- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #5.601
Ay bibi ben de İzmir’e gelicem biliyor musun? Semt öner yaa banaBu saatte caddemizde son ses oyun havasi arabada çaliyor biride oynuyor izmir gene şaşırtmiyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bibi ben de İzmir’e gelicem biliyor musun? Semt öner yaa banaBu saatte caddemizde son ses oyun havasi arabada çaliyor biride oynuyor izmir gene şaşırtmiyordu
Hediyeler altınlar göndermiş kadar oldunuz ❣❣❣
Yok. Olmadık.gerçek hayatta ne arkadaşım var ne akraba kaldı.
O tarihlerde bunlar efsane okullardı.Off cok uzunmus masallah. Iyi sabir
Biz 9 senede lise mezunu oluyoruz. 3 yıl da lisans.
Yeter bana fazla bile.
Oyy üzüldüm, canım ablamBizim zamanımızda kolejler tam gün, hazırlık+6 yıldı. 5.sınıftan sonra başlıyorduk. Alman Lisesi mezunuyum ben.
Edit: Mürebbiyeye insanın nazı geçer... Biz 7 sene Alman ırkının şiddeti altında yaşadık, onlar adına disiplin diyorlar. Yalan!!! 12 yaşımda masamda uyuyakalıyordum ben çalışırken, yatağıma nasıl götürdüklerini bilmiyordum.
ben de izmir'den kızım için almaya ev bakıyorum. hatta bir konu var BDV'de , sessizce takip ediyorum.Ay bibi ben de İzmir’e gelicem biliyor musun? Semt öner yaa bana
Oyy üzüldüm, canım ablam
Ben işten gelince yorgunluktan uyuyamıyorum yaa:/ bir de bugün bebeğim uyumamamış dün aşı olmuştu. İş dönüşü sırtımda uyuttum onu dolanarak, iyice pert oldum. Kripto piyasasını inceleyim bari de işe yarasın uykusuzluğumsaat 3, bir gram uyku yok
Aaa konu ne ki? Ablacım ben çocuklar için iyi bir devlet okulu olsun diye özeniyorum. Ben de öğretmenim. Benim kadrom nereye çıkarsa evi de ona da yakın bakmaya çalışıcaz ama..Karşıyaka/Narlıdere seçeneği var gönlümüzde ama bize kadro olur mu meçhul:/ben de izmir'den kızım için almaya ev bakıyorum. hatta bir konu var BDV'de , sessizce takip ediyorum.
Konu başlığı : İzmir'e taşınmak.Aaa konu ne ki? Ablacım ben çocuklar için iyi bir devlet okulu olsun diye özeniyorum. Ben de öğretmenim. Benim kadrom nereye çıkarsa evi de ona da yakın bakmaya çalışıcaz ama..Karşıyaka/Narlıdere seçeneği var gönlümüzde ama bize kadro olur mu meçhul:/
Ağustos’ta belli olacak Çok teşekkürler, ben bakarım şimdiKonu başlığı : İzmir'e taşınmak.
Sahibi : Karpuzuncekirdeği
Özür dilerim, nasıl link verilir bilmiyorum
Allah inşaallah gönlünün muradını versin Nobahari. Kadrolar ne zaman belli oluyor ?
Belirsizlik ne kötü...
Ederiz tabiki ama duaya ihtiyacın kalmayacak inşallah,sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın ve emzireceksin.Birde bence çok fazla takılıp emzirme konusuna kendini yıpratma.Senin elinde olan bişey değil, denemişsin olmamış.Bence bir çocuk için en en değerli şey anne sevgisi.Sen bebeğini sev,sevgiyle doyur hayatta herşeyin üstesinden gelir.Evet kızım daha kucağıma yatırdığım an ağlıyordu aşamadık. Hatta bebeğim beni sevmiyor istemiyor diye düşünür ağlardım. Makineyle de artıramadık neler yedim içtim yok biraz da kv terörü yaşamıştm sütümün geldiği gün çok ağlattı beni ve sütüm gitti.
Şimdi sürekli rüyalarımda bebek emzirmeye çalışıyorum olmuyor.
Sizler bize bol dualarınızı gönderir misiniz emmesi için
Yok. Olmadık.
