• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet uzağız:/ Berlin’de halamlar var. Israrla çağırıyorlar ama iki bebeyle rezilliğimi sergilemek istemiyorum millete😬😬

yaaa bankacı kadın biz satmıyoruz diyor🙄 dedim biliyorum, ben nerden nasıl alacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Nein dedi😣 patronum bana bankacım yardımcı oldu demişti. Yarın gidip diycem, bana maaş vermesin, benim nasibime bitcoin alsın :confused: :halay: En iyi çözüm bence bu. Tekrar şifre haftaya gelinceye kadar bitcoin bir sonraki hedefi de geçecek:/
Evet bebeklerle zor oluyor seyahat. Benim de ikizlerim var 3,5 yasindalar tatil bile yapamadik kac zamandir 🙄
Bitcoin isine ben de gireyim heveslendirdin. Yalniz benim de bankaya ugramam gerekiyor 🤭

Kızlar merhaba.
Ben anca çalışmayı bilirim, kafam basmaz ki paramı değerlendireyim.
Bir cesaret gelir kredi faizleri düşükken eve gircem. Yok araba alcam derim.
Ben gönlüme göresini bulana kadar uygun şartlar ortadan kalkar.
Kısacası kafa yok bende.
Ama artık çocuğum var.
Kafayı çalıştırmam gerek.
Türk parasının değeri ortada.
Hep vadeli hesapta yerimde sayıyordum.
Gümüş diyorlar altın diyorlar.
Hiç anlamıyorum hangi banka en iyi kârı getirir?
Şimdi çok param yok aslında 25bin lira kadar parayla ne yapsam sizce?

Anlayan yatırımcı bayanlar lütfen bana yardımcı olun.
Ben de büyümek istiyorum..

O vakit 470'den aldığım gram bugün 439.. :KK43:
520 leri gördüğümde daha artar diye bekledim gördüm.
Anlamıyorum diye boşa demiyorum hakikaten anlamıyorum.
Şimdi bugün bir kaç gram altın almalı mı onu düşünüyorum. Elimi attigim dal kurur a dostlar:)

Siz bundan sonrası için ne planlıyorsunuz?
Bence her yatırım tlde kalmasından iyidir yüksek faiz veren bi bankada değilse.
Bence ilk kural şu tüm parayla bi anda yatırım yapmamak ne alacaksan az az kademeli alım yapmak
İkincisi sabırlı olmak, düşerse panik yapmamak ve kısa vadede lazım olcak parayla bi işe girişmemek,
Bu şartlar olduğunda az yada çok mutlaka kar edersiniz.

Slm kızlar bende yatırıma ilgiliyim son 2 aydır bırsayla ilgileniyorum..bugün hisseler bayağı geri çekildi bi baskı var neden acaba

Evet genelde baski vardi tahtalarda. Ic acici bir gün degildi. 😑 halbuki endeks iyi ama bankalae tasidi endeksi.
5.07 dun kapanis yapan kagit 5.11 acti 5.18 falan gordu 5.04e dustu neyse 5.08de kapatti

Bi kagidim %6 yapti dustu %1.91de kapatti. Ozellikle ogleden sonra buyuk baski vardi

Evet genelde baski vardi tahtalarda. Ic acici bir gün degildi. 😑 halbuki endeks iyi ama bankalae tasidi endeksi.
5.07 dun kapanis yapan kagit 5.11 acti 5.18 falan gordu 5.04e dustu neyse 5.08de kapatti

Bi kagidim %6 yapti dustu %1.91de kapatti. Ozellikle ogleden sonra buyuk baski vardi
bugün de para kazanamadıkkk çok şükürrrrr

bugün de para kazanamadıkkk çok şükürrrrr

Ben eksiye girmedigime sukrediyorum.
1 kurus biri artti 😃😃 eksideydi son saniye kurtardi sukur
%5.92 var bi tane
%1.91 var
Neyseki hic ekside bisiy yok

Kendime sevgililer gunu hediyesi aldim 🤑🤑 gelmeyen parayi sactım 😀

Ben eksiye girmedigime sukrediyorum.
1 kurus biri artti 😃😃 eksideydi son saniye kurtardi sukur
%5.92 var bi tane
%1.91 var
Neyseki hic ekside bisiy yok

Kendime sevgililer gunu hediyesi aldim 🤑🤑 gelmeyen parayi sactım 😀

Iyi yonden bakicam, almak istedigim kagitlar dustu. Yarin alabilirim.

Back