• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orda herkes pırlantalı ayol.en küçük karatlısını görürsen kesin benimdir :rolleyes:
Yok benim gördüğümde kocaman bir tek baget birde Allah seni inandırsın 2 şer karat taşlarla çevrilmiş tamtur vardı.Bir an dedim olabilir misin acaba diye 😂 bu arada banada en yakın gordion sık sık giderdik pandemiden önce

Yok benim gördüğümde kocaman bir tek baget birde Allah seni inandırsın 2 şer karat taşlarla çevrilmiş tamtur vardı.Bir an dedim olabilir misin acaba diye 😂 bu arada banada en yakın gordion sık sok giderdik pandemiden önce
benim ki0.28 karattt heveslenmeee fazlaa zengin arkadaş buldum diyeee.dümdükkk fakirimmmmm.tektaş beştaş tamtur aynı parmağa takarım o kadar karatsızlar yanii düşünnnn :rolleyes:

Doge alan bir arkadaş vardır coinlerden:/ çok yükselmiş, artık yolu kalmamış coine hisseye girmiyorduk ama ana kuralımız buydu🙏🙏🙏 doge un modası geçti galiba değil mi? Bilenler aydınlatsın lütfen🙏🙏

*benim bebeler artık erken uyumuyor, ruhuma fatiha🙏🙏

o arkadaşa anında yazmak istedim ama gün içinde pek yazamıyorum. Böyle hatalar yapacak olursak birbirimizi uyaralım lütfen arkadaşlar🙏🙏🙏

Back