• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

S subkortikal hojam altını aldınız mı bu sabah, ona göre ben de şeyedeğim de :deli:

Henüz alamadım. 1 saate kadar almış olurum. Ben almadan stabil düşüş garanti edemem, ona göre.

285 g. altın, tele cinsinden 115 binin de altına düştü.
Bir umut, 275,285,295 = 115 bin hayaline ulaşabilmem de mümkün. :sampiyon:

Bugün eşimden bir iş teklifi aldım 🤩
50 TL kazanmak ister misin? dedi.
Evet dedim. 🤑🤑🤑
Yarına iş yerine poğaça almak için para verdiler poğaçaları sen yapar mısın? dedi.
Acıyan bileğimi umursamadan gelen uykumu yok ederek poğaça yaptım 👍🧿💪

Sonra maaş yatmış. Bi 50 de öyle yolladı hesabıma 🤑🤑🤑🧿

Bi 100 de kızımın kumbarasından almıştım babamın parasını vermek için. Babam da sen onu bana verme sermaye yap kendine dedi. Vee yarın sabah hesabıma geçecek hepsi 🤲🧿

520
520
520
520

52025
52025
52025
52025

Şükürler olsun çok mutluyum Rabbim güzel tercihler yaptır lütfen 🤲

Ohh bereketli olsun.
Bileginin nesi var, zorlamanmamissindir insallah ☺

5 2 0 bunlar senin icin😍
5 2 0 bublar benim icin 😍

bibi nerede?tam bicoin işine girecektimm ondan heveslenippp.doları uçmuşşş galibaaaaa

Ben girdim ama sevmedim 😃

Tamam bi gunde yüzde 32 kazandim ok ama o kadar emek istiyor ki. Ben o kadar ugrastiktan sonra pasta yapar satarim 😁😁 Cağnım borsa ne guzel 😃

Bir de tabi cok yatiramadim guvenip. Oran cok iyi ama anapara kus kadar olunca kazanc da gagasi kadar oldu hahaha.

Efsun64 Efsun64 ben de dün annemle kardesimin kaşlarını aldim hahaha 10ar tl aldim ikisinden de hahaha sıkıntıdan napıcamızı sasirdik. 15 de kendim kas biyik icin koyiym sonucta normalde kuaföre gitsem daha fazla vercektim. 35 tale. 35 talemle coin mi alsam 😍 5 gram gümüs mü 😄😄😄

Nasil zengin olucaz 102 🤣🤣🤣

Efsun64 Efsun64 ben de dün annemle kardesimin kaşlarını aldim hahaha 10ar tl aldim ikisinden de hahaha sıkıntıdan napıcamızı sasirdik. 15 de kendim kas biyik icin koyiym sonucta normalde kuaföre gitsem daha fazla vercektim. 35 tale. 35 talemle coin mi alsam 😍 5 gram gümüs mü 😄😄😄

Nasil zengin olucaz 102 🤣🤣🤣

Coine bulaşayım mi ne diyosun? :D

Günaydın arkadaşlar.
Haftaya hangi coini alarak başlasak?
1000,00 TL lik ada coin var
Sanırım onları satmayacağım
Ama başka bir coin daha almak istiyorum
Tecrübeli arkadaşlar yardım eder mi acaba?

Gunaydin kizlaaar
Su an asabim tepemde cinlerim bozuk😡
Niye insanlari salak yerine koyariz ki ne anlariz eninde sonunda ortaya cikacak
Cok ilginc bir sekilde karsima cıktı
Konu hem bizimle alakali hem degil ev ariyorduk bir ev aklimiza geldi, meger gorustugumuz biri sozlesmis hic agzini acip birsey demedi kendi evini soylemedi gecirilen sureye bakinca cok anormal kaliyor sabah sabah sinirlerim zipladi

Internet sorunu var diyor.
Giremiyorum.
Sözde teline gelen şifreyi gir diyor.
Mesaj gelmiyor falan.
Çoktandır tıkır tikirdi.
Ne oldu anlamadım.

Ayni seyler
Kizlar oda coin isine dalmis
Sıkıntılı bir durumdaydi
Baska bir arkadas bitcoinden 200 bin almis yaklasik o kdr sermayesi vardir
Belediye kayniyor :D
Cok komik toplumuz ya :D