- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.421
evet o daha da beterrrrrrr.bana da demişlikleri vardııı zamanındaaaaEvde kalmak iyi yine
Ben kız kurusunun ne demek oldugunu 5 senede falan ancak ögrenebildim.
Kız kurusu
global sitesine üye olunup oradan tr versiyonuna geçiliyomuş, ben de öyle yaptım. Ama henüz para yatırma kısmına gelmedim sadece üye oldum.Ya onu beceremeyen bi benmi varim
Binance bana Cok zor geldi
kangal senin mi?Yaaa çok tatlı :)) sardunya, ortanca, orkide, karanfil bu dördünü çok severim ben de. ama bi yandan da profesyonel tembel olduğum için yetiştirmek hatasına düşmüyorum, annem de çok sever bir sürü saksısı var (biri de baş ucumda, bu pencere iyi güneş alıyormuş).
Ben dağda bayırda kangalla gezdiğim için karşı komşular bana köpek çobanı diyor, kimse de kuzeniyle tanıştırmadı bu yüzden
Yaaa çok tatlı :)) sardunya, ortanca, orkide, karanfil bu dördünü çok severim ben de. ama bi yandan da profesyonel tembel olduğum için yetiştirmek hatasına düşmüyorum, annem de çok sever bir sürü saksısı var (biri de baş ucumda, bu pencere iyi güneş alıyormuş).
Ben dağda bayırda kangalla gezdiğim için karşı komşular bana köpek çobanı diyor, kimse de kuzeniyle tanıştırmadı bu yüzden
neyyyyyyyyyyyyy.Burdaki herkes kac yaslarinda?
Ben 29 bucuktan 30
Burdaki herkes kac yaslarinda?
Ben 29 bucuktan 30
Ahahah.. Bnb den çıkmasaydım bugün 500 lira kazancaktımaybush seni kirliii çıkııı.aylardır dostuz zengin olduğundan hiçç bahsetmedinnnn?
global sitesine üye olunup oradan tr versiyonuna geçiliyomuş, ben de öyle yaptım. Ama henüz para yatırma kısmına gelmedim sadece üye oldum.
neyyyyyyyyyyyyy.atın bunu topiktenn derhallllllllll
Ben 29 bucuktan 33
Burdaki herkes kac yaslarinda?
Ben 29 bucuktan 30
Evet bizim, minicikti geldiğinde totosunu sallaya sallaya peşimizde gezerdi şimdi dana gibi :))kangal senin mi?
neyyyyyyyyyyyyy.atın bunu topiktenn derhallllllllll
Ahahah.. Bnb den çıkmasaydım bugün 500 lira kazancaktım
29 buçuktan 31Burdaki herkes kac yaslarinda?
Ben 29 bucuktan 30
farkında değilsinn galibaa.Mor hergün daha da zenginleşiyor bizler de sadece izleyiciyizzzzKiiiz dur nasil zengin oluruz sonra
farkında değilsinn galibaa.Mor hergün daha da zenginleşiyor bizler de sadece izleyiciyizzzz
Kısmetin baska yerdedir, insallah kisa surede bulur seni
Yaklasik ne kadarlik bir yatirimla?
Ben henuz kripto dunyasina adim atmadim. Inceleme asamasindayim
Sana birşey diyim mi her geçen gününe ağlarsın. Alacaksan Avax al ufak para ile başla mesela 50 tl ile Avax al ilk ethereum a bulaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?