- Konu Sahibi nomunomuchua
- #5.021
Ben bilmiyorum.Nasıl yaaa ne kadar para toplamış vay be
Ev oduyormus iste
Tuhaf olan ikizler vardi fotograflarini fln paylasmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilmiyorum.Nasıl yaaa ne kadar para toplamış vay be
Attimbibiye özelden atsana okusunnnnn
Seviyoruz seni bak zengin arkadasimiz var diye cenemiz düsmüs olsun o kadarBen gidiom yaaa
Nefes alsam zengin dionuz bana
Aaa hadi yaaKizlarrr uc bes yesillendirin cocuklarima mamaO uyeden sonra yardim yasaklandi
Birde mahalledeki ikizlere mama diye para toplayip ev alan vardi
Onu dami bilmiyorsunuz yaa
Ben sok. Neler varmis kk daAaa hadi yaaKizlarrr uc bes yesillendirin cocuklarima mama
Peki ya annem kanserden öldü deyip cok uzun sure bizi kandiran bir ergen vardi.Hatirliyomusnuz
Aaa hadi yaaKizlarrr uc bes yesillendirin cocuklarima mama
Peki ya annem kanserden öldü deyip cok uzun sure bizi kandiran bir ergen vardi.Hatirliyomusnuz
Hep melankolikk melankolik yaziyodu.Iste teyzem bakiyo bize diye.Sonra annesi yakaliyor burda yazdiklarini.Kazeni ariyor durumu anlatiyor .Oyle cikmisti meydana.Ama herkes kol kanat germisti kiza.Kizda bu ilgi uzerine konu ustune konu aciyodu.Sanki hatirladim biraz daha ayrinti versen
Hep melankolikk melankolik yaziyodu.Iste teyzem bakiyo bize diye.Sonra annesi yakaliyor burda yazdiklarini.Kazeni ariyor durumu anlatiyor .Oyle cikmisti meydana.Ama herkes kol kanat germisti kiza.Kizda bu ilgi uzerine konu ustune konu aciyodu.
Kizlar benim hic keyfim yok ya
Ama burayi bdvye cevirmeyeyim
Aksam kriz cikti, ama biliyormusunuz cabuk toparladim yeni rota olusturdum ve uygulayacagim konu aslinda cokta basit birsey ama kismet boyleymis
Sen bana da söyle ben de bakayım ona hahahahaHahahah ay sesli güldüm
Bu arada anket yapip para kazanmayı da duydum.
Hemen o uygulamayı inndirdim ama ilk gelen anket fenaydı korktum daha da yapmadım.hemen uygulamayı sildim hahahah
canım noldu ya hıc canını sıkma valla her ne olduysa
10 yıl sonra donup bakınca amannn dıyecegınız seylerı kafaya takmayın derler hep :)
Yok bu öyle birsey degil
Binance uygulamasimiydi kocani isteyecekler diye korktugun
Bende bakiyim ona
Yoksa cöpe aticam
Istanbul plani yapmistik aksam babasi aradi ( tabiki o guncellemesiz versiyon )
Kar yagacak gelmeyin
Bizimkide küstü caydi oturdu
Yahu tekrar birim degistiricem isim olur hemen alamam diyorum 2hafta sonra isimiz var bizi en az 1 ay oyalayacak bir is
Cumartesi donelim yok.
Otobusle gidelim yok
Kar yagarsa kaliriz yok.
Oturdum hirsimdan agladim bende keske hemen cayabilecek bir insan olsaymisim.
Izni iptal etmeyecegim, bugun burda dolasirim yarinda otobuse binip dogru istanbula.
O evde otursun.
Aksama donerim ben.
Anne babasini 3.5 aydir gormedi ya tovbe yarabbim 2 saatlik mesafedeyiz olacak is degil.
cope atma ya en azından dolap gardrops gıbı uygulamalara koy uc bes gıder bence hahahhah
aman ıyı yapıyorsun valla gıt gez gel kafan da dagılır mıs gıbı ne guzel
valla coin olur altın olur gumus olur platın olur hısse senedı olur. tl de tutma da ne yaparsan yap hahahhahahTovbe estag coinmi alayim sonra da
Kiz cok fenayim, kamudayim hapis gibi eve zor yetisiyorum evde heryeri kullanamiyorum 2 odanin icinde kafayi yemezsem iyidir kendimi borsaya vurdum seker patlatirken para yoktu
valla coin olur altın olur gumus olur platın olur hısse senedı olur. tl de tutma da ne yaparsan yap hahahhahah
ay hep yapmak ıstemıstım yapcam sımdı eksısozluk kadınlarkulubu tanımı : Kadınların bırbırlerıne kocalarını 2. el uygulamalara koymalarını ve gelen parayı degerlendırmelerını oneren platformumsu sorunsalı jsdfjhashfhjjfaj
Hah simdi tam oldukvalla coin olur altın olur gumus olur platın olur hısse senedı olur. tl de tutma da ne yaparsan yap hahahhahah
ay hep yapmak ıstemıstım yapcam sımdı eksısozluk kadınlarkulubu tanımı : Kadınların bırbırlerıne kocalarını 2. el uygulamalara koymalarını ve gelen parayı degerlendırmelerını oneren platformumsu sorunsalı jsdfjhashfhjjfaj
Hah simdi tam olduk
Dur onu da bekleyelimKonu bdv ye baglandiysa dagilabiliriz
Yine zengun olamadik
Bence bosan yazan cikmadi ama yaa