• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi kadın dışardan gelmiş.
Her yerden yatırım yapmış.

Ne malı eksik kalmış ne gezmesi.
Sen nasıl bir insansın yahu?!:)

Kozmetigim, giyim kusam duskunlugum, elektronige ilgim falan hic yoktur. Parami hep gezmeye harcarim.
Tatil insaniyim. Dünyada gitmedigim ülke de sayili, tabi schengenden muaf olmam bunda buyuk bir etken.
Biraz orta asyada, biraz guney afrikada takilsam dunya tamamlanicak.

Kozmetigim, giyim kusam duskunlugum, elektronige ilgim falan hic yoktur. Parami hep gezmeye harcarim.
Tatil insaniyim. Dünyada gitmedigim ülke de sayili, tabi schengenden muaf olmam bunda buyuk bir etken.
Biraz orta asyada, biraz guney afrikada takilsam dunya tamamlanicak.
kitap yazsana.ya da gezi bloğu aççç

Sen belki diger topikten hatirlarsin. Beni egitime çine ve hindistana yolladilar. Esimi isten cikarttim geldi benle 6 ay asyayi gezdik 😄😄😄

Evet hatirliyorum
Benim annem hep ani yasama odakli
Cok zor sartlarda gidebilecegimiz en guzel yerlere gittik ve mutlaka orada gezdik
Bende boyle dusunuyorum
Ne kadar iyi yapmissin
Hayat tam olarak bu iste

Paralari kazandi mi esin bugun 🤑 virus bitince basar parasini gidersin 🤑🤑 para sende söhret sende. Biz catlayalim 🤪😝
yokkkk fazla kazanç olmadı bugünnn.para yokk ben de ama sitede bir şöhretimm varr.komiğimmm çünküüüüü.pandemi de ilaçççç gibiyimm sinirlereeee :rolleyes:

Back