• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni seyler
Kizlar oda coin isine dalmis
Sıkıntılı bir durumdaydi
Baska bir arkadas bitcoinden 200 bin almis yaklasik o kdr sermayesi vardir
Belediye kayniyor :KK70:
Cok komik toplumuz ya :KK70:

Hahahaha ben de cuma aldigim kagit tavan acti diye heyecanliydim suan moraller sıfır 😆😆

Kızlar bu coinde para nasıl sıfırlanıyor? Yani 600 tl yatırdım diyelim yüzde 10 düştü diyelim, o tutar kadar zararda olurum çok ani düşüş olunca mı sıfırlanıyor. Bugün bismillah diyip girecektim ki Bibibella'nın mesajından sonra tırstım azıcık :KK12:Borsada zararda olsam da artıya geçmesini bekliyorum şimdiye kadar hiç param sıfırlanmadı :KK12:

Kızlar bu coinde para nasıl sıfırlanıyor? Yani 600 tl yatırdım diyelim yüzde 10 düştü diyelim, o tutar kadar zararda olurum çok ani düşüş olunca mı sıfırlanıyor. Bugün bismillah diyip girecektim ki Bibibella'nın mesajından sonra tırstım azıcık :KK12:Borsada zararda olsam da artıya geçmesini bekliyorum şimdiye kadar hiç param sıfırlanmadı :KK12:
Vadeliden alırsan eğer 10x,3x gibi yanında işaret olanlar belli bir seviye altına düşerse parayı yutuyormuş yğkseldikcede 10katı veriyormuş bende bugün öğrendim benim kalbim dayanmaz ona😂

Işık hala elimde satmadım bugün tavan yaptı sonra tavanı bozdu :halay:Kripto para dünyasına hiç dalmasam yine borsa da mı takılsam çok düşününce de fırsatları kaçırıyorum bir kaç gün önce gedik takip listemdeysi düşmüştü de ben bunu ne ara takip lşisteme ekledim diye düşünüp almadım kaç gündür tavan yapıyor :110:

Kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun,eşim sevgililer günü için bana parfüm almış.. Sonrada çok sıkma çok para verdim dedi😂 Ben güldüm geçtim 11 yıllık evli olunca artık ne niyetle söylediğini anlıyorum alınıp kirilmayiz birbirimize.. İnternetten fiyatına baktım 600 lira vermiş bana nakit vereydin dedim nasıl üzüldüm ben o parayla hem gram hem hisse hem coin dalardim dedim :halay:
Bana da çikolata almış harfli. Hayatımın anlamısn şeklinde.
Bir bu vardı diyoe.
Bende ben çikolata yemiyorum dişlerim ağrıyor diyetteyim
Bunu almayıp güzel bir iki söz soyleyip bir çeyrek alsaydın daha makbule geçerdi dedim 🤫😂😂😂

Kendine almış çikolatayı ama yedirtmem. 12. Aya kadar tuketilebilirmis son aylarda tüketsn

Back