Ancak gönderince, göndermiş olacağız.
Ancak o zaman, arkadaşmışız akrabaymışız gibi gelecek bize...
Lâfla olmaz o işler.
O tarihlerde bunlar efsane okullardı.
ülke çapında sınavla 20-30 kişi alırlardı. o kadar.
biz de seçilmiş zeki çocuklar...
hocalarımız da, alman devletince; minik türk çocuklarını eğitsinler(!) diye itina ile seçilmiş, bu ülkeye lütfedilmiş öğretmenler.
size, sadece ders değil, bir kültür bir kimlik dayatırlardı.
o sıradan almanlar; öğretmen-veli görüşme günlerinde, yarı tanrı'lar gibi muamele görür, ağızlarından çıkacak her sözle bir aile mutlu veya mutsuz olurdu.
sabırdan öte şeylerdi.
ben çok şükür kendi çocuğumu o yaşlarda hiç bir sınava sokmadım. anne olarak yaptığım üç-beş iyi şey varsa, biri budur.
Günaydın kızlar ne güzel her telden şeyler yazmışsınız gece keyifle okudum :))
yesa hojam bana 100 lot da BİST30 yazar mısın :))) bu seneki birikim kalemlerini revize etmeye karar verdim, kıymetli madeni azaltacağım. Fonlarla birlikte ayrıca kendim de hisse senedi de almaya niyetliyim, 2021i bu anlamda geçiş yılı yapacağım inşallah
Selam canım, birikimler durdu , bu ay eğitim harcamamız çok, eğitime yatırım yapıyorum
Saçlarımı da dün kestirdim, şu an fönlü olduğu için yıkayıp doğal haliyle fotoğraf yollayacağım size de, aklımdasınız
Fönlü hali çok havalı da doğal nasıl durur ben de meraktayım
Bu konunun bildirimleri bana ısrarla gelmiyor, bulmakta zorlanıyorum. Aslında girip bakıyorum arada ama borsadan o kadar uzağım ki sırf konuyu dağıtmak için gırgırına yazıyormuş gibi olmayayım diye yazmıyorumEgitim enn guzel yatirim.
Arada ugra, ben hirka, kagit havlu, makarna yatirimlarimi bile yaziyorum :) illa altin para gümüs mü olucak yani... sen de egitim yatirimini yazarsin
Saclari bekliyoruz güle güle kullan
Aynen öyle, günlük 40 tl harcama limiti koyarım kendime ay boyunca (şu an eksideyim mesela birkaç güne artıya geçerim inş ), gün sonu kalanı gümüşe aktarırdım, bu sene onu fon ve hisse senedi yapacağım. Yine aylık olarak uzun vade alım yaparım ayrıca. Vallahi bu konu çok güzel oldu, altından başka araçları da görmeye başladık altını hala iyi bir birikim olarak görüyorum (yatırım değil) ama uzun vadede daha geniş bakmak lazımmış.Hedefe hisse yazmak cok guzel.
Hesap günü gelince eksik kalirsa 1.75lik tskb veya 2.52lik emlak konut, 2.88lik yapikredi ile miss gibi doldururuz ha ha ha
Bende de 1000 yaziyor. Suan ki maliyeti 40 bin almak istediklerimin ama cok gerekirse 1750 tale ile bu isi cozerim
Neyse suan 40tayım
Bu konu sayesinde şunu gördüm.Aynen öyle, günlük 40 tl harcama limiti koyarım kendime ay boyunca (şu an eksideyim mesela birkaç güne artıya geçerim inş ), gün sonu kalanı gümüşe aktarırdım, bu sene onu fon ve hisse senedi yapacağım. Yine aylık olarak uzun vade alım yaparım ayrıca. Vallahi bu konu çok güzel oldu, altından başka araçları da görmeye başladık altını hala iyi bir birikim olarak görüyorum (yatırım değil) ama uzun vadede daha geniş bakmak lazımmış.
Aklıma cook eski müdürüm geldi adam poşet dosyaya kısaca poşet derdi.
Birgün mutfakta çay içiyorum stajyer kız geldi çekmecelerde eşeleniyor.
Dedim hayırdır kız da x bey poşet istedi onu arıyorum dedi
Anlattım garibe abla ben nereden bileyim diyor