How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evde sür☺️ bak yatirim yap kek yap spor yap kahve yap yap da yap evde de yapilacak cok sey var 😎
Kek yaptım, diyet - spor yaptım -10 kilo , direksiyon dersi aldım artık araba kullanıyorum, hayatımdaki gereksiz insanları eledim, şimdi sıra sizle yatırım uzmanı olmak var 🤓 neyse çokta boş geçmemiş

Iyi geceler yatirim öğrencileri :KK5:
Herkesler iyi di mi😘
Bisey soracagim,az maz minimalde olsa gumus almak icin hesap bakiyemizin limiti ne olmali?
500 1000 olsa alamiyormuyuz,hesap hareketlerim cok hareketsiz,uygun bir zamanda 3 5 gram hareketlendirmek istiyorum da😂

Herkesler iyi di mi😘
Bisey soracagim,az maz minimalde olsa gumus almak icin hesap bakiyemizin limiti ne olmali?
500 1000 olsa alamiyormuyuz,hesap hareketlerim cok hareketsiz,uygun bir zamanda 3 5 gram hareketlendirmek istiyorum da😂

Ben 100 liralik aldim hesap actik bos kalmasin diye

Herkesler iyi di mi😘

Ben zamanında 50 liralık bile almıştım. Onu alıp hesap sıfırlanmıştı mesela hiç sorun olmamıştı

Back