• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecen gece 3 te uyandim bakarken esim uyandi napiyosun diye bir kizdi..
Hic sesimi cikarmadim cunku o beni uyandirsa hayatinin hatasini yapardi sucumu bildim de oturdum :KK70:
Bitcoinde zaman yok
Hahah benimki yatarken tembihliyor gece kıza kalkınca bi kontrol et, farklılık varsa bana da haber ver diye 😅

Merhaba ceycey dolapta kesinti oluyor mu? Bir de kargo gelip evden aliyor mu ? Oyle bir anlasmasi var mi dolabin

Ahmet mergeni dinledim tv de . Altin dusmez gibi dedi ama 407 408 ler destekmis . 407 nin altina duserse alt destek 380 ler 😯 tabi uzun vade de illa ki cikaciktir . Ytd
yüzde on komisyon alıyor sattığın her üründen.dolap ürünlerini kargo evden almıyor maalesefff.kargoya gitmek zorundasınn

Ben de severim 😇😇 türkiyenin en yasanilasi yerlerinden, minicik olmasina ragmen 🥰🥰
cezaevinin önünü doldurup yol yapmışlar ama.artık sabahattin alinin şiirinde ki gibi.dışardaa deli dalgalarrr gelip duvarlarıı yalarrrrr kısmı olmuyorrr :rolleyes:

Rizede yemistim, guzeldi ama kastamonuda etli yaprak sarma yemistim o da cok iyiydi 😍😍
kastamonuda bahçesi full kaplumbağa dolu bir yer vardıı.onlarca kaplumbağanın yanında kahve içmiştimmm.bu arada sen evliya çelebimisinn?ne işin var yahuuuu her şehirde?

kastamonuda bahçesi full kaplumbağa dolu bir yer vardıı.onlarca kaplumbağanın yanında kahve içmiştimmm.bu arada sen evliya çelebimisinn?ne işin var yahuuuu her şehirde?

Aa biliyorum orayiii. Kadinlar kaplumbagalara kivircik yediriyordu. Mini hediyelik dukkanlari vardi 😃😃😃

Back