• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanan var mi? Yumusatici degil de deterjan alirim sanki...

Pedlerde de indirim var ben kullanmadigim icin piyasaya hakim degilim ama iyi gozuktu.

Trakya ciftligi kaşar da güzel. 700 gr, 25.45
Hele ki tostta üf 😝 bilen bilir ben gece 12 de yarim ekmek tost yerim.

Madem borsadan altindan battik biz de bunlara yatirim yapalim
2019 Nisan'da stokladığım başka marka deterjanları kullanıyorum hala.. Ben bilmiyorum maalesef.

Pedler hayatıma dahil değil artık. 😁

Aaaa.. tost olur mu geceyarısı... Sonra simitlerin(!) çıkar annen üzülmesin. :KK70:

Aa çok teşekkür ederiz çok incesiniz Allah kesenize bereket versin 🤲🥰🥰🤪🤪

Rica ederim, ne demek, lâfı bile olmaz.. 🌻
Oğlana Topic teyzesinden bir çeyrek...Eh, annesinin bir nevi iş ortakları sayılırız biz de 😄
Fotoğraftaki gibi duruyor, ne zaman uygun görür adres gönderirseniz, hemen kargolatırım, bir iki parça bebek eşyasının arasına sarar sarmalarız.
Hatta siz yazsanız neye ihtiyaç var, ben luzumsuz luzumsuz şeyler seçmesem hediye diye, çok daha güzel olur.
Biz kendi arkadaşlarımızın çocuklarına - bizim artık çocuklarımız çocuk sahibi oluyor :)) hep öyle yapıyoruz, şu şu diyorlar, ona göre alıyoruz.
:KK200:

Eki Görüntüle 2782126

Pedlerde de indirim var ben kullanmadigim icin piyasaya hakim degilim ama iyi gozuktu.

Deterjanlari aşırı cıvık.
Perwol gibi yoğun kıvamı yok.

2019 Nisan'da stokladığım başka marka deterjanları kullanıyorum hala.. Ben bilmiyorum maalesef.

Pedler hayatıma dahil değil artık. 😁

Aaaa.. tost olur mu geceyarısı... Sonra simitlerin(!) çıkar annen üzülmesin. :KK70:

Oğlana Topic teyzesinden bir çeyrek...Eh, annesinin bir nevi iş ortakları sayılırız biz de 😄
Fotoğraftaki gibi duruyor, ne zaman uygun görür adres gönderirseniz, hemen kargolatırım, bir iki parça bebek eşyasının arasına sarar sarmalarız.
Hatta siz yazsanız neye ihtiyaç var, ben luzumsuz luzumsuz şeyler seçmesem hediye diye, çok daha güzel olur.
Biz kendi arkadaşlarımızın çocuklarına - bizim artık çocuklarımız çocuk sahibi oluyor :)) hep öyle yapıyoruz, şu şu diyorlar, ona göre alıyoruz.

Evet annem uyuyunca bol ketcap mayonezli 🤪😝

Bu 'bizimle diyılsın' taklidini yapanın bir Rus olması beni benden aldı...
:KK70:
Hahahaha
Demin bdv de bir konu okudum. Ama nasıl öldürmüş Türkçeyi, biçmiş geçmiş resmen.

Şu yorumu yazdım;
Doğru anladıysam sağlam aldatılmışsın.

Ama yanlış anlamış olabilirim çünkü bu Türkçe değil.

Sen kimsin lan Türkçe'yi senden mi öğrenicez diyecek diye korkuyorum 😝😝

Hahahaha
Demin bdv de bir konu okudum. Ama nasıl öldürmüş Türkçeyi, biçmiş geçmiş resmen.

Şu yorumu yazdım;

sen evrimleşmiş türkleşmişsin benim alt kat komşummmm yarım evrimleşebildi henüz.kim görse ağzını açsa hemen rusmusunuz diye soruyor kadınaaa. :rolleyes:

sen evrimleşmiş türkleşmişsin benim alt kat komşummmm yarım evrimleşebildi henüz.kim görse ağzını açsa hemen rusmusunuz diye soruyor kadınaaa. :rolleyes:

Ben yazıda iyiyim, konuşurken benim de fışkırıyor yabancı aksan🤪🤪🤪
Ama ben ömrümde hic Rusça konuşmadım, Rusyada yaşamadım.

Hala bisiklete velespit deme gibi antikalıklarım var.
Fransızcadan geçen kelimeleri fransızca gibi söylerim.
Sütyen yazarım ama konuşsak suutiyan derim 🤪

Hahahaha

Şu yorumu yazdım;

Walla senin Türkçe fevkaladenin fevkinde :KK19: Yani her türlü detajından, inceliğinden haberdarsınız Çariçe hazretleri:KK68:

Gerçekten en güzeli öyle ihtiyaca yönelik almak. Yoksa çeşit çeşit kıyafet geldi kızıma mesela kimini ben sevmedim kimi mevsime uymadı aldıkları aya yaşa göre falan. Ama almam gerekenleri de maddi sıkıntıdan alamadım mesela kıyafetler dolapta bekledi boşu boşuna. Bu sefer kıyafet alışverişini babannesi yaptı ben beğendim o aldı. Ablasından da var kullanabileceği şeyler. Kızıma bebk arabasını 7 ay sonra alabilmiştim mesela oğlana hayalimdeki travel sistemi alabildim tabii kredi kartı sağolsun :)))

Tek ihtiyaç inşallah emerse bebek bezi olur diye düşünüyorum.

