- 30 Aralık 2009
- 22.959
- 89.757
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.501
37 olicim yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zamanında 50 liralık bile almıştım. Onu alıp hesap sıfırlanmıştı mesela hiç sorun olmamıştı
Altina ne diyorsunuz simdi
Valla herkesi şaşırttı 385 beklenti vardı bir günde beklenti 450 ye çıktı nasıl olduysa :)
Çok teşekkür ederim iyiyiz bir sıkıntı yok uzun zamandır deprem olmadığı için biraz korktuk sadece..İzmirli kardeşlerimizin Allah yardımcısi olsun sürekli deprem yaşıyorlar son zamanlarda
40 gelsene su çok güzel37 olicim yakında
Bir kagittan 35 TL zarar
Bir kagittan 7 TL zarar
Bir kagittan 4 lira kar
Bir kagittan 307 TL kar (canımsın)
Bir kagittan 100 TL zarar absbabvsva
Artar o artar kacari yok ytdAltina ne diyorsunuz simdi
Artar o artar kacari yok ytd
ben yasimi hic söylemeyeyim en iyisi
size yetismede daha dogrusu zengin olma yolunda birr kaccc yilcik varmis daha önümde
Ohoo benim 500 küsurlerden aldigim en az 50 bin liralik var ama altin bu artar gene. Ytd.Oooff pts alsaydim keske
Benim 5 gramcigim var en yuksegi 439dan alindi.
Yani dusmesine seviniyordum az topliym ne de olsa ucar diye
Cabuk söyleben yasimi hic söylemeyeyim en iyisi
size yetismede daha dogrusu zengin olma yolunda birr kaccc yilcik varmis daha önümde
Ayyy beklenti 450 yazmışsın ben gram 450 oldu zannettim elim ayağım titredi biranValla herkesi şaşırttı 385 beklenti vardı bir günde beklenti 450 ye çıktı nasıl olduysa :)
Kıyamam...Ayyy beklenti 450 yazmışsın ben gram 450 oldu zannettim elim ayağım titredi biran
Biz 30 dan sattıl 33 dü en aon gördügüm neyse olsunduDoktorum sende ıskpl var miydi, ne yaptin?