- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.781
Hanimlar ben dolandirsam fakiri dolandiririm.
Zenginin avukati olur, cevresi olur, üst duzey tanidiklari emniyetten, hakimdir savcidir ne biliym olur yani. Onunla mi ugrasicam?
Ha ha ha ne diyorum ben ya
Hanimlar ben dolandirsam fakiri dolandiririm.
Zenginin avukati olur, cevresi olur, üst duzey tanidiklari emniyetten, hakimdir savcidir ne biliym olur yani. Onunla mi ugrasicam?
Ha ha ha ne diyorum ben ya
Haklisin bencede sen o parayla yatirim yapsan ,belki de calismasada olur , hayati olur .Fistiklicikileta C ceycey0406 nobahari
Ve daha tüm ilgilenen kisiler, dil ile ilgili ne dusunuyorsunuz?
Ben fransizcayi cok gereksiz buluyorum ama turkiyede fransiz okullari cok yaygin ozellikle lise caginda. Diplomat olmayacaksa cok bi ise yaramaz sanki. Zaten fransiz egitim sistemini de begenmem. Yerinde sayan, tutuk, kopuk, amaci olmayan bir egitim. Gecen gun bdv de bi kiz konu acmis.Kiza dedim ki sen fransiz ekolünde mi egitim aldin, bu kafa tam fransiz kafasi. Diyor ki aa nerden anladin
Bu kadar zekaya bu kadar mantiksiz hareketler ancak fransiz kafasiyla olur. hahahaha kiza da yazdim aa evet butun arkadaslarim böyle dedi.
Ingilizce artik bilmeyen yok. Tek ingilizce kimseye yetmez.
Almanca egitim veren bir yere mi gondermek suan gundemimizde. Ama bilemiyorum. Ben hala diyorum ki o parayla ben ona dunyanin yarisini alirim
Zaten zenginin temkinli olması lazım biz fakirlerin kaybedecek bişeyi yokAma ben zenginim
Ondan korkuyorum demek ahahahaha
Eğitimci değilim, çocuğum da yok bu nedenle belki bakış açım tecrübeye dayanmıyor fakat ben tam aksine ingilizcenin de gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Yani kişi ingilizceyi gerçekten biliyorsa (biz türkiyede bilmiyoruz mesela) ikinci bir dil için kasmaya gerek var mı emin değilim. Diyelim ki çince, ispanyolca veya rusça öğrendi (büyük coğrafyaya yayıldıkları için bu dilleri örnek verdim), bu coğrafyalarda eğitim veya iş için bulunduğunda ingilizce işini halletmeye zaten yetecek. Ticaret mi yapacak, zaten iletişim ingilizce, burada ihracat yapan sanayicilerin yabancı dilini geçtim türkçeleri bile eh işte :)) yermek için demiyorum şaka yollu bir örnek sadece, demek istediğim dış ticaretçiler hallediyor bilmem kaç ülkeyle iş ilişkisini, onlar da ingilizce yapıyor. Yahut eğitim mi alacak oğlun, dünyada iyi üniversitelerin çoğu zaten ingilizce eğitim veriyor.Fistiklicikileta C ceycey0406 nobahari
Ve daha tüm ilgilenen kisiler, dil ile ilgili ne dusunuyorsunuz?
Ben fransizcayi cok gereksiz buluyorum ama turkiyede fransiz okullari cok yaygin ozellikle lise caginda. Diplomat olmayacaksa cok bi ise yaramaz sanki. Zaten fransiz egitim sistemini de begenmem. Yerinde sayan, tutuk, kopuk, amaci olmayan bir egitim. Gecen gun bdv de bi kiz konu acmis.Kiza dedim ki sen fransiz ekolünde mi egitim aldin, bu kafa tam fransiz kafasi. Diyor ki aa nerden anladin
Bu kadar zekaya bu kadar mantiksiz hareketler ancak fransiz kafasiyla olur. hahahaha kiza da yazdim aa evet butun arkadaslarim böyle dedi.
Ingilizce artik bilmeyen yok. Tek ingilizce kimseye yetmez.
Almanca egitim veren bir yere mi gondermek suan gundemimizde. Ama bilemiyorum. Ben hala diyorum ki o parayla ben ona dunyanin yarisini alirim
Anne babalarımızın ve kısmen bizim dönemimizde eğitim=diploma idi. Artık diplomanın önemi azalıyor, self education önem kazanıyor, bilgiye erişim imkanı yüksek olduğundan doğal bir sonuç tabi ki bu. Çocuğum olursa finansal okur-yazarlığı, mutlu-huzurlu olma becerisini, bilgiye nasıl erişeceğini elimden geldiğince öğretmeye çalışırım açıkçası, çünkü bunlar çok kıymetli donanımlar olmasına rağmen okullarda öğretilmiyor pek.Haklisin bencede sen o parayla yatirim yapsan ,belki de calismasada olur , hayati olur .
Ben ingilizce almanca olarak diyorum . Ben egitimi icin ve gelecegi icin elimden geleni yapayim da . Sonrasi kendi istegi dogrultusunda artik. İster yurt ici ister yurt disi . İsterse calismaz bunu da dusunuyorumama bu kismi ona caktirmiyorum
Al benin coin 0 landıAhahah evet.
Dayanamadim ama kac tl ile girdigimi duyarsaniz girmemis de sayabilirsiniz beni
Kız eski kimlikli insan mı kalı piiiYeni kimlik istiyormus, yapicam da, kimligim eski
Kız eski kimlikli insan mı kalı piii
Eğitimci değilim, çocuğum da yok bu nedenle belki bakış açım tecrübeye dayanmıyor fakat ben tam aksine ingilizcenin de gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Yani kişi ingilizceyi gerçekten biliyorsa (biz türkiyede bilmiyoruz mesela) ikinci bir dil için kasmaya gerek var mı emin değilim. Diyelim ki çince, ispanyolca veya rusça öğrendi (büyük coğrafyaya yayıldıkları için bu dilleri örnek verdim), bu coğrafyalarda eğitim veya iş için bulunduğunda ingilizce işini halletmeye zaten yetecek. Ticaret mi yapacak, zaten iletişim ingilizce, burada ihracat yapan sanayicilerin yabancı dilini geçtim türkçeleri bile eh işte :)) yermek için demiyorum şaka yollu bir örnek sadece, demek istediğim dış ticaretçiler hallediyor bilmem kaç ülkeyle iş ilişkisini, onlar da ingilizce yapıyor. Yahut eğitim mi alacak oğlun, dünyada iyi üniversitelerin çoğu zaten ingilizce eğitim veriyor.
İngilizceden başka bir dili öğrenmek de (aileden bilingual değilse) efor ve yatırım gerektiriyor sonuçta, o enerji ve kaynak başka alanda değerlendirilebilir. Değerlendirilmeyebilir de tabi, dediğim gibi ben fayda maliyet açısından bakıyorum :))
Kız eski kimlikli insan mı kalı piii
Tabi ki öyle, yoksa neden kariyer.nette 34564 dil bilmesi tercih sebebidir falan desinler ki :)) zaten çok adam var piyasada, eleme aracı oluyor işte.Dilden dogrudan yararlanmasa bile kapi actigini dusunuyorum. Biraz gosteris gibi. Bizim bulasikci ilani bile ingilizce verilir. Allah askina garson ok ama bulasikci sagir dilsiz bile olur ne olucak.
Ben bibi :))Kız eski kimlikli insan mı kalı piii
aynı benAy ben de varım. Son tarih ne zaman anca o zaman değiştiririm hahaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?