- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.381
gir walla coin işineEvet bebeklerle zor oluyor seyahat. Benim de ikizlerim var 3,5 yasindalar tatil bile yapamadik kac zamandir
Bitcoin isine ben de gireyim heveslendirdin. Yalniz benim de bankaya ugramam gerekiyor
ne aldın ne aldınnnnn?
Cicek, cikolata, göbek icin piercing. 780 tale uçtuuuu
iyi yapmışsın.piercing hayatta kullanamam huylanırımm anında çıkarırım.Cicek, cikolata, göbek icin piercing. 780 tale uçtuuuu
ben de bim den kalpli pijama takımı beğendim ama yarın arabam muayeneye gidecekk.nasıl gidip alacağım ki online satışı da yokmuş bim inMigrosta tesaduf eseri ecowell wc kagidi 12 pk 8.57 tl buldum is cikisi 3pk yatirim yaptim
Depo tavana kadar kagit dolu halbuki
Kocaeli bolgesinde ayni urun 3.5 tl
Bizim bolgede degisiyor
Bence kontrol edip degerlendirmeye deger
küpeye bile o kadar imrenirim kiiyi yapmışsın.piercing hayatta kullanamam huylanırımm anında çıkarırım.
ben de bim den kalpli pijama takımı beğendim ama yarın arabam muayeneye gidecekk.nasıl gidip alacağım ki online satışı da yokmuş bim in
Buna bi bakayım, burdan kullanan var mı acaba???Canım şimdi bitcoin almak satmak için telefona uygulama indirip o uygulamaları kullaniyrosun
Hiç bir bankada bitcoin işlemi yapamazsın
Turkiyede genelde btc türk kullanıyor
Yurt dışında da insanlar binance uygulamasını kullanıyor
Tüm dünyada bitcoin alt sat için kullanılan en yaygın 2..uygulama zaten
takı severimm imitasyona alerjim var ama.en azından çelik olmalı takacağım takıı.son bir aydır hiç takı takmıyorummm.evde de pijama terlik takılıyorumm saldımm kendimiiiiiii depresyondayımmmmmmmküpeye bile o kadar imrenirim kialerjim var ne taksam şişiyor kızarıyor yarım saate
Yine de güzel ya çiçekler insan görünce mutlu oluyor. Saksı çiçekleriyle yıldızım pek barışık değil ama vazoda buket görmek çok güzelKizlar ben babamla gorusmuyorum
Gorseniz cok kibar bir insandi, her ozel gunde cicege bogardi bizi.
Esimde ozel gunlerimizde butik cicekler almisti cok guzel oluyorlar ama insan kiyamiyor en son yapma dedim, artik papatya filan aliyor birde burda cicek sepeti siparisleri cok kotu ve eksik geliyor cicekciden ayarliyor isi geregi biliyor cok abarti masraflar yapsin istemiyorum ortada bulustuk
Annemle kalirken yoldan bazen ona alirdim cok severiz aslinda cicekleri
Buna bi bakayım, burdan kullanan var mı acaba???
ben burdaki paramı kullanmak istiyorum, Tr ye göndermek bikaç gün sürecek. Eşim yine hesabımı bloke ettiği içinşifrenin mektupla gelmesi bikaç gün sürecek..derken toplamda iki haftayı bulabilir:/ o zamana da bitcoin gider zaten..o yüzden Btc yi eledim..eşime haber vermeden yapmak istiyorum..zar zor kazandığım parayı da kimvurduya götürmeyim:/ ayyy çok zor
Senin depresyon halin bile kokoştur kız :)) altın gümüş çelik hiçbirini takamıyorum, aksi gibi küpeyi de başkasında çok severim keşke ben de takabilsem, bazen hevesimi almalık yarım saat takıyorumtakı severimm imitasyona alerjim var ama.en azından çelik olmalı takacağım takıı.son bir aydır hiç takı takmıyorummm.evde de pijama terlik takılıyorumm saldımm kendimiiiiiii depresyondayımmmmmmm
Beni kalbimden vurdun su anda
Gideyimde eti kare sutlu yiyeyim
takı severimm imitasyona alerjim var ama.en azından çelik olmalı takacağım takıı.
bimin 3lü satılan slipleri çok iyiBosver cok cirkin bim urunleri
Hemen cekiyor cop oluyor
Al as duvara izle ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?