• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar birde sabaha kadar nobet tutuyoruz
Basimiza gelenleri duysaniz inanamazsiniz
Bizim kopegimiz dişi ve kısır degil
Baharda ameliyat ettirecegiz
Ztn bu yüzden sokaga atılmıs
Su an kızgınlık döneminde bu bizde 2.
Geçen gun bahceye sokak kopegi girmis bizimki hic hırlamiyormus esim gormuste kovmus
Gezdirirken yine gormusler pesine takmis getirmis hic hırlamıyormus
Cocuklar cikardi bu sefer tasmayi kırmıs :D
Evin kösesinde oturuyor bekliyor
Allahtan havalar sogududa kayboldu
Birde bizimki orta boy border coli kirması beyaz tuylu
Diyorum ki kız milleti degilmi bak kapıya getirdigine, dönde kendine bak kızım hic sana yakısıyormu :D
Hayir yavrularsa yandık yönetici bizi kovar :D of ya :D

Bi komik animi daha anlaticam

Fransizcada apartman derseniz bu daire anlamina geliyor.
Katli katli 10 daireli bina apartman degildir. binadaki her bir daire bir apartmandir.

Ben türkiyeye geldim.
Bir yere adres veriyorum. Adam diyor ki tüm apartman mi sizin, diyorum ki eveeet 😝😝😝
Adam dumur. Ben de onun bu kadar sasirmasina dumur 😆

Kızlar birde sabaha kadar nobet tutuyoruz
Basimiza gelenleri duysaniz inanamazsiniz
Bizim kopegimiz dişi ve kısır degil
Baharda ameliyat ettirecegiz
Ztn bu yüzden sokaga atılmıs
Su an kızgınlık döneminde bu bizde 2.
Geçen gun bahceye sokak kopegi girmis bizimki hic hırlamiyormus esim gormuste kovmus
Gezdirirken yine gormusler pesine takmis getirmis hic hırlamıyormus
Cocuklar cikardi bu sefer tasmayi kırmıs :KK70:
Evin kösesinde oturuyor bekliyor
Allahtan havalar sogududa kayboldu
Birde bizimki orta boy border coli kirması beyaz tuylu
Diyorum ki kız milleti degilmi bak kapıya getirdigine, dönde kendine bak kızım hic sana yakısıyormu :KK70:
Hayir yavrularsa yandık yönetici bizi kovar :KK70: of ya :KK70:
Artık kucağında bebesiyle gelirse kimden peydahladın da diyemezsin, torun sonuçta mecbur kucak açacan :))

2 adet cahil sorusu sorucam

Bugun eczaneler acik mi?

Eskici abi bugun gelir mi? Burda el arabasiyla gezen bi abi var. Yasak var mi onlara? Esya ayirdim suan bahcede. Hava acik ama yagis gosteriyor. Gelse de islanmadan alsa..

Ayy tahmin edebiliyorum.
Eminim okulun sana acayip katkisi oldu ama ben de o yaslarda sinavlari falan cok ama cok acimasiz buluyorum. Kizinin egitiminde nasil bir yol izledin, sakincasi yoksa.
Ben hep fransada okudum. Fransız disiplini cok katidir, ama hic bi zaman yaris ati gibi olmadik biz. Simdi oglum 4 yasinda. Seneye hazirlik sinifina gitmesi gerekiyor.

Bir cok ozel okulu begenmedim cunku ogretmenleri yetersiz buldum. Bir cogu aslinda ogretmen degil, diplomalari baska bölümlerden diye dusunuyorum cunku sordugumda söyleyemiyorlar. Kem küm ediyor yönetim.

Eyuboglu, bilfen, terakki, sev, en cok da eve yakinligi sebebiyle fmv ışık bana cazip geldi.
Gercekten bir durusu olan okullar gibi dusundum. Ama ucretler yillik 100 bine yakin. 5 yasinda kullanilan mufredatlara baktim bence cok cok acimasiz 😐😐

Bu yaz karar verip okul isini cozmem, belki de yurt disina yerlesmem lazim.

Bu okulların, bir tanesi hariç tamamını dışarıdan bakan birine göre yakından bilirim, üçünü gayet yakından bilirim. Bunlarla ilgili özelden yazarım. Ama yurtdışı seçeneği, yük/fayda yönünden çok fedakârlık gerektirmeyecekse senin için, bence en doğru seçenek.

Back