• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyse nöbetçiler acıkmış

Inşallah mor a en yakin eczane nöbetçi çıkar amin ahah
yok yok, eczaneler açık mı diyip, ben eczaneye gidiiim dedi. belirli bir eczane var kafasında. ha, denk gelip o nöbetçi çıkarsa bilmem.

ben hemen müdahale edecektim de, karşımda, kazanla yaptığı için halâ aynı kahveyi höpürdeten eczacı, sakın ses çıkarma abla, ölümü gör, biz çekiyoruz madem, bir dilekçeyle dahi durumdan şikayet etmeyen vatandaş da çeksin dedi.

yahu o vatandaş portakal değildir dedim, ama dinletemedim. ben de ses çıkarmadım, sonuçta volvo XC90 gidecek, portakal değil. :KK70:

Ben eczaneleri acik biliyordum, sayenizde ogrenmis oldum kimseyle anlasmaya calismayayim:KK70:
1 saat kadar once coin silkeleme yaptilar ah nakit yoktu cigerci kedisi gibi izledim:KK70:
Esila btc de emir girebiliyor muyuz
Edit : buldum🤩

Son düzenleme:
GeyikliGece GeyikliGece ve diğerleri ahdvahdggsvs.
Kızlar düdüklü tencere alacağım.
Termo, fissler ve Tefal clipso arasında kaldım.
Termo eski usul alüminyum düdüklü tencere.
Diğerlerini de biliyorsunuz zaten.
Hadi bana yardım edin.
Morportakal sen ascisin anlarsın bu işten.

yok yok, eczaneler açık mı diyip, ben eczaneye gidiiim dedi. belirli bir eczane var kafasında. ha, denk gelip o nöbetçi çıkarsa bilmem.

ben hemen müdahale edecektim de, karşımda, kazanla yaptığı için halâ aynı kahveyi höpürdeten eczacı, sakın ses çıkarma abla, ölümü gör, biz çekiyoruz madem, bir dilekçeyle dahi durumdan şikayet etmeyen vatandaş da çeksin dedi.

yahu o vatandaş portakal değildir dedim, ama dinletemedim. ben de ses çıkarmadım, sonuçta volvo XC90 gidecek, portakal değil. :KK70:

Yanlis anlamazsan bir sey soracagim, benim arabam neden benden cok seni ilgilendiriyor 🙄
Acikcasi eczaneye arabayla gitmek benim aklima bile gelmiyor ama ben eczane diyorum senin aklina araba geliyor.
Canta baktim diyorum senin aklina arabam geliyor.
Yasindan oturu saygisizlik etmek istemem, ancak bu tutum pek hosuma gitmiyor.

Hadi bana yardım edin.

Fissler bence. Digerlerini denemedim hic. Bundan memnunum 💙

Pişirme süresi nasıl morcum
Malum zaman mühim

Eti kemiginden ayirip lokum gibi yapiyor 30 dakikada.
Nohut 15 dakikada

Yalniz piyasada cogunlukla 4.5 litresi var, 6 litre daha iyi butun tavuk koymak falan istersen. Ama kucuk bi aileyiz dersen 4.5 da yeter

Eti kemiginden ayirip lokum gibi yapiyor 30 dakikada.
Nohut 15 dakikada

Yalniz piyasada cogunlukla 4.5 litresi var, 6 litre daha iyi butun tavuk koymak falan istersen. Ama kucuk bi aileyiz dersen 4.5 da yeter
Evet dikkat ettim 5 litresi yok.
3 kişilik bir aileyiz.
Et haşlama da yaparım severiz.
Düdüklüde çok yemek yapan biriyim ben portakal.
Dolma, taze fasulye et, tavuk seviyorum yani zaman tasarrufu olsun istiyorum.
6 sanki büyük gelir bize ama emin olamadım.

Hadi bana yardım edin.
Tek kullanmiyacağım şey galiba bana korkutucu geliyor :27: hele eski tip nööö

Back