• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ki, Konya deprem riski açısından en sonda gelen illerden.
İnsan üstünden atamıyor tedirginliği günlerce :KK43:
Tekrar çok geçmiş olsun.
Konyalı depreme alışkın değil, 10 yıl kadar önce 3 lü mü 4lü mü ne öyle şiddetlerde deprem olmuştu da millet oturma gruplarını çıkarıp günlerce sokakta yaşamıştı :))

Hayda bankalarda tuhaf burda. Uzakmissin tüh.
Evet uzağız:/ Berlin’de halamlar var. Israrla çağırıyorlar ama iki bebeyle rezilliğimi sergilemek istemiyorum millete😬😬

yaaa bankacı kadın biz satmıyoruz diyor🙄 dedim biliyorum, ben nerden nasıl alacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Nein dedi😣 patronum bana bankacım yardımcı oldu demişti. Yarın gidip diycem, bana maaş vermesin, benim nasibime bitcoin alsın :confused: :halay: En iyi çözüm bence bu. Tekrar şifre haftaya gelinceye kadar bitcoin bir sonraki hedefi de geçecek:/

Yaaa gazeteci hala burayı okuyorsan lütfen beni takip et ve ilerde bir gün zengin olursam..hamallık yaptı kadıncağız ve kocasına rağmen bir de ketum Alman bankacılara rağmen zengin oldu yaz lütfen :KK24: Bir de bunu kalabalık yerlerde “yazıyooooor yazıyooooor” diye çığırt:super: lütfen ama hakettim:KK19:

O ne ki bilmiyorum, çok cahilim😣

Canım şimdi bitcoin almak satmak için telefona uygulama indirip o uygulamaları kullaniyrosun

Hiç bir bankada bitcoin işlemi yapamazsın

Turkiyede genelde btc türk kullanıyor

Yurt dışında da insanlar binance uygulamasını kullanıyor

Tüm dünyada bitcoin alt sat için kullanılan en yaygın 2..uygulama zaten

Öyle ama burda pek yok. Ayrıca bir arkadaş öyle yapmıştı . Tüm kıyafetleri ve eşyaları birine yardım amaçlı vermişti . Sonra bi baktı kadın fb verdiği herseyi satmış ... bazen yapılan iyilik yerini buluyor mu düşünüyorum ...
Tabi bakılmalı araştırılmalı suistimal edenler de illaki vardır

Back