• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaa çok tatlı :)) sardunya, ortanca, orkide, karanfil bu dördünü çok severim ben de. ama bi yandan da profesyonel tembel olduğum için yetiştirmek hatasına düşmüyorum, annem de çok sever bir sürü saksısı var (biri de baş ucumda, bu pencere iyi güneş alıyormuş :olamaz:).

Ben dağda bayırda kangalla gezdiğim için karşı komşular bana köpek çobanı diyor, kimse de kuzeniyle tanıştırmadı bu yüzden :deli:
kangal senin mi?

Yaaa çok tatlı :)) sardunya, ortanca, orkide, karanfil bu dördünü çok severim ben de. ama bi yandan da profesyonel tembel olduğum için yetiştirmek hatasına düşmüyorum, annem de çok sever bir sürü saksısı var (biri de baş ucumda, bu pencere iyi güneş alıyormuş :olamaz:).

Ben dağda bayırda kangalla gezdiğim için karşı komşular bana köpek çobanı diyor, kimse de kuzeniyle tanıştırmadı bu yüzden :deli:

Ahaha kahkaha attim
Biz hic tanismamistik kismet olacak ya
1 yil kadar once aniden esini kaybetti
Yemek yaptik goturduk o kdr ama hatirlamiyordu cok kotuydu
Sonra sonra selamlasmaya basladik
Cam komsusu ama binalar farkliydi

Kısmetin baska yerdedir, insallah kisa surede bulur seni 😊

Yaklasik ne kadarlik bir yatirimla?

Ben henuz kripto dunyasina adim atmadim. Inceleme asamasindayim 😍
😂 😂 😂 Sana birşey diyim mi her geçen gününe ağlarsın. Alacaksan Avax al ufak para ile başla mesela 50 tl ile Avax al ilk ethereum a bulaşma 😭

Back