How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En düşük ben satmışım herhalde sattım dediğin gün 28.8 den sattım 🙈 öğrenebilecek miyim ben bu işleri ya offf 🤯

Oooo ögrenirsin canim. Her an tetikte bekleme sansin yoksa zaten guzel yerden satmissin.
Ben ilk tavan bozdugunda elden cikarttim. Genelde tarzim bu 😄😄
Sen de bir gün evvel cikmissin

Hadi ama müdahale etmen lazım yükselmeye başladı daha biz alamadık 😪 1-2 gr alda şöyle 405 leri bidaha görsün ondan sonra çıksın
Bende nakit sıfır alacak nakit kalmadı bir kısmı hissede bir kısmı altın bir kısmı usd.. Eşim haftalık yatırıyor hesabıma geldiği gibi bir yere yatırıyorum TL de kalmıyor..Oyuzden elimi diğer arkadaşlara veriyorum bizden biri alırsa kesin düşer hepimizde aynı şans var hissediyorum 😂😂

Bende nakit sıfır alacak nakit kalmadı bir kısmı hissede bir kısmı altın bir kısmı usd.. Eşim haftalık yatırıyor hesabıma geldiği gibi bir yere yatırıyorum TL de kalmıyor..Oyuzden elimi diğer arkadaşlara veriyorum bizden biri alırsa kesin düşer hepimizde aynı şans var hissediyorum 😂😂
ben alım yapınca düşüyorrr o yüzden alınca haber ederim siz de alırsınızzz:rolleyes:

kredi kartı extrelerimi inceledim deee vayyy yavrumm vayyyy.borç içinde yüzüyormuşummmmmmm 8 ay full borç doluuuu 9 bine yakın borçççç :kızgın:

Aaa taksit mi yani?
Eki Görüntüle 2779834
Sınıfın inek ögrencisi ben 😃
Screenshot_20210209-232151_Garanti BBVA.jpg

Benim tek umudum GeyikliGece GeyikliGece alırsa altın kesin yükselir... Nereye yatırım yapsa zenginleşiyor..

Kız 5 gr aldim yükselmis... duraydi 1 2 ay 40 gram yapcaktim.

Aaa taksit mi yani?
Eki Görüntüle 2779834
Sınıfın inek ögrencisi ben 😃
Eki Görüntüle 2779837

Kız 5 gr aldim yükselmis... duraydi 1 2 ay 40 gram yapcaktim.
ne biçim kredi kartı bu bomboşşşş.benim kartla ev alışverişi eşya hastane eczane fatura ödemem.onların hepsi ayakkabı çantaaa kıyafetttt bol bol da lego.ohh sefamm olsunn borç yiğidin kamçısıdırrr ödenir nasılsa.hem yatırım yaptım da ne oldu altın düştüüü.bas bas paralarıı legolaraaaaaa :KK53:

Back