• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisankralicesi de oyle😂😂
1 cocuklu hamile,pırt sitede pirt sitede.
Sonra dogurdu yine sitede her an.
Dedik bebe nerde,diyor uyuyo,dedik ya buyugu,dedi oynuyo,dedik koca nerde,o calisiyo:KK70:
Ama her mesajda,her konuda,her profilde nisan:KK70:
Sonraaa cikti vehbinin kerrakesi:KK70:
Özelde ozel seylerdr konuştu insanlarla :27:

bir de doktor ayşe vardı.profiline güzel bir kız resmi koyup onun kendi olduğunu iddia ediyordu.sinanımmmm diye de nişanlısı vardıı.kız tohturrrrrr ayşeeee nerelerdesinnnnnnn?
Ben bazen esprisini yapiyorum ya bana yaslı imasinda bulunanlara sen benim profilimi gördün mü diye :27:

Etsuyunu tulbentten mi suzuyoruz o halde?
Vallahi ilk defa duyuyorum,denemek lazim
muhtemelen.
homojen ince bir likit diye tahayyül ettim ben kafamda.
soğutup, yağını da alacağım bir miktar. yoksa çok yağlı olabilir. sonra tekrar oda sıcaklığına getirip yoğuracağım.
planım bu 😁

gördüğüm en kötü şehirdi neresinde aşk yaşanacak ayoll.bir tek çamlığıı var.çamların altında mı olacakkkkk?

Ahahha yok kiz bi filmde ask bodrumda yasaniyoru ask yozgatta yasaniyor yapmislardi. Ona şeettim 🤣

Etsuyunu tulbentten mi suzuyoruz o halde?
Vallahi ilk defa duyuyorum,denemek lazim

Et suyunu tam olarak nasil yapiyorsunuz? Cok farkli sekilleri oluyor ama suzulmesini gerektirirse süz 😄 istersen once ciborekte dene. Daha kucuk aciliyor ya, acamazsan elle bile sekillendirirsin.

Ahahha yok kiz bi filmde ask bodrumda yasaniyoru ask yozgatta yasaniyor yapmislardi. Ona şeettim 🤣

Et suyunu tam olarak nasil yapiyorsunuz? Cok farkli sekilleri oluyor ama suzulmesini gerektirirse süz 😄 istersen once ciborekte dene. Daha kucuk aciliyor ya, acamazsan elle bile sekillendirirsin.
Ben kemik kaynatıp normal süzgecle süzüyorum ameliyattan beri hep kendim yapiyorum kemik ve tavuk suyunu her yemege koyarım 😍 bulyon kullanmıyalı kac sene oldu

bir de doktor ayşe vardı.profiline güzel bir kız resmi koyup onun kendi olduğunu iddia ediyordu.sinanımmmm diye de nişanlısı vardıı.kız tohturrrrrr ayşeeee nerelerdesinnnnnnn?

Maddiyatla atanamamayla veya issizlikle ilgili her konuda o sey derdi, ya zaten turkiyede ancak tip okursan bisey oluyor, maas falan bi doktorlukya iyi, yeni mezun 10 15 bin hangi iste alir ki baska? Ama bize yetmezzzz, sinanimmmmm

Kiz doktor ayse, pandemi servisinde kaybolmadin insallah.

Bak,ciboregi herkes ciborek demez,çigborek derler,sen dogrusunu kullaniyorsun,icinden oldugun belli.
Asli şıborekmis,bilirsin belki.
Et suyunu ornegin kemikli etleri saatlerce kaynatarak yapiyorum,suyunu suzuyorum,tortusu dibe cokuyor.

Back