- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.821
Canım dil önemli evet, bahsettiğin şekilde kapıları açabilmesi için özellikle. Türkiye’de işler öyle daha iyi yürüyor sen de deneyimlemişsin zaten.@Fistiklicikileta @ceycey0406nobahari
Ve daha tüm ilgilenen kisiler, dil ile ilgili ne dusunuyorsunuz?
Ben fransizcayi cok gereksiz buluyorum ama turkiyede fransiz okullari cok yaygin ozellikle lise caginda. Diplomat olmayacaksa cok bi ise yaramaz sanki. Zaten fransiz egitim sistemini de begenmem. Yerinde sayan, tutuk, kopuk, amaci olmayan bir egitim. Gecen gun bdv de bi kiz konu acmis.Kiza dedim ki sen fransiz ekolünde mi egitim aldin, bu kafa tam fransiz kafasi. Diyor ki aa nerden anladin
Bu kadar zekaya bu kadar mantiksiz hareketler ancak fransiz kafasiyla olur. hahahaha kiza da yazdim aa evet butun arkadaslarim böyle dedi.
Ingilizce artik bilmeyen yok. Tek ingilizce kimseye yetmez.
Almanca egitim veren bir yere mi gondermek suan gundemimizde. Ama bilemiyorum. Ben hala diyorum ki o parayla ben ona dunyanin yarisini alirim
Yalnız saçlarını müthiş hayal ettim, maşallahkısa, uzun ikisinin de kendine göre güzelliği var. Arada değişiklik yapmak iyi geliyor insana
ayy benim bi arkadaşım vardı, kız lisedeyken annesinin emekli ikramiye parasına göz dikmişti rahatı için üni falan da okumadı resmen ona güvendiğinden..o yüzden ben de bu konuda tırsığım resmen..çok zengin olsam da ay sonunda paramız kalmadı diyip kuru soğan ekmek falan yedircem çocuklaraHaklisin bencede sen o parayla yatirim yapsan ,belki de calismasada olur , hayati olur .
Ben ingilizce almanca olarak diyorum . Ben egitimi icin ve gelecegi icin elimden geleni yapayim da . Sonrasi kendi istegi dogrultusunda artik. İster yurt ici ister yurt disi . İsterse calismaz bunu da dusunuyorumama bu kismi ona caktirmiyorum
Ayyy benim binance hala aktif değil:/ 23 şubata kadar bekle diyor..yarın patrona söyliycem bana maaşı coin üzerinden versin artık sabrım kalmadıGordum canim bir tur daha sattim, alis emri girdimmm
Edit ;Bu sefer ayazda kaldim
Canım dil önemli evet, bahsettiğin şekilde kapıları açabilmesi için özellikle. Türkiye’de işler öyle daha iyi yürüyor sen de deneyimlemişsin zaten.
Öğrensin dediğin diller hangisi mesela onu belirleyip ona göre yol çizebilirsin. Bahsettiğin ücretlet çok uçuk tabi ki sen o parayı katlar İstanbul’u alırsın yavruna
ama gözden çıkarabileceğin bir miktarsa acıma derim.
şu bahsettiğin mezun olduğu bölümü söyleyemeyen okul işine şaşırdım:/ devlette de çok var ama senin oturduğun muhit temizse devlet okulunda iyi bir sınıf öğretmenine mi vermeyi düşünsen? Dil öğrensin diye özele vereceğin paraya mürebbiye tutarsın
yaaa bir de dededen anneanneden falan da dil öğrenmiyor mu senin kuzu
Ben süt tozunu biraktim uzun süre oldu bide ameliyattan sonra icecek alternatiflere yoneldim gazlı hic birsey icmiyorum ictigim sinırlı seyler var kahve ceşitlerini seviyorum artikBen nescafe hic sevmezdim
Gecen gun basim agriyordu, esim kahve icerken sıcak cikolata icerdim, sutlu cikolatali nescafe yapalim rahatlatir demisti
Su hayatta beklentim aradigim buymus meger
Nasil guzel geliyor
Kesinlikle ben içmezsem bi huzursuzluk oluyor sanki basimda icince bi rahatlama geliyornescafe ben de sevmem ama çeşidi ne olursa olsun kahve hafif baş ağrısını keser zaten, ne zaman ağrımaya başlarsa ya türk ya filtre yaparım hemen. şiddetli ağrıda pek etkisi olmuyor tabi.
