- 20 Ocak 2008
- 15.148
- 31.839
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.761
Yok yok esila cekmis ben beceremedim sanirimTüh...
Bunu bilmiyordum.
Yaa seviye 2 uyarisi gelmedi mi sana? Para cek deyince beni orayayonlendiriyor.Ccuklardan bi turlu firsatim olmadi yapmaya cekmrdim henuz
Yaa iste benden de istedii btcBtc türk sadece tc kimlik no ile hallediliyor (çekmek için yeterli tc)
Binance kimlik fotokopisi ve selfie istiyor
Yeni kimlik istiyormus, yapicam da, kimligim eski
Yaa iste benden de istedii btc
Yok yok esila cekmis ben beceremedim sanirimdaha cekmedim gerci ben
Açıkçası (çoktan modern köle olduğumu kabullenmiş biri olarak) binanceye kimliğimi de verdim, tc mi de, selfie de çektim :)) zaten her bir bilgim her yerde, her an konumumu takip edebilirler, şimdi robot süpürgeler peydah oldu evimizin planını bile biliyorlar. O yüzden koca binance ben fakirin üstüne şirket falan kuracaksa buyursun kursun, yolsuzluk yapacaksa yapsın engel olamam çünkü, paşa paşa girer yatarım içerideTüh...
Bunu bilmiyordum.
Acaba belli bir tutardan sonra mı kimlik istiyor btc?Hayir ya ben kimlik yuklemedim ama cekebiliyorum
Acaba belli bir tutardan sonra mı kimlik istiyor btc?
Aaaa ben binanceye eski kimlik yükledim
Ama tabii hic kullanmadım belki de binance para çekme aşamasına gelsem hata alacağım
Neyse şu an öyle bir aşamada değilim zaten btc türk takiliyorum varlıklarım 0 ama hahah
Kripto para cekmek icinmis simdi gordum.Hadi cekeyim dedim cekicek tutar altinda da iptal et yaziyor.Oyle kaldi orasi.Yatacak mi simdi paraAcaba belli bir tutardan sonra mı kimlik istiyor btc?
Kripto para cekmek icinmis simdi gordum.Hadi cekeyim dedim cekicek tutar altinda da iptal et yaziyor.Oyle kaldi orasi.Yatacak mi simdi para
Yok yok esila cekmis ben beceremedim sanirimdaha cekmedim gerci ben
Cok eglenceli takip etmekHahhaa ben de suan birinde 1 kurus artidayim birinden 30 kurus eksi. Birini 4 tl artiyla sattim.
Al sat olayina alismak icin 4 tl icin sattim
Ortada pek cekilecek para da yok yani
Para gelsin gerekirse kimlik pasaport her seyi yigariz
O kadar zengin varken biz fakirlerin bilgilerini napsınlar işlerine yaramayızAçıkçası (çoktan modern köle olduğumu kabullenmiş biri olarak) binanceye kimliğimi de verdim, tc mi de, selfie de çektim :)) zaten her bir bilgim her yerde, her an konumumu takip edebilirler, şimdi robot süpürgeler peydah oldu evimizin planını bile biliyorlar. O yüzden koca binance ben fakirin üstüne şirket falan kuracaksa buyursun kursun, yolsuzluk yapacaksa yapsın engel olamam çünkü, paşa paşa girer yatarım içeride
Hahhaa ben de suan birinde 1 kurus artidayim birinden 30 kurus eksi. Birini 4 tl artiyla sattim.
Al sat olayina alismak icin 4 tl icin sattim
Ortada pek cekilecek para da yok yani
Para gelsin gerekirse kimlik pasaport her seyi yigariz
Benim de avuntum bu açıkçası :))O kadar zengin varken biz fakirlerin bilgilerini napsınlar işlerine yaramayız
Ama ben zenginimO kadar zengin varken biz fakirlerin bilgilerini napsınlar işlerine yaramayız
Merhaba ceycey benim kizim da bu yil ortaokula geciyor.orta halli bir aileyiz.ben okul icin tasiniyorum bu sene. İyi oldugunu dusundugum bir semte.aynen katılıyorum.eskiden değerliydi kolej de dil bilmek de iyi bir özel üniversite de.şimdi o kadar çok açıldı kii heryerde değer meğer kalmadı.ben hazırlığı ülkenin ilk özel üniversitesinde okudummm.tüm arkadaşlarım işe girdi rahatçaaa.ama şimdilerde mühendisler öğretmenler markette çalışıyor yahuu.kpss ye gire gire yaşlar 30 a dayanmışş.ne zaman kariyerleri olacakk.tıp hariç tüm mesleklerin değeri düştüü.kolej kızıma vizyon görgü güzel ortamm temiz wc güvenlik vs. sağlayacak sadece.benim üniversitemd e böyleydi ama bana artı kattı mı acaba bilemiyorummm.ailemden zaten gerekli eğitimi bilgiyi görgüyü almıştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?