• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün Denizbanka girip acilmis mi diye yokluyorum.
Yatırım hesabınız yoktur mesajını okuyup küfrediyorum.

Şubeye daha ne zaman giderim bilmiyorum ki..

Gitsem istiyorum..
Bitcoin de denemek istiyorum.
Her şeye el atasim var biri beni durdursun.
Şimdi satış falan dediniz.
Ben de mi bir şeyler satsam diye düşünmeye başladım. :KK70:
Var yani satmaya değer bir sürü şey.
Hep boşa yer tutuyor evde.
Halbuki para etsin ev de rahatlasin dediginiz gibi..

Biraz da calismamaktan var ya.
Işe başlayayim. Altın alır atarım köşeye çekilirim..
Benim yatırım sevdası oraya kadar gider muhtemelen..
Evde kullanmadigin satılacak herşeyi sat üç lira beş lira hiç düşünme oradan gelen parayla hisse senedi alırsın.. Hisse senediyle yaptığın kârla altın alırsın ana parayla başka hisse senedi alırsın.. bitcoin olayı şuan anlamadığım bir konu😂😂

Her gün Denizbanka girip acilmis mi diye yokluyorum.
Yatırım hesabınız yoktur mesajını okuyup küfrediyorum.

Şubeye daha ne zaman giderim bilmiyorum ki..

Gitsem istiyorum..
Bitcoin de denemek istiyorum.
Her şeye el atasim var biri beni durdursun.
Şimdi satış falan dediniz.
Ben de mi bir şeyler satsam diye düşünmeye başladım. :KK70:
Var yani satmaya değer bir sürü şey.
Hep boşa yer tutuyor evde.
Halbuki para etsin ev de rahatlasin dediginiz gibi..

Biraz da calismamaktan var ya.
Işe başlayayim. Altın alır atarım köşeye çekilirim..
Benim yatırım sevdası oraya kadar gider muhtemelen..
bebek çocuk kıyafetleri yeni yeni küçülüyor hemen.ailede verecek kimsen yoksa satmak en mantıklısı.kimler satış yapıyor oralarda bir bilsennn.esra ceyhandan şengül balıksırtına fenomen kızlardann zenginnlere.onlar satıyorsa biz fakirler haydi haydi satmalıyızzzz.okul kapalı ders ücreti olmuyor şimdi değil mi?altın almak mantıklı.ben çocuğun eğitimi için alıyorumm.dünyanın bin türlü halii var.

Biz bir yıl için almıştık ödememiz var temmuzda oyuzden zararda diye üzülüyoruz eğer bu sene için ihtiyaç olmasa bende üzülmem çünkü altın nasıl olsa kâr getiren bir yatırım aracı..
6 ay :110:
Haklısınız.
Eğer özel olmayacaksa, kaç olması sizi rahatlatır diye sorabilir miyim.
İnanın kendimmiş gibi üzüldüm. Filler tepişiyor, biz eziliyoruz çünkü:KK43:

Adam biliyor da konuşuyor işte... :KK70:

Aynı davulu ben tüm sene çalardım başında,"sağduyulu tercihlerimi bırakıp eş sözü dinleyen kişiye evrildim sonucunu gördük, çekil bakayım sen artık kenara" diye...:KK12: ( ETD _evlilik tavsiyesi değildir)

Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin yatırımlarınızda:KK200:

Aa... olmadı ama. Burada hepimiz yüksek onur derecesiyle uzmanlıklarını almış insanlarız.
Ben, altın konusunda yakında uluslararası tanınırlığı olan bir otorite olma yolundayım mesela.
hatta @Yuppiyayye beni adım adım takip eder altın konusunda, devletin bana üstün hizmet madalyası vereceğini bile düşünüyor.
Benden fazla olamazsin,bir avucu dolduran,(kartlariyla birlikte😅)
1er gramlarim var taammi😜
Otorite varsa O benim,he birde 5 gramlik tuglam var naabeer:D

evet hem evden gitmiş oluyorlar hemd e para kazanıyoruz.eskiden ihtiyacı olana ya da olmayana verirdim.ama farkettim gel bir bardak çayımızı iç demiyorlar.baktım ki veren de birrrr vermeyen deee bend e ucuz ucuz satıyorummm.bu şekilde daha çok dua aldım valla.hele çocuklar telefonla beni arayıp teşekkür ettiler kaç kere.içlerine hediyelerde ekliyorummmm.kendimd e o siteden sıfır ürünler alııyorum uygunaaaa.kıızn seneye giyeceği montu botu ayakkabıyı aldım meselaa
Biz üç kız kardeşiz çocuklarımızın arası 12 15 ay kıyafet bizim aramızda dönüyor.. Bebek kıyafetleri eskimiyor bizim bir bebek kiyafetimizi üç bebek kullanmış oluyor... Gerçekten çok iyi yapıyorsunuz ne kadar güzel hem tanimadiginiz insanlardan dua alıyorsunuz hemde ev ekonomisine katkı sağlıyorsunuz..

Evde kullanmadigin satılacak herşeyi sat üç lira beş lira hiç düşünme oradan gelen parayla hisse senedi alırsın.. Hisse senediyle yaptığın kârla altın alırsın ana parayla başka hisse senedi alırsın.. bitcoin olayı şuan anlamadığım bir konu😂😂

bebek çocuk kıyafetleri yeni yeni küçülüyor hemen.ailede verecek kimsen yoksa satmak en mantıklısı.kimler satış yapıyor oralarda bir bilsennn.esra ceyhandan şengül balıksırtına fenomen kızlardann zenginnlere.onlar satıyorsa biz fakirler haydi haydi satmalıyızzzz.okul kapalı ders ücreti olmuyor şimdi değil mi?altın almak mantıklı.ben çocuğun eğitimi için alıyorumm.dünyanın bin türlü halii var.