Bende icmiyordum ama resmen turk kahvesi muhabbet kahvesi oldu benim için bide ben 0 seker içiyorum düsünBen aslinda tum kahveleri sevmem, cok nadir turk kahvesi icerim belki 2 3 sene hic icmem
Ama bh
11
Bence süper benimki su anda biraz uzası kısaciktiKızlar selam. Şimdi size deli dehşet yeni saçlarımla foto ekleyeceğim. Yani resmen vur deyince öldürmüşüm, şekillendirecek saç bulamadımay cesaret edemiyorum ya pişman olursam falan derken gidip de kökünden saç kestirmek tam benlik bir hareket oldu
Ben uzun yıllardır yurtdışındayım, Tr’de çalışırken de mobing mağduru oldum, onun mücadelesiyle geçti iş hayatım, o yüzden pek fikir üretemiyorum portakalcımAnnem ruscayi bize bile pek ogretmedi gerek yok kafanizi doldurmasin diye. O dönem sovyetlerden buyuk kacis avrupa ozentisi tavan modundaymis bizimkiler. Ben ruscayi eh iste anlasacak kadar biliyorum. Annem kimseyle konusmuyor ki duysun cocuk.
Oturdugum semt istanbulun en temiz ve elit yerlerinden biri ama herkesin cocugu ozele gittigi icin ve nufus genelde yasli oldugu icin sanirim pek devlet okulu yok. Tabi ki var ama ögretmenleri falan nereden arastirabilirim hic bilmiyorum, cevremde hic yok cocugu okula giden. Binada falan cogunluk kuveytlilerin evi var. Arada gelip kaliyorlar.
Ya ben bide boyle dogal dalgaya bayıliyorum ya yikan çikinca islak pantenin 7 24 unü sür dalgaya ozel olan sonra kendi kurusun bak nasıl guzel elktriklenmesinife önluyor ben düze olanini kullaniyorum yıllardırSağol canım. Bence de daha fresh oldu. Ama gece yıkayıp yatınca sabah bonus gibi kalkarsam o zaman ne yapılır bilmiyorum, uzun olunca bir şekilde araya karıştırıyordum kabaranları
Sekersizi bende alırım bir dalBen calisirken espresso shot, konyak veya viski, esmer seker. Uzerine de krema sıkıyorum. Gözüm acilmadan ise gidiyorum. Bi yudum aliyorum roket gibi
Hahaha 12 saat ayakta nasil calisicam yoksa.
Evdeyken bunu icsem yerime sıgamam.
Ayy lütfen düş lütfenBen coin isini galiba cozdum hahaha yani tl bazinda kazancim cok dusuk ama dun gece basladigim paranin yuzde 25ini kazandim parca pincik sekilde de olsa.
Durun sunun biraz ustune dusiym
O zaman ona lafım yok aman diyim vermeyin hiçbir bilginizi bir yere, aman canım zengin olmak da zormuş stresli iş bak bana cep delik çepken delik ama kafa miss gibi rahatAma ben zenginim
Ondan korkuyorum demek ahahahaha
Ben coin isini galiba cozdum hahaha yani tl bazinda kazancim cok dusuk ama dun gece basladigim paranin yuzde 25ini kazandim parca pincik sekilde de olsa.
Durun sunun biraz ustune dusiym
Ben sana bosuna mi diyorum cancagizim
Amaaa tansiyonuna hakim ol bak bazen kalp atisim fln degisiyor
Fakir olmanın iyi yanıda varmış dolandırıcılar musallat olmuyor o zaman dansBenim de avuntum bu açıkçası :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?