- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.401
Ruhuyla birlikte bedeni de ucuzluğu kabul etmiyorZengin insan baska oluyoooorrrr
tam tersi çok sade bir kadınım sadece beyaz pudra kullanırım cildim parlamasın diye.özel günler harici aslaa makyaj yapmamm.belki bir rimel o kadarrr ruju hiç sevmemm.kırmızı oje sevmemmmm nude rengi kullanırım sadece.tek kötü alışkanlığım markalara meraklıyımm ama onda da makul markalardayımmmm.malumm fakirimmmmmmmSenin depresyon halin bile kokoştur kız :)) altın gümüş çelik hiçbirini takamıyorum, aksi gibi küpeyi de başkasında çok severim keşke ben de takabilsem, bazen hevesimi almalık yarım saat takıyorum
tam tersi çok sade bir kadınım sadece beyaz pudra kullanırım cildim parlamasın diye.özel günler harici aslaa makyaj yapmamm.belki bir rimel o kadarrr ruju hiç sevmemm.kırmızı oje sevmemmmm nude rengi kullanırım sadece.tek kötü alışkanlığım markalara meraklıyımm ama onda da makul markalardayımmmm.malumm fakirimmmmmmm
çelik dedim dikkatini çekerimmm platin demedimmmmmm
Zengin insan baska oluyoooorrrr
karatları düşükk.onlar da fakir işi pırlantalarrrrrPazara pırlantayla giden benim. Ok.
Yine de güzel ya çiçekler insan görünce mutlu oluyor. Saksı çiçekleriyle yıldızım pek barışık değil ama vazoda buket görmek çok güzel
kötü alışkanlık deme ya, derli toplu giyinmek özenmek çok güzel bişeytam tersi çok sade bir kadınım sadece beyaz pudra kullanırım cildim parlamasın diye.özel günler harici aslaa makyaj yapmamm.belki bir rimel o kadarrr ruju hiç sevmemm.kırmızı oje sevmemmmm nude rengi kullanırım sadece.tek kötü alışkanlığım markalara meraklıyımm ama onda da makul markalardayımmmm.malumm fakirimmmmmmm
Zengin insan baska oluyoooorrrr
wuhuuuu ceycey neler duyuyorum.Pazara pırlantayla giden benim. Ok.
gazeteci abeyyyy bunu da yazar şimdiii:çiçekler sayesinde evde kalmayannnnn kızzzzzzzzAslinda şöyle bir hikayem var
Is yerinde cok bunaldigim bir donem cicek bakmaya basladim
Sardunyalar
Renk renk boyboy.
Her aksam suladim her sabah konustum
Karsi komsum 1 yil izlemis
Cicek seven insan sever demis
Esimin teyzesinin kizi
Sonra birden ayy hic tanismadik moduna girip dondurma yemeye cikalim dediler
Beni esime ulastiran cicek sevdamdir
Fotograf bulabilirsem paylasirim
Hala annem bakiyor sardunyalarima
ben de ekşi sözlükte görüp binance indirdiydim ona kayıt oldum ama daha fırsat olmadı coin almaya :))ben bugun ındırdım canım bıraz daha hakım olayım yazarım
normalde btc turk pro var ama coook sınırlı coınler
gazeteci abeyyyy bunu da yazar şimdiii:çiçekler sayesinde evde kalmayannnnn kızzzzzzzz
cilt bakımına bend de takığımm.maskeler serumlarrr eksik olmazz.ama makyaj yapınca kendimi daha çirkin hissediyorum hem de daha yaşlııı o yüzden sade takılıyorummmmkötü alışkanlık deme ya, derli toplu giyinmek özenmek çok güzel bişey
makyaj ben de pek yapmam güneş kremi ve rimel, ama cilt bakımına abanırım çok
Ah ah Ethereum almada ne alırsan al.. Bnb den çıktım ethereum aldım salak gibiAman bana kadar cok malzeme var ya
Aklima ne geldi
Cicekleri satsam bitcoin mi alsam
ben de ekşi sözlükte görüp binance indirdiydim ona kayıt oldum ama daha fırsat olmadı coin almaya :))
aybush seni kirliii çıkııı.aylardır dostuz zengin olduğundan hiçç bahsetmedinnnn?Ah ah Ethereum almada ne alırsan al.. Bnb den çıktım ethereum aldım salak gibi%20 kar yeter ethereum dan fazla kazanırım dedim bnb %50 Arttı
bu arada evde kalmakkk gibi iğrenç bir deyim sanırım sadece bizim ülkemizde varr.ha bir de nedense kadınlara özgü sadeceeeeeee.erkekler hiççç evde kalmazlarrrrr
Yaaa çok tatlı :)) sardunya, ortanca, orkide, karanfil bu dördünü çok severim ben de. ama bi yandan da profesyonel tembel olduğum için yetiştirmek hatasına düşmüyorum, annem de çok sever bir sürü saksısı var (biri de baş ucumda, bu pencere iyi güneş alıyormuşAslinda şöyle bir hikayem var
Is yerinde cok bunaldigim bir donem cicek bakmaya basladim
Sardunyalar
Renk renk boyboy.
Her aksam suladim her sabah konustum
Karsi komsum 1 yil izlemis
Cicek seven insan sever demis
Esimin teyzesinin kizi
Sonra birden ayy hic tanismadik moduna girip dondurma yemeye cikalim dediler
Beni esime ulastiran cicek sevdamdir
Fotograf bulabilirsem paylasirim
Hala annem bakiyor sardunyalarima
Ah ah Ethereum almada ne alırsan al.. Bnb den çıktım ethereum aldım salak gibi%20 kar yeter ethereum dan fazla kazanırım dedim bnb %50 Arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?