• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Screenshot_20210211-125104_Samsung Internet.jpg

Sonra ikinci uyelik acti yine devam 😃😃
Cinsiyet degistirdi veya degistirmeye niyetli. Kadinsi gorunup gorunmedigini merak ediyor.
Burasi bizi ilgilendirmez de surekli ayni konuyu acmasi, ikna olmayip olmayi farkli acidan fotoyla yeni konu acmasi 😄😄😅

Bu arada caktirmadan zengun olanlar parmak kaldirsin bakiyim
Mor?
Yesa?
Nomu?
Doktor?
Chelzy?
Yuppi?
Arada kimi unuttum kesin zengin olan kimse onu unuttum

Hem de ne biçim zengin oldum.
Siz uyuyun fakirler sizi.
Dün 21 tl olan fon kârım bugün 22 tl naberrrrr?

Hahahaha ahahahahaha (bacak bacak üstüne atmış, zengo bakışıyla attım bu kahkahayı)

Mor?
Yesa?
Nomu?
Doktor?
Chelzy?
Yuppi?

Benim kagit ekside.
1 gram altin aldim simdi o da duser.
Hahaha kayinvalideme hirka aldircam bugun. Kazancim bir hirka 😅😅

Ben aksam besmele cekip coin almistim sabah cok iyi durumdaydi onlarida toparladim dun kacirdim dedigim fiyatin ustunde bir rakama ciktiim sermayem iyi yeni atagi bekliyorum

Allah'ım bulaşmamak için direniyorum.
Zorla kötü yola düşürecekler beni.
Sen koru yarabbim. :D

Ha bu arada o ikizlere para toplayan kadın nurturia adlı sitede patlak vermişti.
Sonra o siteye üye olanlar konuyu bulup burada da aynı kadının yardım sayfasında yardım istedigine şahit oldu.
Para gönderilen kişinin iban nosundan isimler uyuşunca ortaya çıktı.
Hatta kadının ikizler adına para topladıgından ikizlerin annesinin haberi dahi yoktu.
Bu kadın sözüm ona bir dernekte görevli.
İkizler de tüp bebek bu arada..
Aile ihtiyacı olan bir aile.
Parayı toplayan kadın ilk başlarda bir kaç sefer bunlar adına toplayıp yardımı iletiyor ama sonra bakıyor ki para selale gibi akıyor.
İkizlerin fotografını kullanarak bebeklere hastalık teşhisi koyuyor kendince (malum acındıracak)
Bahsettigim sitede sürekli olarak bebeklerin durumu hakkınca güncelleme girip kendisine bir çevre oluşturuyor.
İkinci el kıyafetler, yeni kıyafetler, para yardımları akmaya başlıyor bu sefer.
Ama bu para yardımını toplayan kadın bu işe girişmeden önce açtıgı konularda geçim sıkıntısı çektiginden bahsedermiş arada bir.
Para aktıkça bu sefer evime yardımcı aldım temizlik için demeye başlamış.
Bir kaç üyenin dikkatini çekiyor bu durum tabi.
Hatta bir saglık görevlisi tüp bebeklerde bu kadar hastalık anomalisinin olmayacagını söylediginde bu sefer bu korkmaya başlıyor çünkü bebeklerden birisi vefat etti diğeri de ameliyat olacak hem de yeterli beslenemiyor diye sürekli güncelleme girip yardım toplamış.
Bu durum üyeler arasında yayılınca bir kaç üye bu kadına bir oyun kurmuşlar.
Oyun da degil de aslında şüphelerini itiraf ettirmek için annenin elinde kalan yani ölmeyen bebeğini sosyal yardıma bildirip elinden aldıracaklardı.
Bu sefer bu kadın bebeklerin annesine iftira attı, kadın başkasına kaçmış meğerse bebek ölmemiş bana da yalan söylemiş gibi saçma sapan şeyler attı ortaya..
Bu salak hem kendi öz annesinin hem de kendi iban nosunu sürekli millete ikizlerin annesinin adı soyadı deyip atmış bir de.
bebeklerin annesinin adı zikredilmeye başlayınca bazıları biz bebeklerin annesinin adını bu biliyorduk dediler. Ortada iki ayrı iban iki ayrı isim vardı :)
Bu sefer kıyamet koptu tabi..
Bu kadın da ilk başta inkar minkar etsede sonunda itiraf başlıgı açtı ve her şeyi itiraf etti.
Bir sürü kişi dava dilekçesi hazırladı dolandırıcılık için..
Akibetini bilmiyorum durumun..
Baya seneler geçti üzerinden.
bütün kadın sitelerinde bu konu konuşuldu o dönem.
Buradadami oldu bu,deniz oncesi donem demekki.5 yildir buradayim,hic rastlamamistim,sok oldum:ruh:

Ben aksam besmele cekip coin almistim sabah cok iyi durumdaydi onlarida toparladim dun kacirdim dedigim fiyatin ustunde bir rakama ciktiim sermayem iyi yeni atagi bekliyorum
Bugün coinle sabahladım esilacım:kahve: şöyle ki coinde sabah 4 gibi aşağı basıyorlar..ben öyle anladım, hergün böyle bir saati var mı bu tatlışın:KK15: bilen biri aydınlatsın lütfen:KK68:

bir de kızlar şu coin için bir toplu dua gönderin de bi yukarı gayret etsin yaaa😢 beni üzmesin artık:KK12:

Mor?
Yesa?
Nomu?
Doktor?
Chelzy?
Yuppi?
Dün hissemi satmadım.
birisinden kardayım.
Bugün tavan yaparsa karım 904 tl.
Diger 4'ü zarar aKLDjddh :)