- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #5.041
Kayinvalidem gelicek kalkip kahvalti hazirliym. Evet ben de bu moda girdiysem gercekten dagilabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızııım koca da yatırım, yılların emeği var üstünde şimdi hemen elden çıkarmak olmaz katma değerlenir inşallahKonu bdv ye baglandiysa dagilabiliriz
Yine zengun olamadik
Bence bosan yazan cikmadi ama yaa
Kayinvalidem gelicek kalkip kahvalti hazirliym. Evet ben de bu moda girdiysem gercekten dagilabilir.
Kızııım koca da yatırım, yılların emeği var üstünde şimdi hemen elden çıkarmak olmaz katma değerlenir inşallah
Not:evlilik zor walla, sabır bacım
Ben hemen konuya döndüreyim durumu.
Kayinvalidenle ilişkine yatırım yapacaksın güzel hazırlık yap
3 yil falan önce bi topikte meslekler konusuluyor hatta IcimdekiSonsuzDeniz ile konusmustuk sanirim kizi o zamanlar asci olup super tarifleriyle ülkeyi kasip kavurmak istiyordu :))
Dün konustuk ya fake üyeler falan biri bana mesaj atti diyor ki ben size inanmiyorum bu kadar guzel bir is olamaz. Siz gercek degilsiniz. Ya gerektiginde yer supurdugumu, yetismediginde bulasik yikadigimi, kendi agirligim kadar seyleri yuklenip tasimam gerektigini, servis sıkısırsa insanlarin yiyip ictigi tabaklari kaldiriyorum, ortalama calismamiz 12 saat, ayakta, yazin mutfak en az 60 derece ki bundan da gocunmam konusu ne zaman gecse söylemisimdir.. hay dedim ben senin vizyonuna... gercek olamayacak kadar mukemmel is olarak bunu mu gördün
Git bi sene kursa gel ben seni ise aliym birlikte calisalim dedim. Kiz kursa gitti daha iyi is buldu
Mükemmel iş mi varmış?
Var gerçi. Patron çocuğudur.
Hobi niyetine işe gider, istediği zaman işten çıkar. Hesap soranı olmaz falan.
Onun dışında hangi iş çok güzel?
Her işin kendince zorlukları var.
Kazancın yüksek diye katlanırsın.
Ya da kazancın azdır, koşullar daha rahat diye yaparsın gibi gibi..
Kendileri evde bir ergenle ugrasamayan yurdum insani her saat birbirinden farkli 30 40 ergenle ugrasan ögretmene aldigin parayi haketmiyorsun diyor bu ülkede.
Cok seetmemek lazim milletin ne konustugunu.
Tercihleri farklı diye sitede olamiyor mu ki rahatsız etmesi başka bu başkaİşim garibi geçenlerde ablalarımızdan bir geri dönmüş siteye, aktif değil şimdi ama yorumuna denk geldim sonra böyle bişey olmamış mıydı ay diye sitede arttım bişey bulamadım. Ya konuları kaldırdılar siteden ya da hafızam beni yanıltıyor, ama sanmıyorum ya
Benim kiz kulvar degistirdi,meslektasini kaybettin3 yil falan önce bi topikte meslekler konusuluyor hatta IcimdekiSonsuzDeniz ile konusmustuk sanirim kizi o zamanlar asci olup super tarifleriyle ülkeyi kasip kavurmak istiyordu :))
Dün konustuk ya fake üyeler falan biri bana mesaj atti diyor ki ben size inanmiyorum bu kadar guzel bir is olamaz. Siz gercek degilsiniz. Ya gerektiginde yer supurdugumu, yetismediginde bulasik yikadigimi, kendi agirligim kadar seyleri yuklenip tasimam gerektigini, servis sıkısırsa insanlarin yiyip ictigi tabaklari kaldiriyorum, ortalama calismamiz 12 saat, ayakta, yazin mutfak en az 60 derece ki bundan da gocunmam konusu ne zaman gecse söylemisimdir.. hay dedim ben senin vizyonuna... gercek olamayacak kadar mukemmel is olarak bunu mu gördün
Git bi sene kursa gel ben seni ise aliym birlikte calisalim dedim. Kiz kursa gitti daha iyi is buldu
Olsun canım tercihi bizi ilgilendirmez, millete mesajla asıldığının ortaya çıkmasıyla konunun magazinel bir boyut kazanması bizi ilgilendirir :)) yoksa sitede kimse kimsenin tercihini bilmiyorTercihleri farklı diye sitede olamiyor mu ki rahatsız etmesi başka bu başka
O kim ki :)Simdi bi tane surekli "bu kadin cok guzel di mi" diye fotograf atan var onu biliyor musunuz?
Yaa portakal, o kadar sınırlılıklar çerçevesinde büyütülüyoruz ki senin kazan kaldırman, tabak toplaman falan çok ütopik gelmiştir. Benim ablam bakanlığın birinde temizlik görevlisi, sekreter kız yediklerinin kırıntısını masanın altına döküp ablamı çağırıp fırçalıyormuş(kendisi de dünkü temizlik görevlisiyken)..yani şurdan şuraya geçtim ordaki işler benim işim değil algısı var fazlasıyla(afedersin kendi pisliğini temizlemek söz konusu bile olunca)mesela benim burdaki şefim erkek, adam ofisi, mutfağı falan kendisi temizliyor(Tr dekilere anlatınca şok oluyorlar)..ben de öğretmenim yük taşıyıp yerleştiriyorum diye markette burdaki Türkler beni seyretmeye geliyor dizi niyetine çok acayip geliyor herhalde onlara3 yil falan önce bi topikte meslekler konusuluyor hatta IcimdekiSonsuzDeniz ile konusmustuk sanirim kizi o zamanlar asci olup super tarifleriyle ülkeyi kasip kavurmak istiyordu :))
Fırınladığın sebzelerle kemik suyunu ve baharatları hangi arada/ nasıl biraraya getiriyorsun portakal? Bir de kaç saat kaynıyotMihail Zoscenko
Kemikleri salcalayip iri dogranmis sogan havuc pirasa ile firinliyoruz.
Sonra baharat kesesi yapiyoruz 10 saat kaynamayan, tingirdayan sekilde cok kisik ateste cektiriyoruz.
Sebzeler ve baharatlar zevkinize gore... tercihe göre sarap...
Ancak patates koymuyoruz bulandirir. Genelde evde hep oldugu icin her seye koyma egilimimiz oluyor patatesi
Süzüp donduruyorum ben.
Bununla eriste bile pisirsen baska yemek aramazsin
Fırınladığın sebzelerle kemik suyunu ve baharatları hangi arada/ nasıl biraraya getiriyorsun portakal? Bir de kaç saat kaynıyot