• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir internet gazetesine bizim konuyu okuyup yazmış.bir arkadaş alıntılamıştı .gene alıntılarsa bakarsınn.beni d eyazmış namıssız.bir kadında --akşamm gocama sorarrımmmm- dedi diyeeee
Gazeteci insallah okumustur sonrasini. Ben birazda bilincli koydum buraya. Görsün gününü diye. Öyle kadinlarla ilgili atip tutmak kolay, kadinlar kulübünü alasagi etmis, bize söz hakki dogdu 😎

Menuyu degistirdim.

Balik corbasi, rokali cevizli eriste, zeytinyagli enginar.

Mahluta, bizimle diyılsın cunku kayinvalidem zeytinyagli enginar yapmis bana 😛😛
Zeytinyağlı enginar bende de var, her hafta pişiririm ben.
Yetmez ayrıca haşlarım salataya falan enginarı. Roka-füme somon-kapariyle çok yakışıyor.
Gerçi bana sorulsa, herşeyle yakışıyor. :olamaz:

Zeytinyağlı enginar bende de var, her hafta pişiririm ben.
Yetmez ayrıca haşlarım salataya falan enginarı. Roka-füme somon-kapariyle çok yakışıyor.

Ben de enginar severim ama kayinvalidem genelde kiymali dolmasini yapiyor. O da guzel de ne bileyim zeytinyagli gibisi var mi 😍😍😍
Taze fasulye, ic bakla ve ispanak yapragindan garnitürle üfff 😆😆😆

Ben de enginar severim ama kayinvalidem genelde kiymali dolmasini yapiyor. O da guzel de ne bileyim zeytinyagli gibisi var mi 😍😍😍
Taze fasulye, ic bakla ve ispanak yapragindan garnitürle üfff 😆😆😆
biz fakirler sadece bezelye havuç patates ve portakal suyuyla yapıyoruzzzz :kızgın:

nereye öyle böbrek möbrek...
toplarız aramızda bir böbrek parası.
daha neler :KK12:
ceycey hanım satsın çantaları ona bir şey demem. beyi alır yeniden daha güzellerini işleri toparlayınca 😁
hayatta almazz.ben bir taneyle yaşıyorsam sen de yaşarsın der geçerrr.ama altın alınca al alll diyorrr kaçtan alırsam alayımmm :rolleyes:

nereye öyle böbrek möbrek...
toplarız aramızda bir böbrek parası.
daha neler :KK12:
ceycey hanım satsın çantaları ona bir şey demem. beyi alır yeniden daha güzellerini işleri toparlayınca 😁

tenk yuuu 😍😍😍

Ama benim bi kuzenimin dogustan 3 böbregi var. Genetik midir acaba ya olabilir mi bende de 🤪🤪🤪😝

Valla gazeteci beni yazcak 😃😃 yaz abi, sen de ekmek ye biraz.

Maddiyatla atanamamayla veya issizlikle ilgili her konuda o sey derdi, ya zaten turkiyede ancak tip okursan bisey oluyor, maas falan bi doktorlukya iyi, yeni mezun 10 15 bin hangi iste alir ki baska? Ama bize yetmezzzz, sinanimmmmm

Kiz doktor ayse, pandemi servisinde kaybolmadin insallah.
Yaaa o kız da mı fake miş😳 neler olmuş yaa Bdv’de:/

Back