Ben bu kadar zamandır sende bir görgüsüzlük sezmedim. Olsa sezerdim kesin.

Aldırma sen her kimse onlara..

Hepinizden öğrenecek çok şeyim var daha.
Teşekkür ederim kendi adıma.

Ben bu kadar zamandır sende bir görgüsüzlük sezmedim. Olsa sezerdim kesin.

Aldırma sen her kimse onlara..

Hepinizden öğrenecek çok şeyim var daha.
Teşekkür ederim kendi adıma.
fakirimm yahuuu dümdükkkk fakirr aynı sizin gibiiiiii.10 yıldır iş hayatım da yokkkkk.Tek özlediğim öğrencilerimmm.onlar yetişkinler gibi değil yürekten seviyorlar insanı severlerseeee

fakirimm yahuuu dümdükkkk fakirr aynı sizin gibiiiiii.10 yıldır iş hayatım da yokkkkk.Tek özlediğim öğrencilerimmm.onlar yetişkinler gibi değil yürekten seviyorlar insanı severlerseeee
Aaa sen öğretmen misin ceycey

makarnayı nasıl yapıyorsun? Bize de anlat Biz tulum tereyağı/peynir/ceviz/kuru dereotlu—kıymalı/domates soslu—sebze soteli—soslu köfteli falan yapıyoruz..benim favorim salçalısı ama her koşulda hatta canımı çektirdin şu an kalkıp yapmamak için direniyorum:)

not:salça kendi yapımım(aslında öyle de paprika/domates/biberli oluyor:)

Ne sansli kiziniz var

Ne yaptin,sadece resimmi yukledin?

Aaahhhahhhahaaaa cok tatlisiiin
Ne yapayim ben boyle yapmasam savurgan babanin evinden para kiymeti bilmez,esyasini korumaz kocanin evine zor attim kendimi,sokakta kalirdim alimallah,simdi koca duasi aliyorum aklina estikce

Resim yüklerken ürün bilgisi doldurmam gerekti.
Fiyat, açıklama, kategori falan seçtim.
Onaylanmış şimdi.
Bakalım ne olacak.
başlangıç yaptın gerisi gelirrr.komşum da benden gördüü bebeğinin kıyafetlerini oğlunun küçülenlerini sattı.amerikadan getirdiği giyilmiş bebek iç çamaşırlarını bile sattı hayret ettimmmm

Kızlaaar, eşim bana az önce dedi ki “bana bi akıl ver, ben napayım borsada?”
kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi daha neler görücez bakalım, dün bir bugün iki. Çok heyecanlıyım. Bana sen ne anlarsın, yapamazsın diyen adam heyt be

Ben de tutumluanneden almıştım geçen yaz bihayli çocuğun yediği içtiği helal giydiği haram diye bi söz var. Bikaç kere, ay bile giyilemiyor çoğu kıyafet ve çok temiz oluyorlar. Zaten biraz aklı yetsin giydiremem, o yüzden şimdi ucuz ucuz giydirmeye çalışıyorum ben de

Aaahhhaa,isssste bu kadar

Arkadaslar,çi... Sep..inden cikolatali gul keklerden kendine gelen ya da gonderen var mi,nasil,tadi guzel mi acaba?
Dogumgunu hediyesi olarak gondermek istiyorum ama cekiniyorum da.
Hic gönderen olmadı küçük ilçeye gelene kadar zaten berbat olur kekler.. Görüntüsü güzel ama kekler bayat oluyormuş galiba pek yenmiyor demişti arkadaşım..

Hic gönderen olmadı küçük ilçeye gelene kadar zaten berbat olur kekler.. Görüntüsü güzel ama kekler bayat oluyormuş galiba pek yenmiyor demişti arkadaşım..
Gonderecegim yer buyuksehir merkez,acaba yine de duzgun gidemezmi ki?
Cok albenili gorundu gozume,uygun fiatlilari da gorunce gonlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…