Gaza getirdiniz beni şimdi ha :D
Letgo mu dolap mi?
Ödeme işlemleri nasil yürüyor ki?
Satış yapmadım ama letgodan ürün aldım.
Özel mesajlastim.
Iban verdiler kargoya çıktığı gün havale yaptım ben de..

Dolap da öyle mi?

Haklısınız.
Cok siskin fiyatlardan aldi insanlar=/
O cizgiler satma kar etme cizgileriydi bence.
Havasi söndü,olan kisa vadecilere oldu=/

Haklısınız.
Biz aldığımızda 470 di gramı 6 ay kadar oldu alalı 125 gram almıştık😔

Gaza getirdiniz beni şimdi ha :KK70:
Letgo mu dolap mi?
Özel mesajlastim.

Dolap da öyle mi?
dolapta satıcı ve alıcı birbirlerini tanımıyorlar bu güvenlii.para dolap hesapta kalıyor ürün onaylanınca da satıcının hesabına geçiyor.üründe belirtilmeyen kusur vs. varsa anca iade talep edebiliyor.onun dışında beğenmedimm bedeni uymadı vs. bahanelerle iade yapamıyorrr.ben 13 bine yakın kazandım 3 yıla yakın sürede.herşeyyiii alıyorlarrrr.kargo kodu veriyor sistem satılınca o kodla kargoluyorsunnn kimseyle muhatap olmadannn

Letgo mu dolap mi?
Özel mesajlastim.

Dolap da öyle mi?
Alisveris yapmadim fakatarada bakiyorum.
Cok guzel oluyor dolaptakiler nomu.
Ornegin kadin aldigi seyin 2 rengini almis,bir etiketiyle kalmis oyle.
Ee eskisin mi ,satiyor,arada goz atiyorum,satmakta almakta isterim dogrusu.

Benden fazla olamazsin,bir avucu dolduran,(kartlariyla birlikte😅)
1er gramlarim var taammi😜
Otorite varsa O benim,he birde 5 gramlik tuglam var naabeer:KK70:
Miktar verip üzmeyeyim şimdi...

Uzmanlıktan söz edebilmek için, bir tek gün bile sektirmeden, siz sabah alacaksınız gram akşam düşecek.
Yok öyle verdim parasını aldım.
Ocaktan beri emek emek yapıtım ben bu kariyeri. Tek bir gün boşum yok, elhamdulillah!
Meh... :KK12:

Letgo mu dolap mi?
Özel mesajlastim.

Dolap da öyle mi?
Biz letgo kullanıyoruz konum secilebildigi için elden teslim alıyorlar genelde kargoyla uğraşmiyoruz..

Biz aldığımızda 470 di gramı 6 ay kadar oldu alalı 125 gram almıştık😔
ben de o civarlarda aldımm bakan değişince.geçen haftada 422 den aldım gene düştüü.bu hafta 3 gram daha alacağım son paramlaaa.

Alisveris yapmadim fakatarada bakiyorum.
Cok guzel oluyor dolaptakiler nomu.
Ornegin kadin aldigi seyin 2 rengini almis,bir etiketiyle kalmis oyle.
Ee eskisin mi ,satiyor,arada goz atiyorum,satmakta almakta isterim dogrusu.
o kadar ucuza ürünler var ki sıfır etiketli.almış beğenmemiş ya da hediye gelmişş bedeni olmamışşşş.ben topluyorumm onlarrıı hemennn.elmas pırlanta bile almışlığım varrr uygunaa zamanındaaa.pazarlık edeceksinn ama sıkı sıkııııııı alırkennnn :rolleyes:

Miktar verip üzmeyeyim şimdi...

Uzmanlıktan söz edebilmek için, bir tek gün bile sektirmeden, siz sabah alacaksınız gram akşam düşecek.
Yok öyle verdim parasını aldım.
Ocaktan beri emek emek yapıtım ben bu kariyeri. Tek bir gün boşum yok, elhamdulillah!
Meh... :KK12:
Cıks,ben saglamciyim,ancak 10 gr alacak paracigimi 5 aydir tutuyorum,tutuyorum,tutuyorum:D
Hala tutuyorum,su anda 13 gr aliyor,bakalim ne kadara cikacak😂
Ne yapayim,bir atimlik barutum var,karavana atis yapamam😂

Ben hiç kullanmadım dolap i ama arkadaşın anlattığına göre sistem daha güzel letgoda saçma sapan mesaj atani da dolu bayan ismini gördüklerinde özellikle..
dolap ta kimse rahatsız edemez sistemden atılır zaten şikayet edince.çoğunlukla kadın üye var ama erkek satıcılarda profosyonelll kibarlarrr.bu hafta mesela giritti diye bir marka var bilen bilir hotiçte 300 400 den aşağı satılmaz.onun sıfır ayakkabısını 60 a aldımm gibi gibiii

o kadar ucuza ürünler var ki sıfır etiketli.almış beğenmemiş ya da hediye gelmişş bedeni olmamışşşş.ben topluyorumm onlarrıı hemennn.elmas pırlanta bile almışlığım varrr uygunaa zamanındaaa.pazarlık edeceksinn ama sıkı sıkııııııı alırkennnn :rolleyes:

Sen ne köftehorsun senn :D

Back