- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.751
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.961
Etsuyunu tulbentten mi suzuyoruz o halde?şaka değil.
portakal'ın tavsiyesi.
o da bilinmiyor olduğuna şaşırırmış meğerse.
Vallahi ilk defa duyuyorum,denemek lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etsuyunu tulbentten mi suzuyoruz o halde?şaka değil.
portakal'ın tavsiyesi.
o da bilinmiyor olduğuna şaşırırmış meğerse.
Özelde ozel seylerdr konuştu insanlarlaNisankralicesi de oyle
1 cocuklu hamile,pırt sitede pirt sitede.
Sonra dogurdu yine sitede her an.
Dedik bebe nerde,diyor uyuyo,dedik ya buyugu,dedi oynuyo,dedik koca nerde,o calisiyo
Ama her mesajda,her konuda,her profilde nisan
Sonraaa cikti vehbinin kerrakesi
bir de doktor ayşe vardı.profiline güzel bir kız resmi koyup onun kendi olduğunu iddia ediyordu.sinanımmmm diye de nişanlısı vardıı.kız tohturrrrrr ayşeeee nerelerdesinnnnnnn?Özelde ozel seylerdr konuştu insanlarla
Ben bazen esprisini yapiyorum ya bana yaslı imasinda bulunanlara sen benim profilimi gördün mü diyebir de doktor ayşe vardı.profiline güzel bir kız resmi koyup onun kendi olduğunu iddia ediyordu.sinanımmmm diye de nişanlısı vardıı.kız tohturrrrrr ayşeeee nerelerdesinnnnnnn?
C ceycey0406 liste isterim bende geçmiş mesajları okudum acaba yazılmış mi diye göremedim gel birlikte batalimgazeteci bunu da yaz:gelecek seçimlerde abd başkanlığına adaylığımı koyuyorummmm.kazanırsam çanta ayakkabı ucuz ucuz alırımm oraya yerleşipppppp
Ya oyleymis=/Özelde ozel seylerdr konuştu insanlarla
muhtemelen.Etsuyunu tulbentten mi suzuyoruz o halde?
gördüğüm en kötü şehirdi neresinde aşk yaşanacak ayoll.bir tek çamlığıı var.çamların altında mı olacakkkkk?
Etsuyunu tulbentten mi suzuyoruz o halde?
Hee noldu o,kasim kasim bir kizimizdiBen bazen esprisini yapiyorum ya bana yaslı imasinda bulunanlara sen benim profilimi gördün mü diye
Çok azimlisin yesacım Tütütü, maşallahYa bu arada düşündüm de ne kadar verseler kocamı veririm diye ahahahaha ıyice kafayı yedim sanırım hahahah
Ben kemik kaynatıp normal süzgecle süzüyorum ameliyattan beri hep kendim yapiyorum kemik ve tavuk suyunu her yemege koyarım bulyon kullanmıyalı kac sene olduAhahha yok kiz bi filmde ask bodrumda yasaniyoru ask yozgatta yasaniyor yapmislardi. Ona şeettim
Et suyunu tam olarak nasil yapiyorsunuz? Cok farkli sekilleri oluyor ama suzulmesini gerektirirse süz istersen once ciborekte dene. Daha kucuk aciliyor ya, acamazsan elle bile sekillendirirsin.
Bilmiyorum ki cips poşetini acamıyordu en son klavyeyede basamiyor demek yazıkHee noldu o,kasim kasim bir kizimizdi
para adamı bozar diye boşa dememişlerrrrÇok azimlisin yesacım Tütütü, maşallah
bir de doktor ayşe vardı.profiline güzel bir kız resmi koyup onun kendi olduğunu iddia ediyordu.sinanımmmm diye de nişanlısı vardıı.kız tohturrrrrr ayşeeee nerelerdesinnnnnnn?
hah o işte ta kendisiiiiiBilmiyorum ki cips poşetini acamıyordu en son klavyeyede basamiyor demek yazık
Bak,ciboregi herkes ciborek demez,çigborek derler,sen dogrusunu kullaniyorsun,icinden oldugun belli.Ahahha yok kiz bi filmde ask bodrumda yasaniyoru ask yozgatta yasaniyor yapmislardi. Ona şeettim
Et suyunu tam olarak nasil yapiyorsunuz? Cok farkli sekilleri oluyor ama suzulmesini gerektirirse süz istersen once ciborekte dene. Daha kucuk aciliyor ya, acamazsan elle bile sekillendirirsin.
Ben kemik kaynatıp normal süzgecle süzüyorum ameliyattan beri hep kendim yapiyorum kemik ve tavuk suyunu her yemege koyarım bulyon kullanmıyalı kac sene oldu
lennnn iyice bunalıma girdimm bu mor sayesinde.diplomamı da çöpe basacağımmmm.bend e kendimi aşçılıktan anlar sanırdımm pehhhhhBen önce kemigi firinliyorum sebzelerle. Neyse gece gece istah kabartmiym sustum
Zaten birşeyler yiyesim geliyorBen önce kemigi firinliyorum sebzelerle. Neyse gece gece istah kabartmiym sustum