• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar gunaaaydin
Benim aklimdan cikmayan sey var sonbaharli huzunlu bi nick kullaniyordu 8 aylik hamile esinden ayrildi buradan cok yardim eden oldu sonra bir yakalandi hepsini facebookta satmis o zmnlar dolap fln yok, esinden ayrilma da hikayeymis
Sanirim 2010 eylul ayi

Günaydın :)

İletişim becerileri güçlüymüş, insanların duymak istediklerini iyi kavrayarak bunları onlara sunmuş, ikna kabiliyeti sağlam ve etkiliymiş, kitleleri harekete geçirmiş, 0 lirayla ciddi sermaye edinmiş.
Uygun bir sektörde iş başvurusu yapsa alırlar yani 😄

Son düzenleme:
Günaydın :)

İletişim becerilerin güçlüymüş, insanların duymak istediklerini iyi kavrayarak bunları onlara sunmuş, ikna kabiliyeti sağlam ve etkiliymiş, kitleleri harekete geçirmiş, 0 lirayla ciddi sermaye edinmiş.
Uygun bir sektörde iş başvurusu yapsa alırlar yani 😄

O uyeden sonra yardim yasaklandi
Birde mahalledeki ikizlere mama diye para toplayip ev alan vardi
Onu dami bilmiyorsunuz yaa 😁

O uyeden sonra yardim yasaklandi
Birde mahalledeki ikizlere mama diye para toplayip ev alan vardi
Onu dami bilmiyorsunuz yaa 😁
Bi de 6-7 yıl kadar önce (tam zamanı hatırlamıyorum), iki tane üyenin birbirleriyle ve başka üyelerle özel yazışmaları patlamıştı. İki hanım ablamızın cinsel tercihleri farklıydı hani. Yanlış mı hatırlıyorum diye hafızamı zorladım epey ama vardı böyle bişey ya.

Bi de 6-7 yıl kadar önce (tam zamanı hatırlamıyorum), iki tane üyenin birbirleriyle ve başka üyelerle özel yazışmaları patlamıştı. İki hanım ablamızın cinsel tercihleri farklıydı hani. Yanlış mı hatırlıyorum diye hafızamı zorladım epey ama vardı böyle bişey ya.

Kötü olmuş o yahu :olamaz:

Taraflarından biri mi ortaya dökmüştü yazışmaları ?

Günaydın kızlar,

Hannaza ben de şok oldum, birebir muhabbetimiz yoktu ama hanımefendi bir kadına benziyor sevilen de biri. Allah çocuklarına hayırlı ömürler versin inşallah.

GeyikliGece GeyikliGece portakalım brown stock diye arattım ama soğanla kaynatılan yemekler çıktı, sebzeyle fırınlama nasıl bişey güzele benziyor ben de yapayım, tam sevdiğim tarz et ve sebze 😍

Kötü olmuş o yahu :olamaz:
İşim garibi geçenlerde ablalarımızdan bir geri dönmüş siteye, aktif değil şimdi ama yorumuna denk geldim sonra böyle bişey olmamış mıydı ay diye sitede arttım bişey bulamadım. Ya konuları kaldırdılar siteden ya da hafızam beni yanıltıyor, ama sanmıyorum ya 🤔

Bana müsaade, 8:30 oluyor, kahvemi alıp yavaş yavaş işime gücüme oturayım. Altın parası kazanayım...
Herkese tek tek müthiş kazançlar temenni ediyorum. :sampiyon:

Günaydın kızlar,

Hannaza ben de şok oldum, birebir muhabbetimiz yoktu ama hanımefendi bir kadına benziyor sevilen de biri. Allah çocuklarına hayırlı ömürler versin inşallah.

GeyikliGece GeyikliGece portakalım brown stock diye arattım ama soğanla kaynatılan yemekler çıktı, sebzeyle fırınlama nasıl bişey güzele benziyor ben de yapayım, tam sevdiğim tarz et ve sebze 😍

o brown stock bir kemik kaynatma methodu.
karamelize bir et suyu elde ediliyor sonunda.
lezzeti bizim et suyu elde etme yöntemimize göre çok daha yoğun oluyor, bazı soslara da baz oluyor.
Portakal anlatır detaylarını.

Bana müsaade, 8:30 oluyor, kahvemi alıp yavaş yavaş işime gücüme oturayım. Altın parası kazanayım...
Herkese tek tek müthiş kazançlar temenni ediyorum. :sampiyon:

o brown stock bir kemik kaynatma methodu.
karamelize bir et suyu elde ediliyor sonunda.
lezzeti bizim et suyu elde etme yöntemimize göre çok daha yoğun oluyor, bazı soslara da baz oluyor.
Portakal anlatır detaylarını.
Güzele benziyor teşekkür ederim 😍
Hayırlı işleriniz olsun 🌸🌸

Aa onuda ben kacirmisim

Back