Tüh...
Bunu bilmiyordum.
Açıkçası (çoktan modern köle olduğumu kabullenmiş biri olarak) binanceye kimliğimi de verdim, tc mi de, selfie de çektim :)) zaten her bir bilgim her yerde, her an konumumu takip edebilirler, şimdi robot süpürgeler peydah oldu evimizin planını bile biliyorlar. O yüzden koca binance ben fakirin üstüne şirket falan kuracaksa buyursun kursun, yolsuzluk yapacaksa yapsın engel olamam çünkü, paşa paşa girer yatarım içeride

Yok yok esila cekmis ben beceremedim sanirimdaha cekmedim gerci ben

Hahhaa ben de suan birinde 1 kurus artidayim birinden 30 kurus eksi. Birini 4 tl artiyla sattim.
Al sat olayina alismak icin 4 tl icin sattim

Ortada pek cekilecek para da yok yani

Para gelsin gerekirse kimlik pasaport her seyi yigariz

Hahhaa ben de suan birinde 1 kurus artidayim birinden 30 kurus eksi. Birini 4 tl artiyla sattim.

Cok eglenceli takip etmek

Esim sevgililer gunu hediyesi gece gunduz dusundugu hissesi icin 1 lot hediye istedi ve nakit istedi.Dun de kendi ktedi karti olmadigindan benim kartla bana hediye aldi.Her turlu zarardayim

O kadar zengin varken biz fakirlerin bilgilerini napsınlar işlerine yaramayız

Dur sakin ol biri sessiz bomba elbet onada sıra gelecek
Gece emir girmistim calismis, ve dusmus
Genelde daha cok artardi
Sabah tekrar daldim

Merhaba ceycey benim kizim da bu yil ortaokula geciyor.orta halli bir aileyiz.ben okul icin tasiniyorum bu sene. İyi oldugunu dusundugum bir semte.

Benim kizim da sinifta ilk 2 de. Dersleri cok kolay kavradigini da düşünüyorum.
Benim tasinma sebebim cevre . Egitime onem veren ailelerin oldugu bir yerde ,cocukta kendini bulacaktir diye dusunuyorum .

Cevremde devlet okulunda okuyup , cok iyi universite bitirenler var. Ya da ozel okula gidip dersleri iyi olmayanda .

Bu is cocukta bitiyor , ama cevrede etkili. Yani ders calisan arkadaslari olursa , cocukta calisir.

Ozel okul olucaksa koklu bir okul olmali yada olmasinin pek anlami yok bence.

Ozel okul parasi veriyormusum gibi cocuklarima birikim yapacagim ben.

Bir de dedigin gibi uniler cogaldi , herkes uni mezunu artik . İs bulmak kolay degil .

En azindan kafalari rahat olur 1 ev 1 arabalari olsa.

Hee yuksek gelirim olsaydi her turlu ozel okula gonderirdim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…