- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.801
ehliyetim de eski bittabiAaaa eski kimlikliler etrafimi sarmısbende yeni kimlik var ama orda şiskoyum kimse tanımiyor ehliyeti değiştim yeni foto koydum onu kullaniyorum
nescafe ben de sevmem ama çeşidi ne olursa olsun kahve hafif baş ağrısını keser zaten, ne zaman ağrımaya başlarsa ya türk ya filtre yaparım hemen. şiddetli ağrıda pek etkisi olmuyor tabi.Ben nescafe hic sevmezdim
Gecen gun basim agriyordu, esim kahve icerken sıcak cikolata icerdim, sutlu cikolatali nescafe yapalim rahatlatir demisti
Su hayatta beklentim aradigim buymus meger
Nasil guzel geliyor
nescafe ben de sevmem ama çeşidi ne olursa olsun kahve hafif baş ağrısını keser zaten, ne zaman ağrımaya başlarsa ya türk ya filtre yaparım hemen. şiddetli ağrıda pek etkisi olmuyor tabi.
nescafe ben de sevmem ama çeşidi ne olursa olsun kahve hafif baş ağrısını keser zaten, ne zaman ağrımaya başlarsa ya türk ya filtre yaparım hemen. şiddetli ağrıda pek etkisi olmuyor tabi.
kıvırcık sever biri olarak ben çok beğendim esra, güle güle kullan. bu haliyle daha güzel değil mi ya genç ve fresh gösteriyor insanıKızlar selam. Şimdi size deli dehşet yeni saçlarımla foto ekleyeceğim. Yani resmen vur deyince öldürmüşüm, şekillendirecek saç bulamadımay cesaret edemiyorum ya pişman olursam falan derken gidip de kökünden saç kestirmek tam benlik bir hareket oldu
Bir avuç saç kremiyle saç açan ben hiç krem kullanmadım, çünkü dolaşacak kadar saç yok. Bakın bu da bir yatırımdır, saç kremi ve şampuandan tasarruf
Sağol canım. Bence de daha fresh oldu. Ama gece yıkayıp yatınca sabah bonus gibi kalkarsam o zaman ne yapılır bilmiyorum, uzun olunca bir şekilde araya karıştırıyordum kabaranlarıkıvırcık sever biri olarak ben çok beğendim esra, güle güle kullan. bu haliyle daha güzel değil mi ya genç ve fresh gösteriyor insanı
Sağol canım. Bence de daha fresh oldu. Ama gece yıkayıp yatınca sabah bonus gibi kalkarsam o zaman ne yapılır bilmiyorum, uzun olunca bir şekilde araya karıştırıyordum kabaranları
Sağol portakalcım. Cidden ya uzun saç amelelik her hali ayrı eziyet. Bir de çok bakımlı,sağlıklı değilse bir numarası da yok aslında. Bir avantaj varsa o da kıvırık büküp toplayabiliyorsun.En cok da sudan.
Benim eskiden popoma kadar sacim vardi hahaha ne amelelik ya onunla ugrasiyormusum.
Sağol portakalcım. Cidden ya uzun saç amelelik her hali ayrı eziyet. Bir de çok bakımlı,sağlıklı değilse bir numarası da yok aslında. Bir avantaj varsa o da kıvırık büküp toplayabiliyorsun.
Yalnız saçlarını müthiş hayal ettim, maşallahBenim saçım gür, parlak, pırasa gibi dümdüzdü ve doğal kızıl. Işıldadıkça uzattim ışıldadıkça uzattım geldi popoma kadar. Boyum da uzun yani popoma kadar sac baya bi sac ediyor. Hamileyken degerlerim cok kotuydu, matlasti, kestirdim. Sonra da boyattim. Mahvettim biraktim hahahaha. Neyse kisa saca alistim bu bahaneyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?