Allah razı olsun ilk defa böyle bir şey yaşıyorum nasıl mutlu oldum nasıl sevindirdiniz beni gerçekten Allah düşünen herkesten razı olsun iyiki gelmişim buraya sizleri tanımışım :))
Hediyeler altınlar göndermiş kadar oldunuz ❣❣❣

Ben mutlu oğlum mutlu şimdilik acil ihtiyacımız kalmadı bez stoğu da yaptım 1 numara biraz ıslak mendil de aldım yenidoğan için. 😊😊

Olur da gerçekten yine çok zorlanacak olursam yardım isteyebileceğim birilerinin hayatımda olduğu sevincini yaşattınız bana. Bunu söylüyorum çünkü gerçek hayatta ne arkadaşım var ne akraba kaldı. Herkes kendi dünyasında yaşıyor. Arayıp soran eksiğin kaldı mı diyen 1 kuzenim var başka yok. (Annem babam kv kp hariç tabii )

Sizleri seviyorum 😊❣❣🥰

Walla senin Türkçe fevkaladenin fevkinde :KK19: Yani her türlü detajından, inceliğinden haberdarsınız Çariçe hazretleri:KK68:

Hahahaha sen beni bi de sesli duysan...
Şimdi bankacı her şeyi açik konusamiyor telde
Bana diyor ki sen söyle ben evet hayir diycem. Seni zaten anlamazlar dinlensek de 🤪
Gerçekten en güzeli öyle ihtiyaca yönelik almak. Yoksa çeşit çeşit kıyafet geldi kızıma mesela kimini ben sevmedim kimi mevsime uymadı aldıkları aya yaşa göre falan. Ama almam gerekenleri de maddi sıkıntıdan alamadım mesela kıyafetler dolapta bekledi boşu boşuna. Bu sefer kıyafet alışverişini babannesi yaptı ben beğendim o aldı. Ablasından da var kullanabileceği şeyler. Kızıma bebk arabasını 7 ay sonra alabilmiştim mesela oğlana hayalimdeki travel sistemi alabildim tabii kredi kartı sağolsun :)))

Tek ihtiyaç inşallah emerse bebek bezi olur diye düşünüyorum.

Allah razı olsun ilk defa böyle bir şey yaşıyorum nasıl mutlu oldum nasıl sevindirdiniz beni gerçekten Allah düşünen herkesten razı olsun iyiki gelmişim buraya sizleri tanımışım :))
Hediyeler altınlar göndermiş kadar oldunuz ❣❣❣

Ben mutlu oğlum mutlu şimdilik acil ihtiyacımız kalmadı bez stoğu da yaptım 1 numara biraz ıslak mendil de aldım yenidoğan için. 😊😊

Olur da gerçekten yine çok zorlanacak olursam yardım isteyebileceğim birilerinin hayatımda olduğu sevincini yaşattınız bana. Bunu söylüyorum çünkü gerçek hayatta ne arkadaşım var ne akraba kaldı. Herkes kendi dünyasında yaşıyor. Arayıp soran eksiğin kaldı mı diyen 1 kuzenim var başka yok. (Annem babam kv kp hariç tabii )

Sizleri seviyorum 😊❣❣🥰

Insallah emer. Bu ikiniz icin de en büyük hediye 💙

Insallah emer. Bu ikiniz icin de en büyük hediye 💙
Evet kızım daha kucağıma yatırdığım an ağlıyordu aşamadık. Hatta bebeğim beni sevmiyor istemiyor diye düşünür ağlardım. Makineyle de artıramadık neler yedim içtim yok biraz da kv terörü yaşamıştm sütümün geldiği gün çok ağlattı beni ve sütüm gitti.

Şimdi sürekli rüyalarımda bebek emzirmeye çalışıyorum olmuyor.

Sizler bize bol dualarınızı gönderir misiniz emmesi için 🥰🥰

Ben yazıda iyiyim, konuşurken benim de fışkırıyor yabancı aksan🤪🤪🤪
Ama ben ömrümde hic Rusça konuşmadım, Rusyada yaşamadım.

Hala bisiklete velespit deme gibi antikalıklarım var.
Fransızcadan geçen kelimeleri fransızca gibi söylerim.
Sütyen yazarım ama konuşsak suutiyan derim 🤪
Çuçukta diyon mu 🤣 cocuk 🤣

Eki Görüntüle 2782126

Bingo softu görünce bir sevindirik olmuştum sümbül masalı değilmiş pehhh

Hahahaha

Şu yorumu yazdım;

Benim ortalama vatandaşından daha iyi hakim olduğum bir dil var.
10-11 yaşımda bir sabah 8:30'da almışlar beni, ilk sene haftada 38 saatle başlayıp, 7 sene hem dili öğretmişler, hem edebiyatını, hem tarihini.. Hem matematiği o dilde öğrenmişim, hem kimyayı, hem fiziği. 8 saat okulda, 5 saat evde... 18 yaşıma geldiğimde, artık ana dilim ikinci dilim olmuş neredeyse, adamların dilinde uçuyorum... Sonra ülkelerine gittim. Bana, dilimizi senden mi öğreneceğiz diyen çok oldu. Ama salt Türk olduğum için. Örneğin Fransiz olsam diyemeyecek... Birbirimize girdik tabii, çünkü gençlik aptallıklarla bezeli bir şey; cahile laf anlatmak mümkün sanıyorum o yıllarda:KK48:
Diyeceğim, burada öyle bir şey olursa, benim haberim olsun, ben sakince araya sızar, kavgayı üstlenirim, iyi bilirim o kavgaları ben.:KK45:
Okudum konuyu. Dil o kadar bozuk ki, kendi dili de pek şahane olmayan bir başkası, kınıyor, "saygısızlık bu" diyor. :KK70:

Back