- Konu Sahibi nomunomuchua
- #5.621
Gunaydin kizlaaar ne guzel sohbet etmissiniz gece ben resmen bayilmisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık kucağında bebesiyle gelirse kimden peydahladın da diyemezsin, torun sonuçta mecbur kucak açacan :))Kızlar birde sabaha kadar nobet tutuyoruz
Basimiza gelenleri duysaniz inanamazsiniz
Bizim kopegimiz dişi ve kısır degil
Baharda ameliyat ettirecegiz
Ztn bu yüzden sokaga atılmıs
Su an kızgınlık döneminde bu bizde 2.
Geçen gun bahceye sokak kopegi girmis bizimki hic hırlamiyormus esim gormuste kovmus
Gezdirirken yine gormusler pesine takmis getirmis hic hırlamıyormus
Cocuklar cikardi bu sefer tasmayi kırmıs
Evin kösesinde oturuyor bekliyor
Allahtan havalar sogududa kayboldu
Birde bizimki orta boy border coli kirması beyaz tuylu
Diyorum ki kız milleti degilmi bak kapıya getirdigine, dönde kendine bak kızım hic sana yakısıyormu
Hayir yavrularsa yandık yönetici bizi kovar of ya
Artık kucağında bebesiyle gelirse kimden peydahladın da diyemezsin, torun sonuçta mecbur kucak açacan :))
2 adet cahil sorusu sorucam
Bugun eczaneler acik mi?
Eskici abi bugun gelir mi? Burda el arabasiyla gezen bi abi var. Yasak var mi onlara? Esya ayirdim suan bahcede. Hava acik ama yagis gosteriyor. Gelse de islanmadan alsa..
Eczaneler açık ama eskici abi gelemez bence canım
AminBorsacilar altıncılar coinciler dovizciler en önemlisi estetikciler
Herkese selamlar sevgiler bol paralı iyi hafta sonları
Bigun sirket avukati sahada geziyor. Bize geldi. Benden bi kac evrak istedi.
Neyse hazirladim adami bulamiyorum.
Stajyer kizlara sordum. Avoka nerde göremiyorum diye. Avokadolari almis getirmis gariplerim
Mesajı yazmamla coin düşmeye başladı
Benimde aynıMesajı yazmamla coin düşmeye başladı
Ayy tahmin edebiliyorum.
Eminim okulun sana acayip katkisi oldu ama ben de o yaslarda sinavlari falan cok ama cok acimasiz buluyorum. Kizinin egitiminde nasil bir yol izledin, sakincasi yoksa.
Ben hep fransada okudum. Fransız disiplini cok katidir, ama hic bi zaman yaris ati gibi olmadik biz. Simdi oglum 4 yasinda. Seneye hazirlik sinifina gitmesi gerekiyor.
Bir cok ozel okulu begenmedim cunku ogretmenleri yetersiz buldum. Bir cogu aslinda ogretmen degil, diplomalari baska bölümlerden diye dusunuyorum cunku sordugumda söyleyemiyorlar. Kem küm ediyor yönetim.
Eyuboglu, bilfen, terakki, sev, en cok da eve yakinligi sebebiyle fmv ışık bana cazip geldi.
Gercekten bir durusu olan okullar gibi dusundum. Ama ucretler yillik 100 bine yakin. 5 yasinda kullanilan mufredatlara baktim bence cok cok acimasiz
Bu yaz karar verip okul isini cozmem, belki de yurt disina yerlesmem lazim.
HoşbuldumNasılsın canım?coine daldım bende bende ama düşüşteOoo okyonus gelmis hosgelmis
Napalim baba ocagi
Gecen sabah gelmis, bahcenin dısından bakiyor bizimkide kuyruk salliyor, kovuyoruz gitmiyor aferim ne istedigini biliyor
13.02.2021- Bir forumda, kuyruk sallama hem sözlük hem deyim anlamıyla tek cümlede kullanılmıştı.....