52025
52025
52025

Şükürler olsun çok mutluyum Rabbim güzel tercihler yaptır lütfen 🤲

Back