- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #5.981
orda herkes pırlantalı ayol.en küçük karatlısını görürsen kesin benimdiryoksa gordionda gördüğüm pırlantalı hatun senmiydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orda herkes pırlantalı ayol.en küçük karatlısını görürsen kesin benimdiryoksa gordionda gördüğüm pırlantalı hatun senmiydin
virüsten nalları dikip dikmeme arasında gidip geliyoruz 1 yıldırrrr.neyleyimmm türkü rusuu boyu posuuu bibimmmmmNiye güldun kız ceycey karadeniz de soylar hep karısmış türkmüyüz acaba merak ediyorum
Sarı değil kızılTatarlari bilirim,ama uzunmus sariymis baksana,uymuyo,en fazla bizim sarilardan birinin melez torunu
Elbet bitecek gene genlere gelecez kadınız sonuçta baksana hala estetik yaptirma derdindeyizvirüsten nalları dikip dikmeme arasında gidip geliyoruz 1 yıldırrrr.neyleyimmm türkü rusuu boyu posuuu bibimmmmm
hani bir üye vardı arabasını satıp estetik yaptırınca iyi bir eş bulacağına inanan.dün sordum halaa satılmamış araba şansınaaaElbet bitecek gene genlere gelecez kadınız sonuçta baksana hala estetik yaptirma derdindeyiz
Aaa kim kız o ben şokhani bir üye vardı arabasını satıp estetik yaptırınca iyi bir eş bulacağına inanan.dün sordum halaa satılmamış araba şansınaaa
Yok benim gördüğümde kocaman bir tek baget birde Allah seni inandırsın 2 şer karat taşlarla çevrilmiş tamtur vardı.Bir an dedim olabilir misin acaba diye bu arada banada en yakın gordion sık sık giderdik pandemiden önceorda herkes pırlantalı ayol.en küçük karatlısını görürsen kesin benimdir
benim ki0.28 karattt heveslenmeee fazlaa zengin arkadaş buldum diyeee.dümdükkk fakirimmmmm.tektaş beştaş tamtur aynı parmağa takarım o kadar karatsızlar yanii düşünnnnYok benim gördüğümde kocaman bir tek baget birde Allah seni inandırsın 2 şer karat taşlarla çevrilmiş tamtur vardı.Bir an dedim olabilir misin acaba diye bu arada banada en yakın gordion sık sok giderdik pandemiden önce
geyik topiğimi bıraktım buradayımmm.burda her telden çalınıyor çünküüüVay be 400 sayfa olmişiz
dindirella idi üyenin adı.umarım arabayı satamaz der susarımmmmVay be 400 sayfa olmişiz
pazar günü ya ondannnTopikte yatırım yalan olmuş
Yarın bak nasil aciliyor yatirimlarTopikte yatırım yalan olmuş
senin dolar ne olduuuu?Yarın bak nasil aciliyor yatirimlar
Puf yazdim ya sabah uyursan sabaha puf olursenin dolar ne olduuuu?
Yaaa sen iyi gidiyordun bibi coindePuf yazdim ya sabah uyursan sabaha puf olur
Ya dikkatsiZlik işte bekledim çikmadım onda artı görür görmez çikacaksın riskli 10x aliyorsun defişik ya dedim düşmez sabah hallederim düsmüs risk bu belli bir seviyeye düserse 0 laniyorYaaa sen iyi gidiyordun bibi coinde
hani bir üye vardı arabasını satıp estetik yaptırınca iyi bir eş bulacağına inanan.dün sordum halaa satılmamış araba şansınaaa