- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.461
yani tr versiyonunu kullanmadan mı bibiBiz direk binance indirdik sonra paribu paribuda dolar alip binance atıyoruz o sekilde yapiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani tr versiyonunu kullanmadan mı bibiBiz direk binance indirdik sonra paribu paribuda dolar alip binance atıyoruz o sekilde yapiyoruz
bu akşam açıklandı ya uzaya gidecekmişiz.ben akıllı kadınım rant almadan arsamı alayım dedimmmm şimdidenNeden yaaa elon amca arsa mi almis
- 150 tl Elimi attığım kuruyorBugun kangölüydü...
Aslinda endeks iyi ama neye baksam kirmizi
büyük zarar değil.toparlarsınnnn- 150 tl Elimi attığım kuruyor
Ay hic haber izleyemedimki btc turk kovalamaktanbu akşam açıklandı ya uzaya gidecekmişiz.ben akıllı kadınım rant almadan arsamı alayım dedimmmm şimdiden
Teşekkürler şakacıktan borsa zararı bu, demekki gerçekten girsem kahrımdan ölücembüyük zarar değil.toparlarsınnnn
biz 5000 4000 zarar ediyoruz bir gündeee.hemi de gerçekkk paraaaaaTeşekkürler şakacıktan borsa zararı bu, demekki gerçekten girsem kahrımdan ölücem
Hayır asıl olanı kullaniyoruz canım ama türkçe gene uygulamayani tr versiyonunu kullanmadan mı bibi
- 150 tl Elimi attığım kuruyor
Nerde çökük hisse var onu buluyorum bakalım kara geçersem bende kendime inanmaya başlıycambiz 5000 4000 zarar ediyoruz bir gündeee.hemi de gerçekkk paraaaaa
yaa çok tatlısın sanal borsa morcum, stajda tökezliyoruz bakalımAyy sakinnn
5.01den aldigim kagit 4.80e indi
200.000 lot, kredili
1 kurusta 2 bin tl zarar ediyorum. Bugün de 5.08 oldu
29 bucuktan 30. Temmuzda 30 oluyorumBurdaki herkes kac yaslarinda?
Ben 29 bucuktan 30
Online islem yapamiyorum sorun var onu halletmem gerek. Tabi postayla yeni gelecek barkodu sifreyi vs bekle ohooogir walla coin işine Bankaya neden gideceksin sen? Bana online dan yapabilirsin dediler..dün tek tek online daki kelimelere baktım, bişey çıkaramadım ordan da:///
senin ikizmiş ne güzel, birbirleriyle oynarlar. Benim küçük kuzum henüz 16 aylık ve çok sancılı bir diş çıkarma dönemi geçiriyor:/
Ne güzel bir yas keyfini sür ben 43 üm naberBende 33 yaşındayım
en çokkk seni sevdimm bu topikteeee ohh be . 40 ı geçenler favorimdir daimaaaaaNe güzel bir yas keyfini sür ben 43 üm naber
Cok güzel, sicak bir hikayeAslinda şöyle bir hikayem var
Is yerinde cok bunaldigim bir donem cicek bakmaya basladim
Sardunyalar
Renk renk boyboy.
Her aksam suladim her sabah konustum
Karsi komsum 1 yil izlemis
Cicek seven insan sever demis
Esimin teyzesinin kizi
Sonra birden ayy hic tanismadik moduna girip dondurma yemeye cikalim dediler
Beni esime ulastiran cicek sevdamdir
Fotograf bulabilirsem paylasirim
Hala annem bakiyor sardunyalarima