- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.441
farkında değilsinn galibaa.Mor hergün daha da zenginleşiyor bizler de sadece izleyiciyizzzz
Bugun endeks cok garipti.
606 tl kazandim bazi seyler abuk subuk dustu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farkında değilsinn galibaa.Mor hergün daha da zenginleşiyor bizler de sadece izleyiciyizzzz
ben aydan arsa bakınmaya başladımmmmmm.ytdDur dur etheryumda daha cok yol var ama molaya cekildi. Ytd
Sana birşey diyim mi her geçen gününe ağlarsın. Alacaksan Avax al ufak para ile başla mesela 50 tl ile Avax al ilk ethereum a bulaşma
üç beş biz de kazandık ama yeterli olmadııııBugun endeks cok garipti.
606 tl kazandim bazi seyler abuk subuk dustu.
Bekliyorum bakalım 2.500$ olur en fazla Avax da ulaşır ethereum aDur dur etheryumda daha cok yol var ama molaya cekildi. Ytd
avax nedir nerden 2500 kağıt kazanılıyor?çabukkk bana da anlatt acil zengin olmam lazımmmmBekliyorum bakalım 2.500$ olur en fazla Avax da ulaşır ethereum a
muhtişimmmmmBen son 10 yıldır 29
Bimcilik kazanacak bimine laf ettirmem fakir olaraktanBosver cok cirkin bim urunleri
Hemen cekiyor cop oluyor
Al as duvara izle ancak
avax nedir nerden 2500 kağıt kazanılıyor?çabukkk bana da anlatt acil zengin olmam lazımmmm
üç beş biz de kazandık ama yeterli olmadıııı
geleyim de nasıl geliniyor nerden ne alınıyorrr hiçç bilgimm yokkkkKripto Dünyasına gelmen lazım
Bugün aldığım bütün hisseler - de
benim kangaı getireyim hemen bölgeyi işaretlesin :)) teritorimiz belli olsunmihaill yarın parktaki banktan borsadayızzzzzz.hani o uğurlu parktannnnnnn
Biz direk binance indirdik sonra paribu paribuda dolar alip binance atıyoruz o sekilde yapiyoruzglobal sitesine üye olunup oradan tr versiyonuna geçiliyomuş, ben de öyle yaptım. Ama henüz para yatırma kısmına gelmedim sadece üye oldum.
ben aydan arsa bakınmaya başladımmmmmm.ytd
tavan tavan kazanırız o zamannn vallaaabenim kangaı getireyim hemen bölgeyi işaretlesin :)) teritorimiz belli olsun
39 memnun oldum 1,5 ay sonra kirkBurdaki herkes kac yaslarinda?
Ben 29 bucuktan 30