- Konu Sahibi nomunomuchua
- #5.681
Sen sattın mı?
Satip alttan aldim, kar kismini baska coinlere dagittim o an cok oynakti simdi atesi söndü
( Ytd. )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sattın mı?
Btc türk ten mi işlem yapıyorsun? Btc arada bakıma falan giriyormuş. Binance daha güvenilir yorumları vardı. Ben de o yüzden ona yöneldim.Evet kari cektim alttan aldim kar ile farkli coinler aldim
Dur bakalim hallolur
Ya binance beni yutar diye korkuyorum
Burda iyiyim
Süper hamleler yapmışsın canım bereketli olsun.Benim daha ilk haftamdı parayı eritmediğime şükrettim resmen Ama böyle böyle öğrenicem inşallahSatip alttan aldim, kar kismini baska coinlere dagittim o an cok oynakti simdi atesi söndü
( Ytd. )
Süper hamleler yapmışsın canım bereketli olsun.Benim daha ilk haftamdı parayı eritmediğime şükrettim resmen Ama böyle böyle öğrenicem inşallah
Btc türk ten mi işlem yapıyorsun? Btc arada bakıma falan giriyormuş. Binance daha güvenilir yorumları vardı. Ben de o yüzden ona yöneldim.
Bende paribudan yapıyorum ama ilk aldıklarımı direk tl karşılığı aldım diyelim 150 tl lik, satarken çok ufak kısımlarını sattırmadı.2 tl lik 1 tl lik coinlerden kaldı 0,0000257 gibi mesela kotanın altında satamazsınız gibi uyarı verdi.Sonra baktım böyle böyle kalıcak, bu sefer direk emir verdim en son aldığımı şu fiyattan 40 tane al diye aldı ama bu seferde 39.9 görünüyo komisyon alıyor ama saçma bişekilde alıyor sankiBtc türk ten mi işlem yapıyorsun? Btc arada bakıma falan giriyormuş. Binance daha güvenilir yorumları vardı. Ben de o yüzden ona yöneldim.
Altcoinden biraz karla çıktım eteryuma girdim Ondanda karsız çıktım şimdi başka bir şeye daldım hep takip istiyor çok zor
Anlamadım onu heyecan yaptım aynı fiyatı yakalayıp topukladımDün gecede uyumadım satış emri vermeyi bugün öğrendim emir verir yatarım rahatla uykusuz kaldımEtheryum memur coinidir candir 1500 u kirsin diye az beklemedim simdi gezdigi fiyatlara bak
Şakadır ya bende bu tarz şaka cok yapiyorum ceyceye çok yapmısımdır hele o avakodusundan sonraEstagfurullah, bir cogumuzun annesi yasindasin ben kesinlikle özür bekleyerek yazmadim. Bir cok konuda senden fikir istiyoruz, farkli bakis acinla bizi aydinlatmani istiyoruz. Daha bu sabah okul konustuk.
Ancak yasak günde eczane arayan birine benim aklima acil bir durum mu var ki demek gelirdi saniyorum. Kazanla yapilmis duble kahve höpürdetmek, volvo, dilekçe yazmayan da çeksin muhabbeti beni bir miktar incitti.
Kendi adima ben de özür dilerim, belki ben yanlis anladim veya bazi seyleri yanlis yansittim, teşekkur ederim dileklerin icin.
Anlamadım onu heyecan yaptım aynı fiyatı yakalayıp topukladımDün gecede uyumadım satış emri vermeyi bugün öğrendim emir verir yatarım rahatla uykusuz kaldım
Bende saniyelik al satlarla 10.49 dolar yaptim fiyuu
Bir iki taneyi gözüme kestiriyorum az çok ne kadar çikiyor iniyor inlara göre aliyorum aman gitsin ya bi bakmişsım 20 dalırs olmuş bilenAman dikkat et obur tarafa bilet alma
Kawa mi yine
Ayak üstü yoluyorlar resmen deseneBende paribudan yapıyorum ama ilk aldıklarımı direk tl karşılığı aldım diyelim 150 tl lik, satarken çok ufak kısımlarını sattırmadı.2 tl lik 1 tl lik coinlerden kaldı 0,0000257 gibi mesela kotanın altında satamazsınız gibi uyarı verdi.Sonra baktım böyle böyle kalıcak, bu sefer direk emir verdim en son aldığımı şu fiyattan 40 tane al diye aldı ama bu seferde 39.9 görünüyo komisyon alıyor ama saçma bişekilde alıyor sanki
Bir iki taneyi gözüme kestiriyorum az çok ne kadar çikiyor iniyor inlara göre aliyorum aman gitsin ya bi bakmişsım 20 dalırs olmuş bilen
Ancak yasak günde eczane arayan birine benim aklima acil bir durum mu var ki demek gelirdi saniyorum. Kazanla yapilmis duble kahve höpürdetmek, volvo, dilekçe yazmayan da çeksin muhabbeti beni bir miktar incitti.
Kendi adima ben de özür dilerim, belki ben yanlis anladim veya bazi seyleri yanlis yansittim, teşekkur ederim dileklerin icin.
2 adet cahil sorusu sorucam
Bugun eczaneler acik mi?
Eskici abi bugun gelir mi? Burda el arabasiyla gezen bi abi var. Yasak var mi onlara? Esya ayirdim suan bahcede. Hava acik ama yagis gosteriyor. Gelse de islanmadan alsa..
Sagol sekerim
Ben eczaneye gidiym, kardesim esyalari verandaya tasisin guzel is bolumu
parayı artır sen sermayeyi yaniii.bu işi iyi beceriyorsun resmen 2 ye katladın parayııBende saniyelik al satlarla 10.49 dolar yaptim fiyuu
Dimi 5 kusurduparayı artır sen sermayeyi yaniii.bu işi iyi beceriyorsun resmen 2 ye katladın parayıı