- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.061
Hahah benimki yatarken tembihliyor gece kıza kalkınca bi kontrol et, farklılık varsa bana da haber ver diyeGecen gece 3 te uyandim bakarken esim uyandi napiyosun diye bir kizdi..
Hic sesimi cikarmadim cunku o beni uyandirsa hayatinin hatasini yapardi sucumu bildim de oturdum
Bitcoinde zaman yok
Hahah benimki yatarken tembihliyor gece kıza kalkınca bi kontrol et, farklılık varsa bana da haber ver diye
yüzde on komisyon alıyor sattığın her üründen.dolap ürünlerini kargo evden almıyor maalesefff.kargoya gitmek zorundasınnMerhaba ceycey dolapta kesinti oluyor mu? Bir de kargo gelip evden aliyor mu ? Oyle bir anlasmasi var mi dolabin
Ahmet mergeni dinledim tv de . Altin dusmez gibi dedi ama 407 408 ler destekmis . 407 nin altina duserse alt destek 380 lertabi uzun vade de illa ki cikaciktir . Ytd
Evet yazdiktan sonra dolap tan baktim biraz . Yakinimda kargo yok ama yinede bazi urunleri icin kullanabilirimyüzde on komisyon alıyor sattığın her üründen.dolap ürünlerini kargo evden almıyor maalesefff.kargoya gitmek zorundasınn
sinop ne güzel şehirdirrr sessiz sakin modernn.orda yaşamak isterdim valla.denizi de çok güzelll.Kimler coinden zengin oldu simdi
Ben sinop mantisi yaptim. @Mihail Zoscenko gel mantıdan güzel zenginlik mi var
sinop ne güzel şehirdirrr sessiz sakin modernn.orda yaşamak isterdim valla.denizi de çok güzelll.
cezaevinin önünü doldurup yol yapmışlar ama.artık sabahattin alinin şiirinde ki gibi.dışardaa deli dalgalarrr gelip duvarlarıı yalarrrrr kısmı olmuyorrrBen de severimtürkiyenin en yasanilasi yerlerinden, minicik olmasina ragmen
karalahana dolması olaydııı şimdiiiii off offffBen de severimtürkiyenin en yasanilasi yerlerinden, minicik olmasina ragmen
karalahana dolması olaydııı şimdiiiii off offff
kastamonuda bahçesi full kaplumbağa dolu bir yer vardıı.onlarca kaplumbağanın yanında kahve içmiştimmm.bu arada sen evliya çelebimisinn?ne işin var yahuuuu her şehirde?Rizede yemistim, guzeldi ama kastamonuda etli yaprak sarma yemistim o da cok iyiydi
kastamonuda bahçesi full kaplumbağa dolu bir yer vardıı.onlarca kaplumbağanın yanında kahve içmiştimmm.bu arada sen evliya çelebimisinn?ne işin var yahuuuu her şehirde?
Aa biliyorum orayiii. Kadinlar kaplumbagalara kivircik yediriyordu. Mini hediyelik dukkanlari vardi
pessss.kesin sen gezginsinnAa biliyorum orayiii. Kadinlar kaplumbagalara kivircik yediriyordu. Mini hediyelik dukkanlari vardi
belli belli.bu yaz yunanistana gidecektik ama olmadı .lanett olsun sana virüssssssssSeverim gezmeyi
Türkiyede bi yozgata gitmedim, bi de karamana. Hakkari dahil hepsine gittim
biz bir de burda doğduk büyüdükk.yazıklar olsunn bizeeeeeAbi kadın dışardan gelmiş.
Her yerden yatırım yapmış.
Ne malı eksik kalmış ne gezmesi.
Sen nasıl bir insansın yahu?!:)
belli belli.bu yaz yunanistana gidecektik ama olmadı .lanett olsun sana virüssssssss
yazmaaa artık yazmaaaaaaa.kıskançlıktannn öleceğimm yavvvvvv.Seneye insallahben ekim sonunda avustralyaya gittim cok guzeldi yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?