- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.081
Abi kadın dışardan gelmiş.
Her yerden yatırım yapmış.
Ne malı eksik kalmış ne gezmesi.
Sen nasıl bir insansın yahu?!:)
kitap yazsana.ya da gezi bloğu açççKozmetigim, giyim kusam duskunlugum, elektronige ilgim falan hic yoktur. Parami hep gezmeye harcarim.
Tatil insaniyim. Dünyada gitmedigim ülke de sayili, tabi schengenden muaf olmam bunda buyuk bir etken.
Biraz orta asyada, biraz guney afrikada takilsam dunya tamamlanicak.
ben yakın ve uzak tarih kitaplarına ve belgesellerine meraklıyımmm.en çok ta nazilereeeeeOkuycaksan yazarim
millettttt sesiniz çıkmıyorr.parayı buldunuz galibaaa hepinizzz
Türkiyede bi yozgata gitmedim, bi de karamana. Hakkari dahil hepsine gittim
Abi kadın dışardan gelmiş.
Her yerden yatırım yapmış.
Ne malı eksik kalmış ne gezmesi.
Sen nasıl bir insansın yahu?!:)
Dur simdi bir dk
Gerci sapanca fln tozunu attirmissindir sen marmarada yer kaldimi
Yok ya hatta bir cok türk arkadasimi ilk defa edirneye, bursaya, balikesire ben goturdum
Okullarda ders diye okutulmali diyorum
Sen belki diger topikten hatirlarsin. Beni egitime çine ve hindistana yolladilar. Esimi isten cikarttim geldi benle 6 ay asyayi gezdik
Bende hatırlıyorum canım, en güzelini yapıyorsun oh missSen belki diger topikten hatirlarsin. Beni egitime çine ve hindistana yolladilar. Esimi isten cikarttim geldi benle 6 ay asyayi gezdik
kadını çine yollamışlarrr pehhh.beni de bugün markete yolladılar evdekilerrrrBende hatırlıyorum canım, en güzelini yapıyorsun oh miss
Keşke bizim olsaaaakadını çine yollamışlarrr pehhh.beni de bugün markete yolladılar evdekilerrrr
kadını çine yollamışlarrr pehhh.beni de bugün markete yolladılar evdekilerrrr
yokkkk fazla kazanç olmadı bugünnn.para yokk ben de ama sitede bir şöhretimm varr.komiğimmm çünküüüüü.pandemi de ilaçççç gibiyimm sinirlereeeeParalari kazandi mi esin bugunvirus bitince basar parasini gidersin para sende söhret sende. Biz catlayalim
yokkkk fazla kazanç olmadı bugünnn.para yokk ben de ama sitede bir şöhretimm varr.komiğimmm çünküüüüü.pandemi de ilaçççç gibiyimm sinirlereeee
yokkkk fazla kazanç olmadı bugünnn.para yokk ben de ama sitede bir şöhretimm varr.komiğimmm çünküüüüü.pandemi de ilaçççç gibiyimm sinirlereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?