• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.42 oldu bu sonkindem 1 dolar kazandım 😳😍 eşini anliyorum benim 5 dolarla öylesine oynuyorjm ama bence büyük paralarla girilmez ya en azindan bilmeyen tiyo alamayan hele benim yaptıgım fena riskli
evet ama en değerli meta altın aldımm zararım 3000 e yakın .bu zararı kapatıp bir de karaa nasıl geçeceğimmmm.

11.42 oldu bu sonkindem 1 dolar kazandım 😳😍 eşini anliyorum benim 5 dolarla öylesine oynuyorjm ama bence büyük paralarla girilmez ya en azindan bilmeyen tiyo alamayan hele benim yaptıgım fena riskli

Hey masallahh

Ama bence de buyuk parayla girilmez. Saglam bilgisi tüyosu olan tabii girer

Altın ne zaman kaybettirmiş yahu yazım tavan yapar ne üzüluyorsun 💋
kıza okul araştırdım 60 70 bin tl istiyorlar 8 sene de ne para yapıyor?devlette devam etsemmm okulunun eğitimi kötü orta kısmında.kara kara onu düşünüyorum bu aralar.eskiden maddi durumu iyi ya da kötü hepimiz devlette okurduk değil mi?eğitim parasını biriktirsem ve parayı çalıştırsam çocuğu yurtdışında üniversite okuturummm.ama lise diplomasına yüz milyonlar vermek akıllıca mı bilemedimmmm ne yapsammm

kıza okul araştırdım 60 70 bin tl istiyorlar 8 sene de ne para yapıyor?devlette devam etsemmm okulunun eğitimi kötü orta kısmında.kara kara onu düşünüyorum bu aralar.eskiden maddi durumu iyi ya da kötü hepimiz devlette okurduk değil mi?eğitim parasını biriktirsem ve parayı çalıştırsam çocuğu yurtdışında üniversite okuturummm.ama lise diplomasına yüz milyonlar vermek akıllıca mı bilemedimmmm ne yapsammm
Yani simdi bu öZel okul davasını cok anlamiyorum o kadar paralar veriliyor ki harbi okutmasam parayı biriktirsen milyoner olur zaten bebeleriniz 🤣

Çok yüksek cidden. mesela ben bir çocuk okutmak istesem yıllık maaşımın tamamını vermem gerek nerdeyse 😔 çok zor karar umarım en iyi kararı verebilirsiniz.

Yani simdi bu öZel okul davasını cok anlamiyorum o kadar paralar veriliyor ki harbi okutmasam parayı biriktirsen milyoner olur zaten bebeleriniz 🤣
statü gibi olmuş biraz da bibi.taa kreşten başlıyoruz paraları dökmeye.çalışan anneleri anlıyorum da çalışmayanlarda ayda 2000 en az veriyor kreşe.anaokulu liseye kadar 14 yıl en az para ödeniyor.zenginsen sorun yok da bizim gibi orta halliler için ne kadar akıllıca onu düşünüyorumm.altına bile yatırsan bu paraları çocuk 18 de yüklü bir sermayeye sahip olmuyor mu?üniversite bitirsen bile kpss si yok master ı yok dil eğitimi yurtdışında diye diye gene paralar dökülüyor ve sinir stres sahibi olunuyor.

Back