• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C ceycey0406 bugun soylemesi ayip corba yaptim. Kayinvalidem de zeytinyagli bi yemek yapmis getirdi.
Mantinin da hamuru hazirdi. Manti yapicam dedim. Kayinvalidem de ugrasma domatesli makarna yap dedi. Domates yok mevsimden oturu almiyorum dedim.

"Salcali da biseye benzemezzzz, en iyisi mantiyi yapalim " demez mi, aldi beni bi gülme. Kadincagiz anlamsizca izliyor beni 🤣🤣🤣🤣

C ceycey0406 bugun soylemesi ayip corba yaptim. Kayinvalidem de zeytinyagli bi yemek yapmis getirdi.
Mantinin da hamuru hazirdi. Manti yapicam dedim. Kayinvalidem de ugrasma domatesli makarna yap dedi. Domates yok mevsimden oturu almiyorum dedim.

"Salcali da biseye benzemezzzz, en iyisi mantiyi yapalim " demez mi, aldi beni bi gülme. Kadincagiz anlamsizca izliyor beni 🤣🤣🤣🤣

Yaaa :D
Manti istedim bak simdi :D

Ay 2. Cok guzelmis
Bizim dondurucularda birsey var üreme yetenegi var asla bosalmiyor :KK70:
ben haziran ayı geliyor halaa bitiremiyorumm.kıtlık varmış gibi dolduruyorumm.bir 5 çekmeceli bir sandık tipi bir de buzdolabının kendi dondurucusu artı kileri tıka basa doldurdum.savaş çıksa 6 ay aç kalmaaamm

ben haziran ayı geliyor halaa bitiremiyorumm.kıtlık varmış gibi dolduruyorumm.bir 5 çekmeceli bir sandık tipi bir de buzdolabının kendi dondurucusu artı kileri tıka basa doldurdum.savaş çıksa 6 ay aç kalmaaamm

Ben de salata malzemesi, yogurt ve ekmek haric 3 4 ay rahat yasarim 😃😃 bunlari taze almak gerekiyor tabi

Su an mesela 1 tane kalem koyamam
Surekli doluyor
Ekmek börek pogaca balik doluyor tasiyor
Misafirde gelmedi dunya kdr cilek koymusum cilekli cheesecake yapicaktim guya

lily86 lily86 burası da yatırım topiğiii .ama yatırım topiği mi geyik topiği mi arada karışıyorr.sitenin en zenginnnn kadınları ve zenginleşme adayları buradaa
Gecen bakmistim muhabbet koyu dedim.hic girmeyeyim ama yorumlari okudum son iki sayfada
Ben de un, bakliyat ve deterjan yatirimi yaptım özellikle son 2-3 yıldır deterjani bir kere aliyorum bir sene gidiyor iyi oluyor valla
Bu arada perwolle 2018 Araliktan bu yana 3-5 lira zam geldi indirime girince ayni fiyata aliyorum kac senedir🤭
Ahahaha annemin buzlugu da öyledir bir gıdım sey koyacak yer yok hala daha ne yapsam diye düşünür 😂 aynısını diyorum savas çıksa anneme 1 sene yeter

Back