• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin depresyon halin bile kokoştur kız :)) altın gümüş çelik hiçbirini takamıyorum, aksi gibi küpeyi de başkasında çok severim keşke ben de takabilsem, bazen hevesimi almalık yarım saat takıyorum :KK70:
tam tersi çok sade bir kadınım sadece beyaz pudra kullanırım cildim parlamasın diye.özel günler harici aslaa makyaj yapmamm.belki bir rimel o kadarrr ruju hiç sevmemm.kırmızı oje sevmemmmm nude rengi kullanırım sadece.tek kötü alışkanlığım markalara meraklıyımm ama onda da makul markalardayımmmm.malumm fakirimmmmmmm :rolleyes:

tam tersi çok sade bir kadınım sadece beyaz pudra kullanırım cildim parlamasın diye.özel günler harici aslaa makyaj yapmamm.belki bir rimel o kadarrr ruju hiç sevmemm.kırmızı oje sevmemmmm nude rengi kullanırım sadece.tek kötü alışkanlığım markalara meraklıyımm ama onda da makul markalardayımmmm.malumm fakirimmmmmmm :rolleyes:

Pazara pırlantayla giden benim. Ok.

😄😄😄😅😅😅🤣🤣🤣

Yine de güzel ya çiçekler insan görünce mutlu oluyor. Saksı çiçekleriyle yıldızım pek barışık değil ama vazoda buket görmek çok güzel :KK200:

Aslinda şöyle bir hikayem var
Is yerinde cok bunaldigim bir donem cicek bakmaya basladim
Sardunyalar
Renk renk boyboy.
Her aksam suladim her sabah konustum
Karsi komsum 1 yil izlemis
Cicek seven insan sever demis
Esimin teyzesinin kizi
Sonra birden ayy hic tanismadik moduna girip dondurma yemeye cikalim dediler
Beni esime ulastiran cicek sevdamdir
Fotograf bulabilirsem paylasirim
Hala annem bakiyor sardunyalarima

kötü alışkanlık deme ya, derli toplu giyinmek özenmek çok güzel bişey :KK37:
makyaj ben de pek yapmam güneş kremi ve rimel, ama cilt bakımına abanırım çok :D

Sardunyalar
Renk renk boyboy.
Esimin teyzesinin kizi
gazeteci abeyyyy bunu da yazar şimdiii:çiçekler sayesinde evde kalmayannnnn kızzzzzzzz :rolleyes:

kötü alışkanlık deme ya, derli toplu giyinmek özenmek çok güzel bişey :KK37:
makyaj ben de pek yapmam güneş kremi ve rimel, ama cilt bakımına abanırım çok :KK70:
cilt bakımına bend de takığımm.maskeler serumlarrr eksik olmazz.ama makyaj yapınca kendimi daha çirkin hissediyorum hem de daha yaşlııı o yüzden sade takılıyorummmm

Ah ah Ethereum almada ne alırsan al.. Bnb den çıktım ethereum aldım salak gibi 😭 %20 kar yeter ethereum dan fazla kazanırım dedim bnb %50 Arttı
aybush seni kirliii çıkııı.aylardır dostuz zengin olduğundan hiçç bahsetmedinnnn?:KK53:

bu arada evde kalmakkk gibi iğrenç bir deyim sanırım sadece bizim ülkemizde varr.ha bir de nedense kadınlara özgü sadeceeeeeee.erkekler hiççç evde kalmazlarrrrr :kızgın:

Evde kalmak iyi yine
Ben kız kurusunun ne demek oldugunu 5 senede falan ancak ögrenebildim.
Kız kurusu 🤮🤢

Sardunyalar
Renk renk boyboy.
Esimin teyzesinin kizi
Yaaa çok tatlı :)) sardunya, ortanca, orkide, karanfil bu dördünü çok severim ben de. ama bi yandan da profesyonel tembel olduğum için yetiştirmek hatasına düşmüyorum, annem de çok sever bir sürü saksısı var (biri de baş ucumda, bu pencere iyi güneş alıyormuş :olamaz:).

Ben dağda bayırda kangalla gezdiğim için karşı komşular bana köpek çobanı diyor, kimse de kuzeniyle tanıştırmadı bu yüzden :deli:

Ah ah Ethereum almada ne alırsan al.. Bnb den çıktım ethereum aldım salak gibi 😭 %20 kar yeter ethereum dan fazla kazanırım dedim bnb %50 Arttı

Etheryumdan guzel kar aldim 1500uzerine atlamasini bekledik ciktik, 8 subat korkusu ile giris yapmadim su an bir alanda sıkıstı duzeltme gelirse alirim
Bnb saglam coin ama btcturk kullaniyorum binance programini cozemedim

Back