- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.481
Ah ah neden okudum da sonra koydum o linki buraya. Hepsi benim sucumgazeteci abeyyyy bunu da yazar şimdiii:çiçekler sayesinde evde kalmayannnnn kızzzzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah neden okudum da sonra koydum o linki buraya. Hepsi benim sucumgazeteci abeyyyy bunu da yazar şimdiii:çiçekler sayesinde evde kalmayannnnn kızzzzzzzz
Süremiyorum yasak evdeyizNe güzel bir yas keyfini sür ben 43 üm naber
Cok güzel, sicak bir hikaye
Ben de 32 den 36 Büyük kızımı 32’de doğurmuştum, o zamandan beri kafam durmuştu yaşıma sorana düne kadar 32 diyordum kafam ancak yerine geldi, yeni 36’yım diyorumBurdaki herkes kac yaslarinda?
Ben 29 bucuktan 30
Benim de genetik saglam melez oluncaben de 29.5 dan 42 işte.henüz gencecik çiçeği burnunda bir kadınımmm.ama görünüşş 35 genetikten şanslıyımmmmm halama çekmişimmmmmm
en çokkk seni sevdimm bu topikteeee ohh be . 40 ı geçenler favorimdir daimaaaaa
Evde sür bak yatirim yap kek yap spor yap kahve yap yap da yap evde de yapilacak cok sey varSüremiyorum yasak evdeyiz
Gidip başka dünür bulayım barien çokkk seni sevdimm bu topikteeee ohh be . 40 ı geçenler favorimdir daimaaaaa
Kek yaptım, diyet - spor yaptım -10 kilo , direksiyon dersi aldım artık araba kullanıyorum, hayatımdaki gereksiz insanları eledim, şimdi sıra sizle yatırım uzmanı olmak var neyse çokta boş geçmemişEvde sür bak yatirim yap kek yap spor yap kahve yap yap da yap evde de yapilacak cok sey var
İki coinden birinde %3 diğerinde %15Kizlaar
Kimler zengun oldu
Bu gece size yetisemem
Bende durumlar iyi 2 tanede pozisyonumu bekliyorum bir kismina nakite gecip beklerim
İki coinden birinde %3 diğerinde %15
Allah bereket versin
Gençler bak ağzınızı kırarım 40 yaşindayım hiç sesim çıkıyor mu
ikizler
Oh oh masallahKek yaptım, diyet - spor yaptım -10 kilo , direksiyon dersi aldım artık araba kullanıyorum, hayatımdaki gereksiz insanları eledim, şimdi sıra sizle yatırım uzmanı olmak var neyse çokta boş geçmemiş
Iyi geceler yatirim öğrencileri
Herkesler iyi di mi
Bisey soracagim,az maz minimalde olsa gumus almak icin hesap bakiyemizin limiti ne olmali?
500 1000 olsa alamiyormuyuz,hesap hareketlerim cok hareketsiz,uygun bir zamanda 3 5 gram hareketlendirmek istiyorum da
Iyi geceler yatirim öğrencileri
Herkesler iyi di mi
Bisey soracagim,az maz minimalde olsa gumus almak icin hesap bakiyemizin limiti ne olmali?
500 1000 olsa alamiyormuyuz,hesap hareketlerim cok hareketsiz,uygun bir zamanda 3 5 gram hareketlendirmek istiyorum da