• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet bebeklerle zor oluyor seyahat. Benim de ikizlerim var 3,5 yasindalar tatil bile yapamadik kac zamandir 🙄
Bitcoin isine ben de gireyim heveslendirdin. Yalniz benim de bankaya ugramam gerekiyor 🤭
gir walla coin işine :KK19: Bankaya neden gideceksin sen? Bana online dan yapabilirsin dediler..dün tek tek online daki kelimelere baktım, bişey çıkaramadım ordan da:///

senin ikizmiş ne güzel, birbirleriyle oynarlar. Benim küçük kuzum henüz 16 aylık ve çok sancılı bir diş çıkarma dönemi geçiriyor:/

iyi yapmışsın.piercing hayatta kullanamam huylanırımm anında

Piercing sevmezsen cikolata ikram ediym 🥰😍
Screenshot_20210209-210909_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20210209-210909_Samsung Internet.jpg

Migrosta tesaduf eseri ecowell wc kagidi 12 pk 8.57 tl buldum is cikisi 3pk yatirim yaptim
Depo tavana kadar kagit dolu halbuki
Kocaeli bolgesinde ayni urun 3.5 tl
Bizim bolgede degisiyor
Bence kontrol edip degerlendirmeye deger
ben de bim den kalpli pijama takımı beğendim ama yarın arabam muayeneye gidecekk.nasıl gidip alacağım ki online satışı da yokmuş bim in

Kizlar ben babamla gorusmuyorum
Gorseniz cok kibar bir insandi, her ozel gunde cicege bogardi bizi.
Esimde ozel gunlerimizde butik cicekler almisti cok guzel oluyorlar ama insan kiyamiyor en son yapma dedim, artik papatya filan aliyor birde burda cicek sepeti siparisleri cok kotu ve eksik geliyor cicekciden ayarliyor isi geregi biliyor cok abarti masraflar yapsin istemiyorum ortada bulustuk
Annemle kalirken yoldan bazen ona alirdim cok severiz aslinda cicekleri

Canım şimdi bitcoin almak satmak için telefona uygulama indirip o uygulamaları kullaniyrosun

Hiç bir bankada bitcoin işlemi yapamazsın

Turkiyede genelde btc türk kullanıyor

Yurt dışında da insanlar binance uygulamasını kullanıyor

Tüm dünyada bitcoin alt sat için kullanılan en yaygın 2..uygulama zaten
Buna bi bakayım, burdan kullanan var mı acaba???🙏🙏🙏🙏

ben burdaki paramı kullanmak istiyorum, Tr ye göndermek bikaç gün sürecek. Eşim yine hesabımı bloke ettiği için😡şifrenin mektupla gelmesi🙄 bikaç gün sürecek..derken toplamda iki haftayı bulabilir:/ o zamana da bitcoin gider zaten..o yüzden Btc yi eledim..eşime haber vermeden yapmak istiyorum..zar zor kazandığım parayı da kimvurduya götürmeyim:/ ayyy çok zor 😣

küpeye bile o kadar imrenirim ki :KK43: alerjim var ne taksam şişiyor kızarıyor yarım saate
takı severimm imitasyona alerjim var ama.en azından çelik olmalı takacağım takıı.son bir aydır hiç takı takmıyorummm.evde de pijama terlik takılıyorumm saldımm kendimiiiiiii depresyondayımmmmmmm :rolleyes:

Kizlar ben babamla gorusmuyorum
Gorseniz cok kibar bir insandi, her ozel gunde cicege bogardi bizi.
Esimde ozel gunlerimizde butik cicekler almisti cok guzel oluyorlar ama insan kiyamiyor en son yapma dedim, artik papatya filan aliyor birde burda cicek sepeti siparisleri cok kotu ve eksik geliyor cicekciden ayarliyor isi geregi biliyor cok abarti masraflar yapsin istemiyorum ortada bulustuk
Annemle kalirken yoldan bazen ona alirdim cok severiz aslinda cicekleri
Yine de güzel ya çiçekler insan görünce mutlu oluyor. Saksı çiçekleriyle yıldızım pek barışık değil ama vazoda buket görmek çok güzel :KK200:

Buna bi bakayım, burdan kullanan var mı acaba???🙏🙏🙏🙏

ben burdaki paramı kullanmak istiyorum, Tr ye göndermek bikaç gün sürecek. Eşim yine hesabımı bloke ettiği için😡şifrenin mektupla gelmesi🙄 bikaç gün sürecek..derken toplamda iki haftayı bulabilir:/ o zamana da bitcoin gider zaten..o yüzden Btc yi eledim..eşime haber vermeden yapmak istiyorum..zar zor kazandığım parayı da kimvurduya götürmeyim:/ ayyy çok zor 😣

ben bugun ındırdım canım bıraz daha hakım olayım yazarım

normalde btc turk pro var ama coook sınırlı coınler

takı severimm imitasyona alerjim var ama.en azından çelik olmalı takacağım takıı.son bir aydır hiç takı takmıyorummm.evde de pijama terlik takılıyorumm saldımm kendimiiiiiii depresyondayımmmmmmm :rolleyes:
Senin depresyon halin bile kokoştur kız :)) altın gümüş çelik hiçbirini takamıyorum, aksi gibi küpeyi de başkasında çok severim keşke ben de takabilsem, bazen hevesimi almalık yarım saat takıyorum :D

Back