• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Btc türk ten mi işlem yapıyorsun? Btc arada bakıma falan giriyormuş. Binance daha güvenilir yorumları vardı. Ben de o yüzden ona yöneldim.
Bende paribudan yapıyorum ama ilk aldıklarımı direk tl karşılığı aldım diyelim 150 tl lik, satarken çok ufak kısımlarını sattırmadı.2 tl lik 1 tl lik coinlerden kaldı 0,0000257 gibi mesela kotanın altında satamazsınız gibi uyarı verdi.Sonra baktım böyle böyle kalıcak, bu sefer direk emir verdim en son aldığımı şu fiyattan 40 tane al diye aldı ama bu seferde 39.9 görünüyo 🤪 komisyon alıyor ama saçma bişekilde alıyor sanki

Estagfurullah, bir cogumuzun annesi yasindasin ben kesinlikle özür bekleyerek yazmadim. Bir cok konuda senden fikir istiyoruz, farkli bakis acinla bizi aydinlatmani istiyoruz. Daha bu sabah okul konustuk.

Ancak yasak günde eczane arayan birine benim aklima acil bir durum mu var ki demek gelirdi saniyorum. Kazanla yapilmis duble kahve höpürdetmek, volvo, dilekçe yazmayan da çeksin muhabbeti beni bir miktar incitti.

Kendi adima ben de özür dilerim, belki ben yanlis anladim veya bazi seyleri yanlis yansittim, teşekkur ederim dileklerin icin. 💙
Şakadır ya bende bu tarz şaka cok yapiyorum ceyceye çok yapmısımdır hele o avakodusundan sonra 🤣

Bende paribudan yapıyorum ama ilk aldıklarımı direk tl karşılığı aldım diyelim 150 tl lik, satarken çok ufak kısımlarını sattırmadı.2 tl lik 1 tl lik coinlerden kaldı 0,0000257 gibi mesela kotanın altında satamazsınız gibi uyarı verdi.Sonra baktım böyle böyle kalıcak, bu sefer direk emir verdim en son aldığımı şu fiyattan 40 tane al diye aldı ama bu seferde 39.9 görünüyo 🤪 komisyon alıyor ama saçma bişekilde alıyor sanki
Ayak üstü yoluyorlar resmen desene:sinirli:

Ancak yasak günde eczane arayan birine benim aklima acil bir durum mu var ki demek gelirdi saniyorum. Kazanla yapilmis duble kahve höpürdetmek, volvo, dilekçe yazmayan da çeksin muhabbeti beni bir miktar incitti.

Kendi adima ben de özür dilerim, belki ben yanlis anladim veya bazi seyleri yanlis yansittim, teşekkur ederim dileklerin icin. 💙

Portakal, bak bunlar yazdıkların, lütfen bunlardan bir acil durum olasılığı çıkarmadığım için bana hak ver 🙏 ;
2 adet cahil sorusu sorucam

Bugun eczaneler acik mi?

Eskici abi bugun gelir mi? Burda el arabasiyla gezen bi abi var. Yasak var mi onlara? Esya ayirdim suan bahcede. Hava acik ama yagis gosteriyor. Gelse de islanmadan alsa..

Sagol sekerim
Ben eczaneye gidiym, kardesim esyalari verandaya tasisin 🤪🤪🤪🤪 guzel is bolumu

Bizim höpürdeyen kahvede ise durum bambaşka: Eczacı, SGK'nın 13 aydır ödeme yapmadığını, batma noktasında olduğunu ağlaya ağlaya anlatıyor. Yani vatandaş, ilacını para ödemeden alıp gidiyor, eczacı depodan en fazla 3 aylık çekle ilaçları alıyor, vatandaşa verdiği ilaçların parasını devletten tahsil edemiyor. Eczaneden parayla alınan ilaç ya da 2-3 kutu vitamin, bir diş fırçası, bir kolonya satacak kasasına para girsin diye, o para da Cumartesi yasağıyla 1/6 fiilen kesilmiş oluyor. Bu bir de idealist, eczacı ecza satar diyip, kozmetik mozmetik de satmıyor. :KK43:

Eczacılar odasındaki toplantıda delegeler(bunlar) demiş ki; "nasıl şikayet yok, yahu vatandaş bize her Allah'ın günü şikayet ediyor Cumartesi eczane mi kapatılır diye" (kamuoyu baskısından medet umuyorlar). Kurul demiş ki, size dır dır edenler arasından, tek bir yazılı şikayeti olan bile yok. Vatandaş umursamıyor.

Kahveyi höpürdetmesine ise lütfen hiç gönül koyma; Ağlarken burnu tıkandı, bir yandan snif snif burun çekiyor, ağzıyla içerken de nefes alabilmek için hava boşluğu bırakıyor, bu defa da kahve höpürdüyor. Ben de - yazdıklarımı görüyor ya- laf sokuyorum höpürdete höpürdete içiyor diye, aklımca ortamı yumuşatıyorum işte... :KK43: Okuyunca sen inciniyorsun.
Ben höpürdeyen eczacı adına da, kendi adıma da bir kez daha özür dilerim. Lütfen incinme Portakal:KK200:

Allah'ım bugün nasıl bir gün, gökyüzünde kaç gezegen geri gidiyor da ben bu kadar yanlış anlamalara vesile oluyorum.:KK43:

Back