Ben nescafe hic sevmezdim
Gecen gun basim agriyordu, esim kahve icerken sıcak cikolata icerdim, sutlu cikolatali nescafe yapalim rahatlatir demisti
Su hayatta beklentim aradigim buymus meger
Nasil guzel geliyor
nescafe ben de sevmem ama çeşidi ne olursa olsun kahve hafif baş ağrısını keser zaten, ne zaman ağrımaya başlarsa ya türk ya filtre yaparım hemen. şiddetli ağrıda pek etkisi olmuyor tabi.

C ceycey0406 ben kucuk bir sehirdeyim belli okullar ideal kıvamda, benimde okudugum senelerdir kulturu olan oturmus okullar
Daha ufak sehirlerde okul konusu daha kolay.
Burda ozel okullarda daha uygun, devlet arti cocugun yetenegi dogrultusunda kurs ta yeterli olabilir
Is arkadasim bambaska sebeplerle ozel okula verdi, arkadasindan koparamadi, esinin ailesi ile oturuyordu merkezden ev aldilar ve tasindilar isi birakti 3. Sene covid patladi hoop geri ( eski evleri kuruluydu)
Bazen isler dusundugun gibi gitmiyor
Cocugun mutlu olacagi ortam en onemlisi
Ben Ankarada cok ozel ders verdim, Istanbulda bogazin kenarinda yemek yerken test cozdurulen cocuklar vardi, 90 aldi diye gozumun onunde dayak yedi, cok iyi imkanlarda cok guzel mutevazi saygili yetistirilmis cocuklarda vardi, karar almak cok zor ama bugun aldigin karari duruma sartlara gore degistirebilirsin
Ben mesela cok iyi almanca ogrendim, ozellikle dil cevirisi konusunda cok iyi olmaliyim ama korelttim, keske koreltmeseydim ek gelire cevirseydim,
Dil cok onemli ne zaman lazim olacagi belli degil
10 yillik is hayatim var
Ilk etapta tatmin oluyordum cunku sartlarimi iyilestirmeme yetiyordu
Su anda daha iyiyi ariyorum, yarini dusunuyorum isteklerimi siraya koyuyorum
Insallah en dogru karari alirsin en onemlisi cocugun mutlu olur

nescafe ben de sevmem ama çeşidi ne olursa olsun kahve hafif baş ağrısını keser zaten, ne zaman ağrımaya başlarsa ya türk ya filtre yaparım hemen. şiddetli ağrıda pek etkisi olmuyor tabi.

Ben aslinda tum kahveleri sevmem, cok nadir turk kahvesi icerim belki 2 3 sene hic icmem
Ama bu guzel geldi cok hemde

Kızlar selam. Şimdi size deli dehşet yeni saçlarımla foto ekleyeceğim. Yani resmen vur deyince öldürmüşüm, şekillendirecek saç bulamadım ay cesaret edemiyorum ya pişman olursam falan derken gidip de kökünden saç kestirmek tam benlik bir hareket oldu

Eklentiler

• 00D162B6-B300-4F26-92CA-7BCE679D920D.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 62
kıvırcık sever biri olarak ben çok beğendim esra, güle güle kullan. bu haliyle daha güzel değil mi ya genç ve fresh gösteriyor insanı

kıvırcık sever biri olarak ben çok beğendim esra, güle güle kullan. bu haliyle daha güzel değil mi ya genç ve fresh gösteriyor insanı
Sağol canım. Bence de daha fresh oldu. Ama gece yıkayıp yatınca sabah bonus gibi kalkarsam o zaman ne yapılır bilmiyorum, uzun olunca bir şekilde araya karıştırıyordum kabaranları

Sağol canım. Bence de daha fresh oldu. Ama gece yıkayıp yatınca sabah bonus gibi kalkarsam o zaman ne yapılır bilmiyorum, uzun olunca bir şekilde araya karıştırıyordum kabaranları

Köpükle dizginlersin. Eline az köpük sıkıp altlardan avuclayip sıkarsin. Bonuslugu alir hacmi korur.

En cok da sudan.

Benim eskiden popoma kadar sacim vardi hahaha ne amelelik ya onunla ugrasiyormusum.
Sağol portakalcım. Cidden ya uzun saç amelelik her hali ayrı eziyet. Bir de çok bakımlı,sağlıklı değilse bir numarası da yok aslında. Bir avantaj varsa o da kıvırık büküp toplayabiliyorsun.

Sağol portakalcım. Cidden ya uzun saç amelelik her hali ayrı eziyet. Bir de çok bakımlı,sağlıklı değilse bir numarası da yok aslında. Bir avantaj varsa o da kıvırık büküp toplayabiliyorsun.

Benim saçım gür, parlak, pırasa gibi dümdüzdü ve doğal kızıl. Işıldadıkça uzattim ışıldadıkça uzattım geldi popoma kadar. Boyum da uzun yani popoma kadar sac baya bi sac ediyor. Hamileyken degerlerim cok kotuydu, matlasti, kestirdim. Sonra da boyattim. Mahvettim biraktim hahahaha. Neyse kisa saca alistim bu bahaneyle.

Yalnız saçlarını müthiş hayal ettim, maşallah kısa, uzun ikisinin de kendine göre güzelliği var. Arada değişiklik yapmak iyi geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…