• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tobe tobe,elinde mezura biyerleri olcecegine dunya evine girmeye baksa ya:))
bend e onu yazdım bizim sucunun çırağı da 2 metre ama hangi kız ister evlenmeyi kolay kolay.ama nba de basketbolcu olaydı mankeninden ünlüsüne kızlar kapısında sıradaydı yazdım.yalan mı demişimmm? :rolleyes:

oranın yerlisi türkler de var zaten çokça, sibirya tatarları falan. o yüzden tatar mısın diyip duruyorum ya sapık gibi :KK70:
merhaba kızlar bu portakal kendisi tatardır :KK70:
Ingiltere basbakani da bizim oglan biliyorsunuz,Cankirinin sarilar mi,sari sulale mi oraya dayaniyor.
Dedesi Izmitte oldurulen gazeteciymis,yanlis bilmiyorsam...

bend e onu yazdım bizim sucunun çırağı da 2 metre ama hangi kız ister evlenmeyi kolay kolay.ama nba de basketbolcu olaydı mankeninden ünlüsüne kızlar kapısında sıradaydı yazdım.yalan mı demişimmm? :rolleyes:
Valla orda oynayaydi 1 50 de olsa kapisinda sulunler sira olurdu:D

yav bdv deki konudaki kızla tanışıklığım var diye yazamıyorummm.40 a 2 yıl kalmışşş hala uyluk uzunluğu peşinde tövbe tövbe.ondan sonra da yalnızım diye ağlıyor bu kadınalr.sen yalnız kalma da ben mi kalayımmm :rolleyes:

Ben yaptim bir miktar yolunu...

Tatarlari bilirim,ama uzunmus sariymis baksana,uymuyo,en fazla bizim sarilardan birinin melez torunu
sibirya veya kazan tatarları sarışın oluyor çokça, özellikle kazanlılar çok güzel :KK200: bizim kavruk tatarlar kırımdan gelme komşu sayılırız onlarla :))

Ben.
Bozkırdaki köyümde mutluyum açıkçası, ne işim var egede. Tabi hayattan ne beklendiği ile alakalı, ben denizden ılık iklimden ziyade (ki antalya mersin bize yakın istediğimizde gidiyoruz) sağlam ve kaliteli insan ilişkilerine ve sade yaşamaya önem veriyorum. Egeye yerleşsem tanımadığım insanlar, alışacağım da güveneceğim de ohooo. Şimdi ise bebekliğimi, çocukluğumu bilen, kötülüğümü istemeyen insanlarla birlikteyim. Başım sıkışsa geleceklerini biliyorum. Çevremde hayırsız, kötü niyetli insanlar da var tabi ama en azından ne mal olduklarını biliyorum :KK70: insanlar da benim ne mal olduğumu biliyor. Şeffaf ortamdayım çünkü uzun yıllardır biliyorum. Bunlar benim için sahil kasabasında minik şirin bir kafe açmaktan daha değerli. Başkası da izole bir hayatı seviyordur ona da egeye yerleşmek iyi gelir, herkes farklı farklı. Ben köklerime yakın olmayı seviyorum şimdilik, 10 sene sonra nasıl düşünürüm bilmem.
Suannbende egedeyim
İleri bir tarihte atama durumlarından farklı bir şehire gideceğim inşallah
Tatillerde bile belki gelmek istemem. Şuan bile kendi ailenle ilişkim çok sıkı değil
Bir halam ve babannemlerle görüşüyoruz kardeş desen şuan asker de annem başka şehirde
Burada eşmn ailesi var yoğun gorustugimuz
Onları da sık sık göreyim istemem başka şehirlere merakım var
Özellikle trafiği yoğun olmayan ama her şeyin ulaşılabilir olduğu bir şehir hayalimi susluyoe ama adı yok henüz

Suannbende egedeyim
İleri bir tarihte atama durumlarından farklı bir şehire gideceğim inşallah
Tatillerde bile belki gelmek istemem. Şuan bile kendi ailenle ilişkim çok sıkı değil
Bir halam ve babannemlerle görüşüyoruz kardeş desen şuan asker de annem başka şehirde
Burada eşmn ailesi var yoğun gorustugimuz
Onları da sık sık göreyim istemem başka şehirlere merakım var
Özellikle trafiği yoğun olmayan ama her şeyin ulaşılabilir olduğu bir şehir hayalimi susluyoe ama adı yok henüz
öyle bir şehir var.sinop

Ya acsana bir btc
Dur binance de bogulmayalim iyice ogrenelim
Tr’de param yok esilacım :KK200: Para burdaki hesapta, hesap bloke hala, ona kadar açılır diye düşündüm binance..şimdi burdaki parayı direkt btc ye atabilir miyim bilmiyorum ama ben uzun süreli işlem yapacağımı varsayarak binance ı kullanmayı tercih ettim aslında..sonra transfer etmek istesem sürekli komisyon alıyorlar://

Tr’de param yok esilacım :KK200: Para burdaki hesapta, hesap bloke hala, ona kadar açılır diye düşündüm binance..şimdi burdaki parayı direkt btc ye atabilir miyim bilmiyorum ama ben uzun süreli işlem yapacağımı varsayarak binance ı kullanmayı tercih ettim aslında..sonra transfer etmek istesem sürekli komisyon alıyorlar://

Anladim o zmn baska, persembe aksami girdigim 4 dukkandan ucunde konusuluyordu herkes asiri merak saldi yogunluk vardir
Belki yarin açılır

Back