• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet kızım daha kucağıma yatırdığım an ağlıyordu aşamadık. Hatta bebeğim beni sevmiyor istemiyor diye düşünür ağlardım. Makineyle de artıramadık neler yedim içtim yok biraz da kv terörü yaşamıştm sütümün geldiği gün çok ağlattı beni ve sütüm gitti.

Şimdi sürekli rüyalarımda bebek emzirmeye çalışıyorum olmuyor.

Sizler bize bol dualarınızı gönderir misiniz emmesi için 🥰🥰
Hiç korkma emzirecegini düşün pozitif ol kızım hıc emmeyi seven bir bebek olmadı 5.5 ay zorla emdi sonra bıraktı.
Ama oğlum aralarında 9 yaş var bu arada memeye daha düşkün hıc biberon mama almadı suyu bile 10 aylıkken pipetli suluktan içti.
Ara ara dönemsel meme reddi yaşadık ama bırakmadı şükür.
Güzel düşün güzel olsun bebekler içgüdüsel olarak sadece emmeyi bilerek doğuyorlar panik yapma herşey güzel olacak

Hahhaha yok

Dans yerine donz
Avukat yerine avoka
Bulvar yerine bolüard
Frambuaz yerine fuombuas
Kremşanti yerine kğemşantiyyy diyorum. Hatta is yerimde cok dalga gecerler şantiyyyyy diye😝😝
Hahaha benim arkadasım hala sûrekli rusca konustugundan bazen çok güluyoruz konuşmalarina o degil kendi söyledigine kendi daha cok güluyor 🤣

Hahaha benim arkadasım hala sûrekli rusca konustugundan bazen çok güluyoruz konuşmalarina o degil kendi söyledigine kendi daha cok güluyor 🤣

Bigun sirket avukati sahada geziyor. Bize geldi. Benden bi kac evrak istedi.
Neyse hazirladim adami bulamiyorum.
Stajyer kizlara sordum. Avoka nerde göremiyorum diye. Avokadolari almis getirmis gariplerim 😝😝😝😝🤪🤪

Benim ortalama vatandaşından daha iyi hakim olduğum bir dil var.
10-11 yaşımda bir sabah 8:30'da almışlar beni, ilk sene haftada 38 saatle başlayıp, 7 sene hem dili öğretmişler, hem edebiyatını, hem tarihini.. Hem matematiği o dilde öğrenmişim, hem kimyayı, hem fiziği. 8 saat okulda, 5 saat evde... 18 yaşıma geldiğimde, artık ana dilim ikinci dilim olmuş neredeyse, adamların dilinde uçuyorum... Sonra ülkelerine gittim. Bana, dilimizi senden mi öğreneceğiz diyen çok oldu. Ama salt Türk olduğum için. Örneğin Fransiz olsam diyemeyecek... Birbirimize girdik tabii, çünkü gençlik aptallıklarla bezeli bir şey; cahile laf anlatmak mümkün sanıyorum o yıllarda:KK48:
Diyeceğim, burada öyle bir şey olursa, benim haberim olsun, ben sakince araya sızar, kavgayı üstlenirim, iyi bilirim o kavgaları ben.:KK45:
Okudum konuyu. Dil o kadar bozuk ki, kendi dili de pek şahane olmayan bir başkası, kınıyor, "saygısızlık bu" diyor. :KK70:
Nasıl oldu ablacım senin dil işi? Mürebbiye mi tutmuşlar sana:KK200: :KK37:

Bigun sirket avukati sahada geziyor. Bize geldi. Benden bi kac evrak istedi.
Neyse hazirladim adami bulamiyorum.
Stajyer kizlara sordum. Avoka nerde göremiyorum diye. Avokadolari almis getirmis gariplerim 😝😝😝😝🤪🤪
Aklıma cook eski müdürüm geldi adam poşet dosyaya kısaca poşet derdi.
Birgün mutfakta çay içiyorum stajyer kız geldi çekmecelerde eşeleniyor.
Dedim hayırdır kız da x bey poşet istedi onu arıyorum dedi🤣🤣🤣🤣
Anlattım garibe abla ben nereden bileyim diyor🤣🤣🤣

Nasıl oldu ablacım senin dil işi? Mürebbiye mi tutmuşlar sana:KK200: :KK37:
Bizim zamanımızda kolejler tam gün, hazırlık+6 yıldı. 5.sınıftan sonra başlıyorduk. Alman Lisesi mezunuyum ben.

Edit: Mürebbiyeye insanın nazı geçer... Biz 7 sene Alman ırkının şiddeti altında yaşadık, onlar adına disiplin diyorlar. Yalan!!! 12 yaşımda masamda uyuyakalıyordum ben çalışırken, yatağıma nasıl götürdüklerini bilmiyordum.:KK42:

Son düzenleme:
Aklıma cook eski müdürüm geldi adam poşet dosyaya kısaca poşet derdi.
Birgün mutfakta çay içiyorum stajyer kız geldi çekmecelerde eşeleniyor.
Dedim hayırdır kız da x bey poşet istedi onu arıyorum dedi🤣🤣🤣🤣
Anlattım garibe abla ben nereden bileyim diyor🤣🤣🤣

Benim de bir destekli sütyen hikayem var 😝

Soutien kelimesi sütyen diye okunur anlami ise destek.

Türkiye ye geldim. Aa bi de destekli sütyen var 🤪🤪 bu ne ola ki 😝😝😝

Bizim zamanımızda kolejler tam gün, hazırlık+6 yıldı. 5.sınıftan sonra başlıyorduk. Alman Lisesi mezunuyum ben.

Edit: Mürebbiyeye insanın nazı geçer... Biz 7 sene Alman ırkının şiddeti altında yaşadık, onlar adına disiplin diyorlar. Yalan!!! 12 yaşımda masamda uyuyakalıyordum ben çalışırken, yatağıma nasıl götürdüklerini bilmiyordum.:KK42:

Off cok uzunmus masallah. Iyi sabir 💙
Biz 9 senede lise mezunu oluyoruz. 3 yıl da lisans.
Yeter 😝 bana fazla bile.

Back